Szombaton és vasárnap a budapesti gyakorló jégcsarnokban szervezik a műkorcsolya és jégtánc idei tesztversenyét, amely elméletileg arról dönt, kik képviselik Magyarországot az idei nemzetközi versenyeken Junior kategóriában ott lesz a jégen Dzsumanyijazova Polina is, egy orosz lány, akit az általunk megkérdezett edzők soha nem láttak a jégen. Rajta kívül még rengeteg orosz versenyző fog indulni a tesztversenyen, Sebestyén Júlia klubja például magyarokat alig nevezett

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: te egy ritka sötét emberke! :) neked is 3 db. tanári diplomád,mint a shikari nevü (sziámi) ikertesódnak?
csak úgy....
@Maccska: gondóhattam vóna... :) minden esetre, szar mérnök lehetsz,ha a betevödet a fideszék védelmével kell megkeresned! -legalább jogászt hazudtál vóna..
Nyírfa
Gyorsított honosítással magyarként fognak indulni? Orosz névvel, előélettel, sikerekkel? És azt hiszi a magyar sportvezetés, hogy ezt a nemzetközi korcsolyaszövetség csak úgy lenyeli?
A magyarok az EU sztrájktörői. Ez a szerep, amit most játszik a kormány, felér egy trianoni csapással. Ha még egyszer a szájukra veszik a szuverenitást, azt kívánom, némuljanak el. Na, majd akkor tessék hazudozni, cselezni, fürkészni, üzletelni.
Nessy
@Maccska: Nem lehet mindenki bigott, szűk látókörű illibcsi!
teuton
@Mirabilis: Ne nevetess mar! A macsek.. MÈR? NÖK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.