Alina Pash hétfő délutáni koncertjének nagy része kőkemény politikai kiállás volt Oroszországgal szemben.

Kőkemény! Széttépte Orbán és Putyin közös fotóját a Sziget fesztiválon egy ukrán fellépő – videó

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Az előadó a Sziget utolsó napján az Európa Színpadon széttépett egy fotót, amelyen Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin fogott éppen kezet, a koncert előtt azt skandáltatta a több száz fős közönséggel, hogy „Shame on Russia!”, később pedig a lebombázott Mariupolról, összedőlt épületekről és sebesült gyerekekről jelentek meg képsorok a kivetítőn.

A koncert egy pontján ukrán fiatalok videóüzeneteit vetítették le a fesztiválozóknak. 

„Táncoltam veletek a Kaiser Chiefsre, és zokogtunk Mando Diao dalaira is, akik a szíriaiaknak szentelték dalaikat. Ahelyett, hogy veled táncolnék a nagyszínpad előtt, most katonai egyenruhát keresek fiaink és lányaink számára" 

- mondta egy fiatal nő a videóüzenetben.

Pash múlt kedden a Facebookon még azt írta, komolyan fontolgatta, hogy lemondja a szigetes koncertjét, de végül arra jutott, hogy eljön, hogy hallassa a hangját. 

Az előadó egyébként azt írta korábban, hogy elmegy néhány orosz előadó fellépésére, és mindent meg fog tenni, hogy szégyenkezésre késztesse őket az invázió miatt.

Külön kitért a Party Arénában egymást követő két orosz DJ-duó, a Phlegmatic Dogs és a Volac koncertjére, utóbbira pedig az Instagram-sztorija alapján több más ukránnal együtt el is ment, hogy oroszokat elítélő táblákat tartsanak a magasba.

Kőkemény! Széttépte Orbán és Putyin közös fotóját a Sziget fesztiválon egy ukrán fellépő – videó

Fotó: olvasói fotó/telex.hu

A közzétett videón egy ukrán zászlós lány látszik, aki egy „Az oroszok gyilkosok, háborús bűnösök” feliratú táblát tart a magasba a közönség és a színpad felé is, és egy ponton be is mutat a két orosz DJ-nek.

Forrás: Telex.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbán-Putyin ezt érdemli.

Ha már szó esett a hollandokról: a magam részéről üdvözölném, ha minél többen jönnének, és segítenének felvirágoztatni az országot.
A magyar1-ek átülhetnek egy keletebbre fekvő államba, ahol még kelendő a stupiditás. Mondjuk: Észak-Korea? Azt hiszem, megfelelő a számukra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...amikor egy diktátor miatt elítélnek milliókat,- ahogy mi is éljük napjainkat?
csagyi
@Németh István: 12:17 Rendes és kulturált ember nem zsidózik! A többi embertelen bemondó embereknek pedig nem ajánlatos.A te beírásaid azonkívül,hogy tök baromságok még hemzsegnek is a gonosz,szélsőséges,durva gondolatokkal és mondatokkal.Jó lenne ha magadba tartanád a sajátos műveltségedet! Magyarul,nagyon-nagyon magyarul:húzzál el a jó büdös p-vel kezdődik és ba-val végződik. Hess madárka...
Rockxy
semmi kemény nincs ebben.
olyan, mintha Julcsanéni tépte vóna szét.
pedig Julcsanéni kemény csaj.
Németh István
@Lepényleső: @csagyi: @Rockxy: Ti a három nem grácia hanem fő-hülye! mit tudtok ti az életről! Mit tudtok a politikai eseményekről? Azt amit a szerencsétlen hülye aki feltűnési viszketegségben szenvedve megmutatta miként kel lehányni! >>> veletek együtt!
Lepényleső
@Németh István: Személyeskedés helyett azt még soha nem is próbálta,hogy értse amit olvas? Amikor ha
eljut odáig,megláthatja az sem áll öntől majd oly távol,hogy esetleg pl; érveljen,
- ne írjon hasonlókat,hogy a többségnek anyanyelvét szégyenlenie ne kelljen.
Németh István
@Lepényleső: sajnos a te lepényed szarral van bekenve! Lesheted ahogy akarod, adódik ebből hogy értheted is, mi több felfoghatod érdemes -e belőle falatoznod!
A fotó szét tépése egy agresszori, minden képen a kivagyiságot bemutatnia akaró feltűnési viszketegségben szenvedő sikertelen ember igyekezete volt!
Aztán ezen elmélázhatsz ahogy akarsz! de gondolkozz mielőtt lepénylesőzöl !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.