Politikai abszurdumnak tartja Ferge Zsuzsa, hogy idiótának nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a szövegeit tőle eltérően értelmezőket. A Széchenyi-díjas szociológus, a szegénység és a kirekesztés kutatója arról is beszélt, hogy a szegénység bármeddig növelhető, most sem számít éhséglázadásra, sokkal inkább beletörődésbe. Szerinte a magyarok többször voltak hajlamosak diktátorokért is rajongani, ami többnyire csak a diktátor eltűnésével ért véget.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: 2,5 millió orbánista VS 7.5 millió nem orbánista

Már magadnak is hazudozol?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Shikari: Ahogy a népiesek mondják :élvezz a ravatalon,de ne tudjál elmenni!
Aki Én
@Shikari: 2,5 millió orbánista VS 7.5 millió nem orbánista

Már magadnak is hazudozol?
balos
@sin-kar:Ezt a szót speciel már a ruszkik használták a családod nőtagjaira,mert kevesellték a vodkát a szolgálataikért! Persze ha jól nyalod a tomporát a tartó tisztednek,még juti falatért is pitizhetsz korcsos kipcsákó!
division
@Shikari: Már 4. napja nincs benzin a városomban, 4 benzinkút van pedig. Ezt nem tudom valahogy támogatni például. Árstop nélkül nagy eséllyel ez nem fordult volna elő, mert nem raktározta volna el a sok barom otthon hordókban a benzint, vagy a kamrában az 1000 kiló cukrot...
division
@Aki Én: Szerintem sokat mondtál, nincs az már 2.5 millió.
Aki Én
@division: Sosem volt. A fele azt sem tudja ki a minielnök.
Csizmás Kond
Az ilyen látnokokkal csak az a baj, hogy soha egyetlen alkalommal sem kóstoltak bele abba amit elemeznek.
Namely
Imádom, ahogyan a szociológusok egy életet töltenek a szegénység tanulmányozásával, közeben pedig a felső tízezer talpát nyalják, amelyik szépen eltartja őket az állam juttatásaival.
division
@Csizmás Kond: @Namely: Ebben igazat adok nektek, viszont ha holnapig nem lesz benzin egyik kúton sem nálunk, akkor nem biztos, hogy el tudok indulni egy igen fontos tárgyalásra, mivel legközelebb innen 40 km - re van kút, és mi van, ha ott sincs? Kicsit elhanyagoltam a tankolást az elmúlt pár hétben. Ide vezetett a hülye árstop is többek között.
Meszy
@Shikari: Jobban járt azzal, ha kurva az anyja. A tied például egy kecske volt azért mekegsz itt egyfolytában.
ESCOBAR
@Aki Én: ma 10.19: Jogos! Vidd el őket szavazni! Már jó, ha az időközi választásokon megjelennek! 7,5 millió ember...
Csizmás Kond
@division: A benzinár...hát azt nem a magyar kormány szabályozza, ők csak igazodnak utána. A drágulás már a tavaly megkezdődött pedig akkor még a háborúnak híre sem volt de a spekulánsok rájátszottak, összebaszva ezzel a fél világot...szóval volna akit szidni csak mindig abba rúg bele az ember ami elől van.
division
@Csizmás Kond: Ez jogos, de az árstop az már a kormány bűne. Amennyiben az nincs, nem vásároltak volna fel az emberek mindent 10 évre előre...
Csizmás Kond
@division: Az árstop ha nem lett volna ma azért kiabálna mindenki...
division
@Csizmás Kond: Persze, tudom én, semmi nem jó, csak szerintem aki képes volt a gondolkodásra, az tudhatta hogy ez lesz. Most mi a jobb, árában adni mindent de lehessen is kapni, vagy olcsón és egyszer csak vége?
division
@Shikari: Na igen, mert a covid idején is mindenki "libernyák" volt, aki szaladt felvásárolni mondjuk a WC papírt:-) Kicsit reálisabbak legyünk már. Az emberek jelentős része képtelen a gondolkodásra, ezért kell őket irányítani, szabályok között tartani. Egyértelmű volt, hogy árstop mellett nagy fokú felvásárlás lesz, árstop hiányában viszont nem lett volna. Ez ennyire egyszerű.
Aki Én
@Shikari: Én tudom, te szivárvány nacis libsibolsi.
Csizmás Kond
@division: Árában mostanig is lehetett venni...csak mindenki a támogatottat kereste...
division
@Csizmás Kond: Így van. Ezért nem kellett volna támogatni, és akkor mindenki az egységes piaci áron kaphatta volna, és nem lenne hiány.
verőce21
Ma, megállított az utcán egy kéregető, hogy adjak már neki 605 forintot, mert ma még nem evett és nem tud hazajutni sem...!
Mondtam neki, nincs nálam pénz, de semmi gond még, az ember 5 napig is kibírja éhen...! De igyon majd, van a főtéren ivókút...! :)
csak úgy....
@verőce21: gondolom,te is kéregetni mentél,ha még koszos 605 forint sem volt nálad! ilyen extra költségekbe egy kódis különben sem verheti magát...
verőce21
@csak úgy...: Én éppen egy bankból jöttem ki..., de "öltözősebb" időben mindig hordok a zsebemben egy kiflivéget az ilyen kocsmatöltelékeknek...!
Vanegyszál cigid?
Buszjegyre kéne'

Kínlódsz, Kódis...?
csak úgy....
@verőce21: veled kapcsolatban a röhögést nehéz visszatartani! -szóval igen! :)
verőce21
@csak úgy...: veled kapcsolatban a röhögést nehéz visszatartani, ahogy kínlódsz!
csak úgy....
@verőce21: te nem is tudsz röhögni,csak bégetni,te birka!
verőce21
@csak úgy...: te nem is tudsz röhögni,csak bégetni,te birka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.