Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Recep Tayyip Erdogan török elnök fia Magyarország egyik leggazdagabb emberének irodaházába - írja a Blikk nyomán a Népszava.

Teljes titokban, szigorú biztonsági intézkedések mellett Budapesten járt Erdogan fia

Emine Erdogan (j) és Bilal Erdogan (b2) az újraválasztott török elnök, Recep Tayyip Erdogan felesége és fia az államfői eskütételi ünnepségen a török parlamentben Ankarában 2018. július 9-én. Ezzel Törökországban hivatalosan is végrehajtó elnöki rendszer lépett életbe az eddigi parlamentáris berendezkedés helyett. (MTI/EPA)

A lap információi szerint Necmettin Bilal Erdogan golyóálló autóban, egy méretes konvojjal érkezett meg Gattyán György cége, a Docler Holding kőbányai központjába vasárnap délután.

Recep Tayyip Erdogan fiának érkezése azért is különös, mert Gattyán György állítólag külföldön van, így ő nem tudott tárgyalni vele. A Docler kommunikációs vezetője megerősítette a látogatás tényét, de többet nem árult el. A lap úgy tudja, a török elnök fia a Kurultájra érkezett, mivel az Etnosport Világszövetség elnökeként meghívást kapott a rendezvényre.

Címlapkép: MTI/EPA

Forrás: Népszava, Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
"Gázs terek!" - Sárközi (Egri Csillagok)
telegdilaci
Ez az a Gattyán aki a választások előtt alapított mérhetetlen támogatottságú pártjával megakarta nyerni a választást Orbánnal szemben és ki fizette a Török küldöttség ellátását,lehet azt is közpénzből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.