Karácsony Gergely felidézte: a környezetvédelmi törvény lehetővé teszi a helyi önkormányzatok számára, hogy az országos jogszabályban foglaltaknál szigorúbb környezetvédelmi követelményeket határozzanak meg.

Kicselezik az Orbán-kormány pusztítását: megvédik az erdőket, a fákat, nem engedi a tarvágást Karácsony Gergely
Kép: Facebook/Karácsony Gergely 

Budapest megvédi az erdőit, Budapest megvédi a fáit, Budapest nem engedi a kormányzati tarvágást

- állt ki a főpolgármester a Facebookon.

A Fővárosi Közgyűlés augusztusi ülésére beterjeszti a főpolgármester azt a rendeletmódosítást, amely nem engedi meg Budapesten, hogy a természetvédelmi területeken tarvágást alkalmazzanak.

Védenünk kell a fáinkat egészen addig, amíg a kormány el nem áll attól a példátlanul rövidlátó, ostobán felelőtlen szándékától, hogy a természetvédelmi szabályok felfüggesztésével lehetővé teszi az erdők kiirtását

- fogalmazott Karácsony Gergely.

Szerinte itt az ideje, hogy véget vessenek a rövidlátó, a jövőt felélő kormányzati kapkodásnak, és ehelyett legalább az önkormányzatok képesek legyenek a jövőt féltő, zöld és fenntartható megoldásokkal kezelni az energiaválságot és a klímaválságot. Budapest ebben megtesz mindent, amire lehetősége van.

Szerinte a felelős energiapolitika a zöld energiaforrások használata, és nem az erdők kivágása.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A nem létező veszélyhelyzetek megoldásában verhetetlen ez a nyomorult, alkalmatlan biciklisáv pingàló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
Pedig minden erdőt kivágnak egyszer,libcsi.
Maccska
@sgl: minden építkezésen vágnak ki fát.Biztos hogy a putrid helyén is fák voltak egykor.
szép új világ
@Maccska: Igen, meg a macskát is szarni...
fergeteg
Hülyék a bolsik. Ki a f...om akarja az erdőket kivágni. Rendezni,takarítani kell az erdőket is,mint a kutyaszaros Ligetet is kellett.
Ezt a szakemberek tudják. Az sem állapot ami eddig volt. Veszélyes,beteg fákat sem vágták ki.
fergeteg
Idióta Karácsony ! Védd az életveszélyes fákat is !
Gazos erdőkről van szó,és az öreg,beteg fákról.
Maccska
Egy szakmai kérdésen rugóznak a libernyákok.Lesz program tavaszig.
Németh István
A kari-geri-geci-faszi, a barom a Budapesti erdő irtásról beszél? Melyikről is? Na azokat fogják elsősorban irtani és elvinni a Kisalföldre,meg a jászságba a tanyavilágba tűzifának! De megnyugodhat kap érte cserébe méh kaptárakat kecskéket >> a kormány már intézte csak még pontosítani kell a busz és villamosmegállókat elsősorban a belvárosi részeken! Egyes helyeken a biciklisávokat meg kell emelni, hogy alatta a birkák elférjenek, meg a kaptárak is védettek legyenek! Ennek a fején kellene tarvágást végezni, mármint a geci-faszin, legalább a nyakáig!
percsi
@Maccska: Az én putrim az enyém, senki nem veheti el! A magyar tavak a népé!
Szavazni kellene minden alkalommal, amikor egy görény ráakarja tenni a kezét, mint pl. Tatán!!! Ja, hogy akkor minden megmaradt volna a magyar népnek?
Már nem sokáig hatalmaskodhatnak, börtön mindenkinek, aki a közpénzen élősködött!
Majd akkor lelkesedj, ha a te putridat rombolják szét!!!
Németh István
Igazából a valósság kép a következő>>> az egyre csökkenő számú balliberális maradvány egyre elkeseredettebb hangon és egyre mocskosabban nyilvánul meg! Ez olyan mint amikor a patkány érzi a vesztét és még a kölykeit is szétmarja, hogy mentse az irháját! A tehetetlenségeikbe a mindenáron való károkozás elsőrangú helyen van! Ebből az alapvetően látszó nép gyűlölet burjánzását ők is észlelik és ez még elkeseredettebb aljas megnyilvánulásokat a hazaárulások sorozatát, sőt tartok tőle nem csak irodák elleni merényleteket, hanem egyes prominens személyek elleni agresszióra is képesek lesznek! Ne így legyen>>> ezt meg kell előzni!
Azt hiszem a Rogán -Pintér duónak nagy feladatai vannak e téren!
A kreténekkel szemben kreténül kell eljárni! Ezt ne feledjük!
Maccska
@percsi: senki sem akarja elvenni a putridat.Az enyémet sem akarja senki lerombolni.
Hazudozol,mint a többi libcsikomcsi.
Shikari
A nem létező veszélyhelyzetek megoldásában verhetetlen ez a nyomorult, alkalmatlan biciklisáv pingàló!
Maccska
Szerencsére a Ligetet nem tudta "megvédeni"
Csizmás Kond
...ilyen az élet...van aki arra született hogy hajtson van aki arra hogy fékezzen...
Maccska
Majd festesz erdőt , Kamugeri.Ahol van sárga festék,ott lesz zöld is.
CsipkeRózsa
Karácsonynak ezt nem kellett volna elárulnia, mert Orbán rögtön hoz egy törvényt, amivel felülírja az önkormányzatok jogát ebben a témában is. Veszélyhelyzetre is hivatkozva azt csinál, amit akar (a szemét minielnök).
Németh István
A geci-szemét-kari-geri-faszi NEM engedi a fakivágást a Budapesti erdőkben! Oda áll és a farkával veri az aszfaltot a dühtől habzó szájjal és üvölti ide is fát kell ültetni, nem bicikli utat építeni! Egyszerűen feljelenti a kormányt, hogy nem tudja a 30˙000 csemetét hova ültetni, mert a Budán kivágatott fák helyére nem lehet -oda bicikli út és roller parkoló kell! A Városligetbe, nem fér el egy fa sem, a kormány szándékosan akadályozza a telepítésben! Ezért a kormány felelőssége lesz ha felakasztja magát az első facsemetére! Hú de büdi lesz tőle a környék!
Németh István
@CsipkeRózsa: @Philip Marlowe: ti egy moslékos bödönök vagytok méghozzá csipkézve de szarral! >> Az Orbán Viktornak, meg a kormánynak a cseresznye magos seggét nyalhatjátok és csak köszönni tudjátok azt hogy vagytok >> szar-szülemények!
Baker
@Németh István: Tee, NER-csicska!
Shikari
Az egész Nagy körutat fogja érinteni a balfasz intézkedése. Ott egy erdőt sem vágnak ki.
gina
@Shikari: Menj haza te román proli ne itt irogass a fővárosiak nevében, azt sem tudod miről irsz te agyhalott kocsmanulla
gina
@fergeteg: Tre csak tudod elmebeteg fidesz proli
gina
@Németh István: És te mit csinálsz szemét fidesz moslék itt vered az izéd és nyalod a zsiros cigányod seggét el van borulva az agyad beteg barmok mint a karámban, agy nélküli szemét fideszpatkányok,csak ennyit tudsz???
Maccska
@gina: te inkább táncolj tovább a rúdon,te homár.
Shikari
@gina: Mikor tanulsz meg magyarul, rüfke?
Németh István
@Baker: @gina: Ez a két alul művelt még hangyaszarnak is sok jelenség természetesen az Andrássy út - a kőr-utak, és persze a Város és a Népliget fáit akarják kivágatni a barom; kari-geri geci-faszi érdekében, hogy tudja mán a 30˙000 facsemetéjét elültetni. Ugye csak Budán tudta megkezdeni regnálása óta a telepítést egyenlőre a fák kivágásával amelyet most gőz erővel folytatni fog, haladva a Hűvösvölgyi út felé, hogy behozza az elmaradást! EGY nagy elme tört elő benne >> ezzel akarja bizonyítani az ORBÁN VIKTOR és a BUDAPEST népe előtt, hogy igen is a tüzelőfát a lakósságnak biztosítani kell! Megspórolandó a szállítási magas költségeket a Rózsadomb-i házak udvaraiba helyezi el a fát arany tartalékként! Ez az emberi nagyság lenyűgöző! @gina: te különösen ragadj ki egy rönköt és dugd fel magadnak az való neked!
Németh István
@Shikari: ez a @gina rüfke nem érdemli meg hogy foglalkozzon alaki is vele!
ómió
Mutyigeri efftárs, bizony, megvédi! De csak a saját idiotizmusát!
Shikari
@Németh István: Nem is. Egy liberina fos!
Németh István
@Shikari: ez kiváló >> "liberína" a "fos" az külön okleveles minősítés> elegáns és valósság ábrázoló! >>> ha-ha-ha liberina az idiotista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.