Szombaton és vasárnap a budapesti gyakorló jégcsarnokban szervezik a műkorcsolya és jégtánc idei tesztversenyét, amely elméletileg arról dönt, kik képviselik Magyarországot az idei nemzetközi versenyeken Junior kategóriában ott lesz a jégen Dzsumanyijazova Polina is, egy orosz lány, akit az általunk megkérdezett edzők soha nem láttak a jégen. Rajta kívül még rengeteg orosz versenyző fog indulni a tesztversenyen, Sebestyén Júlia klubja például magyarokat alig nevezett

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Orbán régi álma teljesül, Debrecenbe költözik a világ legnagyobb KÍNAI akkumulátorgyára
Budapest-Belgrád vasútvonal - A projekt megvalósítása a több mint egy évszázada megkezdett munka befejezésének is tekinthető, amire a kormányzati szerepvállalás, a MÁV-val tavaly megkötött támogatási szerződés és a kínai Eximbank által biztosított előnyös és biztonságos hitelszerződés ad lehetőséget.”
Fundan Magyarországra települő kínai egyetem
Oroszok korcsolyáznak a világversenyeken a magyarok helyett?

Én már nem is tudom, hogy Mo-nak hívják még a szülőföldemet, vagy:
-kínai-magyar monarchia; vagy
- orosz- magyar monarchia; vagy
- kínai-orosz-magyar monarchia (kína orosz felcserélhető)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: gondóhattam vóna... :) minden esetre, szar mérnök lehetsz,ha a betevödet a fideszék védelmével kell megkeresned! -legalább jogászt hazudtál vóna..
Nyírfa
Gyorsított honosítással magyarként fognak indulni? Orosz névvel, előélettel, sikerekkel? És azt hiszi a magyar sportvezetés, hogy ezt a nemzetközi korcsolyaszövetség csak úgy lenyeli?
A magyarok az EU sztrájktörői. Ez a szerep, amit most játszik a kormány, felér egy trianoni csapással. Ha még egyszer a szájukra veszik a szuverenitást, azt kívánom, némuljanak el. Na, majd akkor tessék hazudozni, cselezni, fürkészni, üzletelni.
Nessy
@Maccska: Nem lehet mindenki bigott, szűk látókörű illibcsi!
Mirabilis
@Maccska: ma 14:46 Ez az orbáni Mo. elárulása náci!
Mirabilis
@Maccska: ma 14: 54 mérnöki diplomával sem kéne ennyire sötét nácinak lenned
teuton
@Mirabilis: Ne nevetess mar! A macsek.. MÈR? NÖK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.