Hétfőtől újraindult az utasforgalom az m3-as metró déli szakaszán, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között. Hétfőn és kedden még csak ezen a szakaszon, szerdától viszont Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között is közlekedik a metró, a középső vonalszakaszon azonban pótlóbuszok szállítják az utasokat. Hétköznap esténként és hétvégén is módosul a közlekedési rend.

Mától újra jár a 3-as metró a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között – olvasható az MTI hírében.

Újra megnyitották az utasok előtt az M3-as metró déli szakaszát

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatása szerint hétfőn és kedden a szerelvények egész nap járnak Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között, a Nagyvárad téren azonban nem állnak meg. A Kálvin tér és Újpest-központ között az M3-as pótlóbusz közlekedik, a Nagyvárad tér az M30-as állomáspótló busszal, valamint alternatív járatokkal érhető el.

Szerdától hétköznap napközben ismét két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, de a Nagyvárad téren nem áll meg. A Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni, emellett a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A pótlóbusz is jár.

A Nagyvárad tér környéke hétköznap napközben a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal, valamint a belváros, illetve a Keleti pályaudvar felől minden nap közlekedő 2M és 24-es villamossal, a Semmelweis Klinikák felől pedig gyalog vagy MOL Bubival közelíthető majd meg.

Hétköznap esténként és hétvégén a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között csak az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A 3-as metró közlekedéséről a bkk.hu/hogyanjarametro oldalon lehet tájékozódni.

Forrás: mti.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Köszönjük szépen Tarlós István polgármester úrnak! Ezt is megoldotta, hiába tett keresztbe az ellenzék és Karigeri..meg a baranyikriszta!
Még egyszer: hálásak vagyunk, Tarlós úr, az Ég áldja meg!
Toller Béla
Kinyitják, bezárják, kinyitják, bezárják ...tán elmennének már a ,,,, Vagy hívjanak ide fegyelmezett szakembereket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.