Karácsony Gergely felidézte: a környezetvédelmi törvény lehetővé teszi a helyi önkormányzatok számára, hogy az országos jogszabályban foglaltaknál szigorúbb környezetvédelmi követelményeket határozzanak meg.

Kicselezik az Orbán-kormány pusztítását: megvédik az erdőket, a fákat, nem engedi a tarvágást Karácsony Gergely
Kép: Facebook/Karácsony Gergely 

Budapest megvédi az erdőit, Budapest megvédi a fáit, Budapest nem engedi a kormányzati tarvágást

- állt ki a főpolgármester a Facebookon.

A Fővárosi Közgyűlés augusztusi ülésére beterjeszti a főpolgármester azt a rendeletmódosítást, amely nem engedi meg Budapesten, hogy a természetvédelmi területeken tarvágást alkalmazzanak.

Védenünk kell a fáinkat egészen addig, amíg a kormány el nem áll attól a példátlanul rövidlátó, ostobán felelőtlen szándékától, hogy a természetvédelmi szabályok felfüggesztésével lehetővé teszi az erdők kiirtását

- fogalmazott Karácsony Gergely.

Szerinte itt az ideje, hogy véget vessenek a rövidlátó, a jövőt felélő kormányzati kapkodásnak, és ehelyett legalább az önkormányzatok képesek legyenek a jövőt féltő, zöld és fenntartható megoldásokkal kezelni az energiaválságot és a klímaválságot. Budapest ebben megtesz mindent, amire lehetősége van.

Szerinte a felelős energiapolitika a zöld energiaforrások használata, és nem az erdők kivágása.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Hülyék a bolsik. Ki a f...om akarja az erdőket kivágni. Rendezni,takarítani kell az erdőket is,mint a kutyaszaros Ligetet is kellett.
Ezt a szakemberek tudják. Az sem állapot ami eddig volt. Veszélyes,beteg fákat sem vágták ki.
fergeteg
Idióta Karácsony ! Védd az életveszélyes fákat is !
Gazos erdőkről van szó,és az öreg,beteg fákról.
Németh István
A kari-geri-geci-faszi, a barom a Budapesti erdő irtásról beszél? Melyikről is? Na azokat fogják elsősorban irtani és elvinni a Kisalföldre,meg a jászságba a tanyavilágba tűzifának! De megnyugodhat kap érte cserébe méh kaptárakat kecskéket >> a kormány már intézte csak még pontosítani kell a busz és villamosmegállókat elsősorban a belvárosi részeken! Egyes helyeken a biciklisávokat meg kell emelni, hogy alatta a birkák elférjenek, meg a kaptárak is védettek legyenek! Ennek a fején kellene tarvágást végezni, mármint a geci-faszin, legalább a nyakáig!
percsi
@Maccska: Az én putrim az enyém, senki nem veheti el! A magyar tavak a népé!
Szavazni kellene minden alkalommal, amikor egy görény ráakarja tenni a kezét, mint pl. Tatán!!! Ja, hogy akkor minden megmaradt volna a magyar népnek?
Már nem sokáig hatalmaskodhatnak, börtön mindenkinek, aki a közpénzen élősködött!
Majd akkor lelkesedj, ha a te putridat rombolják szét!!!
Németh István
Igazából a valósság kép a következő>>> az egyre csökkenő számú balliberális maradvány egyre elkeseredettebb hangon és egyre mocskosabban nyilvánul meg! Ez olyan mint amikor a patkány érzi a vesztét és még a kölykeit is szétmarja, hogy mentse az irháját! A tehetetlenségeikbe a mindenáron való károkozás elsőrangú helyen van! Ebből az alapvetően látszó nép gyűlölet burjánzását ők is észlelik és ez még elkeseredettebb aljas megnyilvánulásokat a hazaárulások sorozatát, sőt tartok tőle nem csak irodák elleni merényleteket, hanem egyes prominens személyek elleni agresszióra is képesek lesznek! Ne így legyen>>> ezt meg kell előzni!
Azt hiszem a Rogán -Pintér duónak nagy feladatai vannak e téren!
A kreténekkel szemben kreténül kell eljárni! Ezt ne feledjük!
Csizmás Kond
...ilyen az élet...van aki arra született hogy hajtson van aki arra hogy fékezzen...
CsipkeRózsa
Karácsonynak ezt nem kellett volna elárulnia, mert Orbán rögtön hoz egy törvényt, amivel felülírja az önkormányzatok jogát ebben a témában is. Veszélyhelyzetre is hivatkozva azt csinál, amit akar (a szemét minielnök).
Németh István
A geci-szemét-kari-geri-faszi NEM engedi a fakivágást a Budapesti erdőkben! Oda áll és a farkával veri az aszfaltot a dühtől habzó szájjal és üvölti ide is fát kell ültetni, nem bicikli utat építeni! Egyszerűen feljelenti a kormányt, hogy nem tudja a 30˙000 csemetét hova ültetni, mert a Budán kivágatott fák helyére nem lehet -oda bicikli út és roller parkoló kell! A Városligetbe, nem fér el egy fa sem, a kormány szándékosan akadályozza a telepítésben! Ezért a kormány felelőssége lesz ha felakasztja magát az első facsemetére! Hú de büdi lesz tőle a környék!
Németh István
@CsipkeRózsa: @Philip Marlowe: ti egy moslékos bödönök vagytok méghozzá csipkézve de szarral! >> Az Orbán Viktornak, meg a kormánynak a cseresznye magos seggét nyalhatjátok és csak köszönni tudjátok azt hogy vagytok >> szar-szülemények!
gina
@Shikari: Menj haza te román proli ne itt irogass a fővárosiak nevében, azt sem tudod miről irsz te agyhalott kocsmanulla
gina
@fergeteg: Tre csak tudod elmebeteg fidesz proli
gina
@Németh István: És te mit csinálsz szemét fidesz moslék itt vered az izéd és nyalod a zsiros cigányod seggét el van borulva az agyad beteg barmok mint a karámban, agy nélküli szemét fideszpatkányok,csak ennyit tudsz???
Németh István
@Baker: @gina: Ez a két alul művelt még hangyaszarnak is sok jelenség természetesen az Andrássy út - a kőr-utak, és persze a Város és a Népliget fáit akarják kivágatni a barom; kari-geri geci-faszi érdekében, hogy tudja mán a 30˙000 facsemetéjét elültetni. Ugye csak Budán tudta megkezdeni regnálása óta a telepítést egyenlőre a fák kivágásával amelyet most gőz erővel folytatni fog, haladva a Hűvösvölgyi út felé, hogy behozza az elmaradást! EGY nagy elme tört elő benne >> ezzel akarja bizonyítani az ORBÁN VIKTOR és a BUDAPEST népe előtt, hogy igen is a tüzelőfát a lakósságnak biztosítani kell! Megspórolandó a szállítási magas költségeket a Rózsadomb-i házak udvaraiba helyezi el a fát arany tartalékként! Ez az emberi nagyság lenyűgöző! @gina: te különösen ragadj ki egy rönköt és dugd fel magadnak az való neked!
Németh István
@Shikari: ez a @gina rüfke nem érdemli meg hogy foglalkozzon alaki is vele!
ómió
Mutyigeri efftárs, bizony, megvédi! De csak a saját idiotizmusát!
Németh István
@Shikari: ez kiváló >> "liberína" a "fos" az külön okleveles minősítés> elegáns és valósság ábrázoló! >>> ha-ha-ha liberina az idiotista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.