Magára maradt a kínai egyetem ügyében Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, a DK támogatása nélkül ugyanis Budapest neki se fut a népszavazásnak. A Demokratikus Koalíció nem reagált megkeresésünkre. A főváros kérdéseinkre meglehetősen semmitmondóan azt válaszolta, hogy „a főváros továbbra sem szeretné, hogy Budapesten kínai kémegyetem létesüljön. Az erről szóló népszavazást is a főpolgármester kezdeményezte, és az aláírások össze is gyűltek.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És engem szidnak amikor 15 éve szidom ezt a kretén balfasz álellenzéket.
3-4 ember aki tesz valamit de sajnos ők meg nem vezéregyéniségek.
Az nincs, anélkül meg bukta.
Lehetne, de akik alkalmasak lennének azok csak kenegetik a szart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@sgl: Nem mindegy kinek a javaslatát söpri a papírkosárba a fenemód "független választási bizottság"? Népszavazás csak és kizárólag Orbán agymacskáiról lehet, még ha semmi értelme sincs is! Aztán az érvénytelen szavazásból óriási sikert és támogatást kreált a kormánypropaganda, a hívek legnagyobb örömére!
sgl
@Nyírfa: És Hollandia világhatalom volt!!!
Utánuk jöttek az angolok.
Nyírfa
@sgl: 10.18

Az érettségi előtti napon kapcsoltam, hogy a magyar történelem csak nagyvonalakban van meg a fejemben, ugyanis annyira untam, hogy átfutottam ugyan, de nem memorizáltam. Úyhogy izgultam rendesen!:)
Hihetetlen mákom volt, az egyetlen tétel, amiből kiselőadást tudtam tartani, az Mátyás uralkodása volt. Nem véletlen, izgalmas, érdekes fejezete volt a történelmünknek. Jószerivel az egyetlen. No, kihúztam Mátyást és a II. világháborút, briiliroztam. Senkinek nem kötöttem az orrára, hogy a kitűnő jegy a vakszerencsén múlt. Csak később árultam el a magyar tanáromnak, akivel nagyon jó diák-tanár kapcsolatom volt, s akit olykor felnőtt koromban is fekerestem.
sgl
@Nyírfa: Hát ebben ugyanolyan vagyok: egyetlen tételt tanultam az érettségi képesítőre Mátyást, azt kaptam.
Jártam fordítva is az egyetemen: eygetlen tételt hagytam ki, azt húztam.
1:1 kieg, kilőtték egymást! o))
Shikari
Na a rusnya boszorkány a hibbant Fletóval igazán nagy műsorokra képesek.
Nyírfa
@sgl: 12.04

:)) El ne kiabáljam, bizonyos értelemben a szerencse fia vagyok. Persze, csak bizonyos értelemben, és a szerencsét is a nagybetűs élet segítségének tudom be. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.