Pulai András, a Publicus Intézet vezetője a Népszavának adott interjút, szerinte hiába csökkent jelentősen a Fidesz népszerűsége, egyelőre az ellenzék is válságban van.

Az Orbán-kormány válságban van, zavargások jöhetnek ha megjönnek a megemelt rezsiszámlák

Az elemző szerint túl van a bocsánatos bűn kategóriáján a rezsicsökkentés csökkentése, ez már a „hazudtunk reggel, délben és este” kategóriája. A választók is így gondolják, én is.

A kormány, ha egyszer a gazdasági és az energiahelyzet lehetővé teszi, nyilvánvalóan mindent elkövet majd azért, hogy visszacsinálja az egészet.

- mondta el.

Szerinte a választás előtt nem volt szó arról, hogy a szétosztogatott pénzeket a kormány gyorsan visszaveszi a lakosságtól, és elsődlegesen azok lesznek áldozatok, akik a családi vagy lakhatási körülményeik miatt nem tudnak megbirkózni a megemelt energiaárakkal, például rossz szigetelésű falusi házakban, Kádár-kockában élnek, ahol adott esetben akár több generáció lakik együtt.

A katázás felszámolásával együtt jár az adóelkerülés, biztos vagyok abban, hogy a számlavásárlás ismét megjelenik és tömeges méreteket ölt. Az infláció mindenkit érint, de azokat még fájdalmasabban, akik jövedelmük nagy részét fogyasztásra és a rezsi kifizetésére fordítják. A lakosság közel kétharmadáról beszélünk.

- emelte ki.

Szerinte ha megjönnek az első megemelt rezsiszámlák, akkor valószínűleg megbicsaklik a propaganda is, a gond az, hogy nincs olyan politikai erő, amelyik becsatornázhatná a frusztrációt és az elégedetlenséget. Az ellenzék még szenvedi a parlamenti választási vereség hatásait. 

Az elemző szerint a rezsiemelés önmagában olyan ügy, amelynek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy néhány hónap alatt felépítsen egy működőképes ellenzéket.

Pillanatnyilag azonban úgy tűnik, az ellenzéki pártok között nincs meg a bizalomnak még az a szintje sem, amivel a választás előtt egymás felé fordultak. Közös fellépést nem látunk. Helyette, ha az egyik pártnak van valamilyen kezdeményezése, akkor azt a másik igyekszik lenyúlni vagy kinyírni. Így nem fog menni, az teljesen biztos.

- tette hozzá.

Az ellenzékről, valamint arról, hogy hiába próbálta az Orbán-kormány lerombolni az Európa iránti elkötelezettséget, még megkarcolni se nagyon tudta a Népszava interjújában olvashat bővebben.

Forrás: Népszava

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor a következő lépés a orbáncsökkentés!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Akkor a következő lépés a orbáncsökkentés!...
Namely
Az pedig különösen szép, ahogyan hordja a szemüveget, de a képeken nagyon úgy tűnik, hogy abban nem is dioptriás a lencse :D :D :D
Eladott Ország
Ideje a bűnöző gecit elzavarni és a bandájával bíróság elé kell állítani, vagyonelszámoltatással! Amit ez a szarházi, rohadt tetű az országgal tett, nem lehet bűntetlenül megúszni.
Meszy
@Eladott Ország: Jóllehet igazad van a baj az, hogy nincs érékelhető alternatíva. Amit az ellenzék művel t év eleje óta az egy szánalmas Sas kabarét is alulmúl. Nem tartottak össze, pofára estek és azonnal egymásnak ugrottak. Ki a franc állhatna egy megmozdulás élére ezzel a törpeféreggel szemben?
jesz
akkor ha jól értem az ellenzék csak a hűtött irodából pofázik, főleg egymásra mondanak kígyót-békát...

Megintcsak úgy lesz, mint az internetadónál, hogy spontán ment a tömeg tüntetni?

Mert a pártok vezetői, főleg Gyurcsány nem mer kiállni egy több tízezres tüntetés élére, mert arra már alkalmatlan. MZP szintén, a többi meg sehol nincs.

Na ezért nem izgul a fidesz...
Eladott Ország
@Meszy:ma, 12:04 ♦ Orbánnál és bandájánál már nincs rosszabb alternatíva, ezt 12 év alatt igazolta! A maffiaállamnál már az is jobb , ha az utcán spontán kiválasztással alakítanánk kormányt.
Nyírfa
@amortizáltok: 11.49

Ez jobb, sokkal jobb mint a G1. Annyira illik Orbánra.
Nyírfa
Szakértői válságkormány, még idén. Várom.
Nessy
@Maccska: Elég kárt okoznak a jobbfaszok! Az a baj, hogy csak azokkal vagyunk bőven ellátva! Most már nem ártana pár hozzáértő szakember! Felőlem akár marslakók is lehetnének!
Baker
Nem lesz semmilyen zavargás!
Az ellenzék olyan, mint az egyszeti úrilány: a f*szt is damaszt szalvétaval fogja meg, és törekszik arra, hogy ne sikantson, ha netán elélvezne.
Sőt, az ellenzék Pelikánnal üvölti, hogy dr Kotász!
Baker
@jesz: Most komolyan, Gyurcsány miért ne merme bárhová kiállni?! Mia faszt veszíthet ő (még), szerintem nem egyszer taposták meg, mégis a legerősebb ellenzéki pártot vezeti. Simán visszavonulhatna...
Nessy
@Maccska: Úgy mégis mit gondolsz, a fidesz hívek nem fogják megszívni ezt az egészet? Legfeljebb nem akarják észre venni, hogy egy hangyafülnyit hülyére vett őket a kormány! A határon túli levelezőtagozatosokat meg nem érdekli, ők kellő fizetségért a fideszre voksoltak, az eredmény őket nem érinti!
Baker
@Maccska: Szerinted csak a libcsiket érinti a megszorítás?!
amortizáltok
@Maccska: mert Ázsia felé kacsintgat mivel itt pénz már nem adnak a kezébe pravda megirta máris Orbánnak se nátó su Eu mert nem irányithat őkelme elmenekiti abirodalmat keletre
percsi
@Nessy: Úgy mégis mit gondolsz, a fidesz hívek nem fogják megszívni ezt az egészet?

Ők fogják igazán megszívni, a fidre a kormiközeli barátok és családtagokon kívül a szegény falvakban lakó, közmunkából élő emberek szavaztak. Természetesen nem itt élő embereken, és elvétve pár debilen kívül.
division
@Nyírfa: Ahogy mondod, szakértői válságkormány, meg benzin a 4 benzinkút közül legalább egyre nálunk, ugyanis már 4. napja egyiken sincs.
kisfalud
A vidéki kistelepülések lakói adják a fidesz szavazóbázis igen jelentős részét. Őket kisebb mértékbe érinti a gáz áremelése, hiszen túlnyomórészt fával fűtenek. Az elektromos áram fogyasztásában is inkább az átlag alatt vannak.
Azt is simán benyelték, hogy a tűzifa miatt nem részesültek a tehetőseknek járó rezsicsökentésben. Szóval ők továbbra is elhiszik, hogy "Magyarország előre megy és nem hátra". Megnyugtatja őket, hogy a halódó nyugaton már többszörösébe kerül az élet. Azt meg úgysem tudják, hogy a az ottani jövedelmek is többszöröse a miénkének. Ráadásul aggódnak az unokáik esetleges nemátalakító műtétjei miatt is.
simmering73
"A kormány, ha egyszer a gazdasági és az energiahelyzet lehetővé teszi..." Nem fogja lehetővé tenni. Ennek a kormánynak már harangoztak.
ágimami
@Nyírfa: Jó lenne, de kikből??? Ez itt a nagy kérdés!!!
ágimami
@ágimami: Ezt a 12:17 bejegyzésedre írtam.
verőce21
akinek nem jó itt, az nyugodtan menjen ki bárhová...! csak rosszabbat talál...!
A lipsik "szakértői" kormányától mentsen meg bennünket a Jóisten...! Láttunk már olyat..., de meg lehet nézni a jelenlegi Ukrajnában is, vagy elég csak Brüsszelre vetni a tekintetünket...!
csak úgy....
@verőce21: "akinek nem jó itt, az nyugodtan menjen ki bárhová...! csak rosszabbat talál...!" :) mesélj még hasonló butaságokat!
verőce21
A lipsik azt hiszik, jöhet jobb...! Pedig csak zavarodott MZ/X-et kapná az ország, mint volt ellenzéki miniszterelnök jelöltet, a DS ezt szánja az országnak! :)
Egyenesen Lengliből...!
Aki Én
@verőce21: A helyzet az, hogy a hazaáruló, tolvaj roma kisz-titkárnál bárki jobb lenne.
balos
@szömör-ce21: Az mz/x a geci dróidja,csak hogy tudd!
balos
A cöfösök,már toborozzák a megmozdulásukhoz a krumpli tagozatos résztvevőket!A gáz ár emelés támogatásához!
Pálinkás Pál
ha lesznek zavargások...remélem romános vége lesz...
Nyírfa
@ágimami: 14.27

Rengeteg szakember van, akiket még normális oktatási rendszerben képeztek, és nem kapta el őket az orbáni gépszíj. Nem baj, ha nem ismerjük őket, mert nem a politika színpadán és nem a médiák fényében forognak. Legyenek szürke eminenciások, könyökvédős hivatalnokok, tudósok, a XXI. század managerei. Akik kormányalakításra készen állnak, tudják, kiket toborozzanak maguk köré.
ágimami
@Nyírfa: Egyet értek azzal amit írtál, de szerinted kik állnak készen a kormányalakításra???
Szerintem akkora a pártok között a széthúzás, hogy nem tudom hogy lesz tovább!
Egység kellene, csak úgy valósulhatna meg a kormányalakítás/váltás, de sajnos ettől még messze vagyunk.(sírós emoli)
Nyírfa
@division: 13.22

Ráadásul azt olvastam, hogy a hét végén bezár több száz kis benzinkút, tiltakozásul a kormány üzletpolitikája és a ki nem fizetett állami támogatások miatt.
Rengeteg ember indul útnak az ünnepek rendezvényeire, galiba lesz abból, ha kifogy a benzin, és nem tudnak hol tankolni.
Nyírfa
@ágimami: 18.19

Abban a pillanatban, ahogy kibillen Orbán alól a szék, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd válságtanácskozást fog tartani, amit hamar le tudnak zavarni, mert a választásokra már megvolt a szakembergárdájuk. Nyilván a helyzetre való tekintettel bővülni fog a lista. Szerintem az EU-val már a lényegi kérdések tisztázva lettek, péládul, a ma leghitelesebb magyar, Hadházy Ákos első körben levezényli az Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Most mindegy is, hogy ki lesz a miniszterelnök, mert a szükség miatt megalakuló új kormány nem végleges, csak a válságra áll össze, s a rendcsinálás, az alkotmány visszavezetése után új választásokat írnak ki.
Nyírfa
@ágimami: 18.52

Hát, én is nagyon remélem, hogy ez nem csak az én forgatókönyvem.
Mindenesetre az nem lehet véletlen, és nemcsak pszichikai fogás, hogy Gyurcsány következetesen teszi fel az üzenetét: készülünk. Olyan ez, mint a filmpremierek beharangozása előtt a jön...jön...jön ismételgetése, az ember már alig várja, hogy jöjjön az a film, jelen esetben az új magyar kormányról. :)
Viszont van egy momentum, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, és ez a leváltandó fidesz bosszújának az elkerülésére hivatott stratégia kidolgozása. A fidesz első vonalának és kormánytagjainak a politikai lefejezése mellett olyan üzletemberek bevonása is szükséges a kormányzati munkát támogatók körébe- erre gondoltam a listabővítés alatt -, akik eddig a fideszt patronálták. Ez életbevágó, mert ki kell fogni az elvakult fideszszavazók vitorlájából a szelet.
Eladott Ország
@Maccska: Magyarország legújabb alaptörvénye!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/184606284_1106400829839823_5260032515217413378_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Vs7N62A6xI4AX80ACb4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-heui-EAIQED1lgxUp8fQbsS0MaaOhay1oz0FsKiWtAA&oe=631EB672
Pullai közvélemény kutató úr... pénzért szopok, nyalok és gombot varrok, "amikor a mennyiségi változások minőségi változásokba csapnak át", akkor leszarják a pártokat és képviselőit a fidesz népszerűségével együtt ! Egyébként nem csak az ellenzék van válságban, hanek a Pullai féle elemzők is ( közismert aki fizet az rendel) A gengszterváltás óta eltelt több 30 év és b*sszátok meg a jó qrva anyátokat a magyarázatokkal együtt!
verőce21
Egy póllendvai csak ne oktasson ki senkit itt Magyarországon! Ő az egyik legkártékonyabb magyargyűlölő!
A komcsi ÁVO-s támogatja a zsidó vagyon elrablásában résztvevő öreg nácit.
Olyan ez, mint a DK-JOBBIK összefogás.
Németh István
"Az élet nem habos torta" ugyebár ismerjük! Aztán képzeljük csak el, mi lenne ha a moslék balliberális szemetek a kommunista pribékek a szocialista-fasiszta aljadékok még ki is rabolnák az országot! Sajna háború van ami viszont a ti moslék hozzáállásotoknak is köszönhető! Igaz-e extra úndormány moslékok?? >>@Eladott Ország: @Nyírfa: @ágimami: @Qqberci: és a haverjaitok! Különben kinek is köszönhetitek, hogy nem látszik ki a mocskos picsátok, aztán, lehetséges, hogy - sajnos - ti sem fogtok megfagyni! Bár ha rám bíznák akácfával tüzelnék alátok! Seggfejek!
Lepényleső
...aggodalomra nincsen ok,kezükben minden fegyver és valamilyen tábornok,- ki ha kell a vezérért akár lövetni is fog?
Eladott Ország
@Maccska: Ennyi ésszel, hogy f*szba nem altattak még el?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/123062603_3776316762390145_4357344917596698279_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=1HRaw0PKc4gAX_Qwebt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8Bu1hZ0yJ3XEN7KTjyb8_OXqiDjck_dBkwqYkycPrTmg&oe=631F74B0
Egyébként itt nem a " hócipőről" van szó, hanem az ország totális kifosztásáról/lerablásáról, amiért ennek a tolvajbandának felelnie kell! Ezt b+ nem lehet bűntetlenül megúszni! Börtönben rohadnak meg!
Peller Anikó
@Lepényleső: Dehogyis, ne butáskodj, ezek nem fognak lövetni gumilövedékkel.

Még kilőnék valakinek a szemét.
percsi
@Németh István: Félted a hátsódat? Már késő zsóti!!!
gina
SZ@RBAN VAGY CIGÁNY,,,a 12 év lopott pénzt nem tudod behozni zsiros patkány és bandája..véged aljas kipcsák
verőce21
@gina: Ne örömködjél már onnan Berlin-Külsőből, te agyalágyult orvosfeleség...!
verőce21
@Maccska: Nem mondod...? Én pedig azt hittem, csak húgy-nak a degenerált felesége...egyszerre szoktak mindig megjelenni...
Az nem a libellle, akire te gondolsz? :)
csak úgy....
@verőce21: azt beszélik veröcén,hogy az a "cselédlány" ,valójában a leszbi nejednek a csaja! :)
verőce21
@csak úgy...: azt beszélik felétek, libellle valójában a leszbi nejednek a csaja! :)
csak úgy....
@verőce21: te ezért is szereted a fideszt,mert magadtól nem tudsz gondolkodni,csak utánozni,mint a majmok! :) unalmasan buta vagy,kedves farkasom!
verőce21
@csak úgy...: unalmasan buta vagy Paraszt...!
percsi
@gina: SZ@RBAN VAGY CIGÁNY,,,a 12 év lopott pénzt nem tudod behozni zsiros patkány és bandája..véged aljas kipcsák

Már az első kormányzás idején is enyves volt a keze, azóta lumpolja a magyarokat.
2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, több száz ha földdel.
2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en.
2001.IX-2010.IV. között 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére.
Edebácsi
"Pillanatnyilag azonban úgy tűnik, az ellenzéki pártok között nincs meg a bizalomnak még az a szintje sem, amivel a választás előtt egymás felé fordultak" - ennek fenntartását szolgálja Márky-Zay hirtelen aktvizálódása, újabb megnyilvánulásai
Németh István
Képzeljétek el vendégeim voltak egykori osztálytársaim haverjaim akik szétrebbentek (disszidáltak) egykoron! Nagyjából 8-9 országban élnek, van aki sokat utazik sajátos foglakozása okán!
Megmutattam nekik, de volt is aki ismerte a jelen "propelleren" való különböző kommenteket. Azon csodálkoztak hogy a magyar polgárok hogyan tűrhetnek meg maguk között olyan "polgártársakat" akik mint a kormány ellenzéki oldalának valamiféle elkötelezettjei, egyszerűen a NÉP a Magyar Nemzet érdekei a polgárság ellen, ezek rovására szólalhatnak meg! Az egyszerűen undorító hangnem ez valójában nem csupán a kormányt sérti, hanem a nemzet polgárait is! >> mondták > Németországban, Svájcban a franciáknál, de Ausztráliában és az usa-ban is az ilyen hangvételért amit megengednek egyesek a mindenkori tisztességesen különösen nagy többséggel megválasztott, a nép és nemzetakaratot képviselő kormánnyal szemben azért már lincselés lenne, de minimum a rendőrség keményen fellépne!
Én csak néztem, hogy az egykori DE MAGYARNAK megmaradt osztálytársaim, egykori sporttársaim, haverjaim akikkel együtt jártunk az Illésék, az Omega, akár a Tolcsvai, Bergendi együttesek bulijaira, hogy el vannak képedve miféle szemét népségi réteg létezhet itt nálunk Magyarországon! Aki nem tudják értékelni és megbecsülni a kormány erőfeszítéseit ebben a moslék és aljas világban! Ahol a háborús bűnösök mint az usa, Eu. vezetése az aljas zelenszkij bohócot csinálnak a világból! Az ócska Eu. vezetés a saját tagállamainak a tönkretételén serénykedik és a napnál világosabban pont közép-Európa, ezen belül is a lengyelek, a magyar hon a célpont!
Nos gondolkodjunk csak el ezeken a véleményeken különösen >>@percsi: @csakúgy;@Shikari: @gina;@verőce21: stb. MERT azért CSAK TENNI KELLENE valamit!
ómió
Az összes zombi "zavarogni" fog!? Sőt! Még a bolsi gyagyása is? Akkor, tényleg lesz tömeg!
amortizáltok
akkor erre csak egy mondat te TELJESSEN vak vagy avagy nem itt élsz?milliárdok lenyulva haverok kitömve a nép éhezik indulj el országjárásra mert 70 felé jársz abból leszürve ( várkert ) de vak is lennél ezek szerint vak mint a cigány lova és ráfogják hogy bátorjárd Be majd Belgiumot Hollandiát Lengyelországot Németországot aztán gondolkodj el A vasutállomás előtt vehettél akár drogot is bár nem ez a szabadság jelképe.félre nem értendő!
percsi
@Németh István: "Én csak néztem, hogy az egykori DE MAGYARNAK megmaradt osztálytársaim, ... hogy el vannak képedve miféle szemét népségi réteg létezhet itt nálunk Magyarországon"

Mivel te meséltél nekik, így érhető, hisz félre lettek tájékoztatva az országból elmenekült osztálytársaid, akiknek eszük ágában sincs haza jönni, inkább maradtak a mocskos Eu-ban és Amerikában. A te egyszerűen undorító hangnemű beírásodat olvasták? Na ügye, hogy nem!

Ha én mesélnék nekik, akkor azon képednének el, hogy milyen oltára nagy fasfej lett a pityuból.
Vagy zsótiból?
Németh István
@sgl: @amortizáltok: @percsi: A külföldről jött egykori haverjaim és osztálytársaim nem a "mesémre" voltak kíváncsiak a látottak, tapasztaltak alapján, s többek közt pontosan itt a "propelerben" is olvasottak alapján alakították ki rólatok is a lesújtó véleményüket! Erre tök büszkék is lehettek! KÜLÖNBEN TÖK IGAZUK VAN a haverjaimnak!!! Moslékok!
@Shikari: töredelmes bocsánatot kérek, sajnos hibáztam, de nem szándékosan hanem véletlenül, ahogy vettem sorba a neveket automatice!
percsi
@Németh István: Biztos megemésztették a te beszédedet is, hisz nagy mesemondó vagy.
Ha tájékozottak, ha olvasták a valós okot és mégis minket találnak lesújtónak, akkor nincs sok eszük, mint neked, mert nem tudják felfogni, hogy az ország romokban hever, és ennek az okozója a jelenlegi kormi.
Az ocsmány hozzászólásokból javarészt a fidfanok profitálnak, veled együtt, de gondolom ez sem érdekelte őket.
Majd akkor fognak nagyot csodálkozni, amikor kiborul a bili, amikor megtudják, hogy magyarországot lenyúlta a fidbanda. Bár erről is tudniuk kell, mert már a világ csapjából is ez folyik!
Miért van az az érzésem, hogy amit előadtál az egy mese?
simmering73
@Shikari: Benyaltak neked meleg szarig. Élvezted?
Németh István
@simmering73: @percsi: A helyzet a következő!!! > A hazaárulókat, a nemzetet tönkretevőket a világon mindenhol utálják, rühellik és büntetik!
EGY KÉRDÉS? ha a gyurcsányféle hazaáruló és nemzet kiárusító família és banda marad most mi lenne az országból!?- csak azt vegyétek alapul, hogy sok minden mellet a gáztározókat is eladták!? Hogy mondjátok??? nem hallom!!
Németh István
Aztán nem az Orbán kormány van válságban hanem Európa az eu. vezetés miatt! röhögve kezelné a helyzetet, ha nem nyalná ki az usa seggét amely kihasználja és legyengíti a primitív picsa szintjére! Európa egy szar kúrva lett mindenki belerúg a saját nemzetei is, azt hiszik hogy a vezetőik élvezkedése nekik is jó, amely közben sorra rohadnak le a nemzeti javaik!
percsi
@Németh István: Nem te vagy a vitya egyik tanácsadója?
Soha nem válaszolsz a kérdésre, elmész mellette, mellébeszélsz.
Kibújsz a válasz alól, ez azért történik, mert tisztában vagy azzal, hogy a másiknak igaza van. Ez a fidbanda!

" A hazaárulókat, a nemzetet tönkretevőket a világon mindenhol utálják, rühellik és büntetik!"
És kit utálnak a világon mindenhol? Fogadni merek, hogy erre sem jön válasz!

„a gyurcsányféle hazaáruló nemzet kiárusító família……..minden mellet a gáztározókat is eladták!?”
2004-2006. Magyarországon hatalmas energiatározó és -fejlesztő komplexumot építenek fel, hogy megoldják Európa energiaéhségét.
A stratégiai tározó mellett viszont egy, a magyar költségvetésnek is jelentős bevételi lehetőséget nyújtó kereskedelmi tározó és elosztó is napirenden van.

Ennek megvalósításához egyedül Magyarország kevés lett volna!
Szó esik a 2006-s zavargásokról, amit vitya idézett elő. Ebben a cikkben nem olvasható, hogy az állam többmilliárdos bevételétól esne el, sőt!
index.hu/belfold/061027nrg/

2019.08.hó (vajon miért mondott le többmilliárdos osztalékról vitya?)
Félprivatizálja a biztonsági gáztározót a kormány
A lépéssel a stratégiai gázkészleteket is tároló cég irányítása az államtól átkerül a fura hátterű, névleg a hazai energiacégek tulajdonolta, valójában szoros állami ellenőrzés alatt álló szövetséghez. Ezzel az állam évi többmilliárdos osztalékbevételről mond le a biztonsági gáz- és olajkészletek pénzügyi hátteréért felelős, fél-magán szerveződés javára.
hvg.hu/gazdasag/20190801_Felprivatizalja_a_bizonsagi_gaztarozot_a_kormany
Eladott Ország
@Qqberci: Köztudottan rossz az izlésem. Nemrégen még azt mondta, akármeddig fenntartható az ársapka. Néha félreérthetően fogalmaz, mint a fajelméletnél... repül a kucsmás ársapka
uploads.disquscdn.com/images/c6c5c0b2ea35f469fe748492e93cb9696b9442afb1371d01768ace63f060c66d.jpg?w=800&h=389
uploads.disquscdn.com/images/c6c5c0b2ea35f469fe748492e93cb9696b9442afb1371d01768ace63f060c66d.jpg?w=800&h=389
Ha leveszik az ársapkát a benyáról’ valszeg azonnal szinte lesz akkora balhé, amit nem él túl a kormány. Úgylegyen. Ámen!
uploads.disquscdn.com/images/5c2fb7b8095879bb7aec51619bf2ac3f5893b65d7ef64c9b134cc64e3f7ed246.jpg?w=800&h=98
Németh István
@percsi: tényleg sajnálom, hogy a hülyék, az értetlenek, a vakok és süketek csoportját erősíted!
Az @Eladott Ország: a másik telített gennyzacskó - nincs mit tenni az is csak ontja a baromságait! De mit lehet tenni?? a nevelő jó szándék nálatok mit sem ér! Ezek itt >> @Qqberci: @simmering73: a mások baromságain csüngő kontra janik akiknek még arra sincs képességük hogy a saját gondolataikat - persze a tudásaiknak megfelelően közöljék! - vajon miért??? Hát mert sík hülyék> a cserepesre száradt alföldi pusztaság hozzájuk képest hömpölygő tenger!
Németh István
Az ilyen és hasonló beírások amelyeket tesztek >> @Eladott Ország: @percsi: @simmering73: @Qqberci: egész nyugodtan sorolhatók a lázítók, a valós helyzetet kiforgatók sorába! Tisztára egyértelmű, nem a baloldaliság hanem az elkeseredett moslék ellenségeskedésetek >> nem is igazából a kormány ellen mert azt élvezitek ti is amit a kormány biztosít, hanem a kifejezett aljas rossz indulatúságotok és ellenségeskedésetek a nép a nemet ellen! Aljas szarok vagytok!
olszaltot
@Németh István: Kicsit ostobácska vagy.
percsi
@Németh István: Na ugye, na ugye! Kérdésre nincs válasz, helyette gyorsan sértegeted a tisztán látó embereket. Ez akkor szokott megtörténni, ha a kérdezőt rajtakapják a hazugságon és megpróbálja titkolni a valós tényeket. Jellemtelen, hazugságokat terjesztő senkiházi!

- Végre megint 3,60 lesz egy kiló kenyér!
- 3,60 Euro...
Németh István
@percsi: az a kérdésed, hogy hogyan ítélem meg a nagy butaságot amiket fröcsögsz? Hát úgy hogy nem sértegetlek viszont >> hanem próbálom megmondania frankót! Azt amiben te is élsz és élvezed a kormány adta lehetőségeket! Mert sajna nem veszed észre mi a szemkilövés és a megélhetési adottságok biztosítása közt az >> ORDÍTÓ KÜLÖNBSÉG!!
Németh István
Te valószínű, hogy sehol se voltál @percsi: vagy pedig annyira vén trottyos vagy, hogy nem emlékszel a büdös kommunista pullaira aki aljas szemét tróger volt a rákosi, de a kádár kormányban is! Gondolod, hogy az unoka porontya különb! Egy undorító zsidó ganaj, munkakerülő hazudozó pajtikolója gyurcsány bandának!
balos
@olszaltot: Ezzel erősíted,hogy ö találta fel a szart ami fölfelé esik,s hogy ezt bizonyítsa még alá is áll!
balos
@Németh István: Na végre kiderült feletted az ég!Sikerült egy jót zsidóznód!Ettől vagy igazán jó nemzethy magyar!Tudod,ha nem lennének a földön zsidók,akkor már rég kiírtottátok volna egymást a többi ilyen "normálisan" gondolkodók!Azért remélem,hogy nem a családodón gyakorolód a humánus elveid?
Németh István
@balos: na akkor most mondom, nyitogasd ki ama részedet ahol van valami remény, hogy az értelem beszivároghat! Sem nem bal, sem nem jobb számomra semmit nem jelent >> tehát irány az egyenes! A zsidó apostolokból keresztény apostolokká avanzsált világban az a lényeg,hogy a haszonleső, és népeken élősködő horda megmaradt! Aztán mindegyiknek vannak szemét, nagyon szemét és az ellenkező rétegei is! De ez egy sajátos dolog! Aztán az is, hogy a magyarországi II. világháborús helyzet utáni időszak bigott zsidó uralomról szól. arról az időszakról amikor akár a zsidók a zsidókat is írtva törekedtek a hatalom megszerzésére! Na most törd szépen a fejecskédet melyik a szar zsidó, melyik a jó zsidó! Az viszont tény >> hogy a gyurcsány és bandája a nép akár szétlövésére is berendezkedett, a mindenféle lenyúlásokon túl!
Az Orbán kormány 12-13 éve a nemzet felemelkedésében látja a hatalmuk megszilárdítását, nem a nemzet polgárainak lenyúlásában és szétlövésében! Nos, ha ezt kifogásolod, akkor tudod hol a helyed! "balos" felfogod!???
balos
Örültem,hogy nem érted a Való Világot,hísz neked a mtv1 az írány!Tudod a fehér"ember" szerencséje,hogy lekopott róla szín,meg egyik másik még mindig a "fán" érzi jól magát!Igaz az a fa nemzethfaszfája!Jó ugrálást rajta!
Namely
@Eladott Ország: "bűntetlenül "
Egy kis helyesírás, hátha nyuggerként okosodsz egy kicsit: bűn, büntet, büntetlen, büntetlenül. Szívesen.

UI: ráérsz, miért nem mész az esti iskolába? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.