Alina Pash hétfő délutáni koncertjének nagy része kőkemény politikai kiállás volt Oroszországgal szemben.

Kőkemény! Széttépte Orbán és Putyin közös fotóját a Sziget fesztiválon egy ukrán fellépő – videó

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Az előadó a Sziget utolsó napján az Európa Színpadon széttépett egy fotót, amelyen Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin fogott éppen kezet, a koncert előtt azt skandáltatta a több száz fős közönséggel, hogy „Shame on Russia!”, később pedig a lebombázott Mariupolról, összedőlt épületekről és sebesült gyerekekről jelentek meg képsorok a kivetítőn.

A koncert egy pontján ukrán fiatalok videóüzeneteit vetítették le a fesztiválozóknak. 

„Táncoltam veletek a Kaiser Chiefsre, és zokogtunk Mando Diao dalaira is, akik a szíriaiaknak szentelték dalaikat. Ahelyett, hogy veled táncolnék a nagyszínpad előtt, most katonai egyenruhát keresek fiaink és lányaink számára" 

- mondta egy fiatal nő a videóüzenetben.

Pash múlt kedden a Facebookon még azt írta, komolyan fontolgatta, hogy lemondja a szigetes koncertjét, de végül arra jutott, hogy eljön, hogy hallassa a hangját. 

Az előadó egyébként azt írta korábban, hogy elmegy néhány orosz előadó fellépésére, és mindent meg fog tenni, hogy szégyenkezésre késztesse őket az invázió miatt.

Külön kitért a Party Arénában egymást követő két orosz DJ-duó, a Phlegmatic Dogs és a Volac koncertjére, utóbbira pedig az Instagram-sztorija alapján több más ukránnal együtt el is ment, hogy oroszokat elítélő táblákat tartsanak a magasba.

Kőkemény! Széttépte Orbán és Putyin közös fotóját a Sziget fesztiválon egy ukrán fellépő – videó

Fotó: olvasói fotó/telex.hu

A közzétett videón egy ukrán zászlós lány látszik, aki egy „Az oroszok gyilkosok, háborús bűnösök” feliratú táblát tart a magasba a közönség és a színpad felé is, és egy ponton be is mutat a két orosz DJ-nek.

Forrás: Telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbán-Putyin ezt érdemli.

Ha már szó esett a hollandokról: a magam részéről üdvözölném, ha minél többen jönnének, és segítenének felvirágoztatni az országot.
A magyar1-ek átülhetnek egy keletebbre fekvő államba, ahol még kelendő a stupiditás. Mondjuk: Észak-Korea? Azt hiszem, megfelelő a számukra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Gondolom őt nem hívtak a tiborc-tanyara utó bulizni a NER elvtársak.
magyar1
Kifelé az ukránokkal! Ne élősködjenek itt.
kisfalud
@magyar1: Javaslom, látogass el Hévízre, Sármellékre, Cserszegtomajra, és barátkozz az oroszok tömegével, akiket hazazavart a Viktor, mégis itt vásárolják az ingatlanokat, és nem a gyönyörű Oroszországban, ahogy szónokolt róla az egykori elvbarátja a vezérünknek, az üzemi párttitkárunk.
Pálinkás Pál
azt nézném szívesen,amikor nem a fotó szakad...
magyar1
@kisfalud: Én sem értem, hogy miért árusítják ki a magyar földet, nemrégen olvastam, hogy egy holland meg egy egész falut vett meg.
kisfalud
@magyar1: Nem akadályozzák meg, mert akkor a NER Lőrincét és a többi narancsbárót is megkiabálják pld. Szlovákiában amikor ezerhektárszám vásárolják fel a termőföldet. Itt azt sem szúrt szemet, amikor a Simlicskát levetkőztette a vezér, és a volt cseh miniszterelnök mazsolázhatta ki a volt mezőgazdasági nagyüzemeit.
ómió
Péniszvirtuóz efftársának meg, ugye, a meleg szarig benyalt!?
Néro2
A Nemzeth kitüntetett zenebohócai meg a Nemzeth lova-ginái bezzeg soha nem tennének olyat , hogy politikai megnyilvánulást tegyenek még akkor sem ha esetleg tegnap lőtték volna rommá az otthonukat. Na ugye.
Yoda69
@magyar1: A hollandokat megertem, mivel Hollandia menthetetlen lesz egy 5 meteres tengerszint emelkedes eseten, ami boritekolhato a kovetkezo 20-30 evben. Ezert mar most epitik ki a menekulesi utvonalukat. Es hozzank csak a toredekuk jon.
Nyírfa
Orbán-Putyin ezt érdemli.

Ha már szó esett a hollandokról: a magam részéről üdvözölném, ha minél többen jönnének, és segítenének felvirágoztatni az országot.
A magyar1-ek átülhetnek egy keletebbre fekvő államba, ahol még kelendő a stupiditás. Mondjuk: Észak-Korea? Azt hiszem, megfelelő a számukra.
Németh István
Az ukrán fellépőt közhangulat rongálása miatt azonnal ki kell utasítani >> ha engedte fellépni valaki akkor >> annak náthás büdös rohadt kurva anyját! Nem politizálni jött ide, hanem ha van valami tudása azt mutassa be ezért kap fellépti díjat, különben menjen a redves picsába!@Nyírfa: @Rockxy: elsősorban egy rohadt mocsok vagy fingod nincs a valósságról és pofázol te szemét!? @Yoda69: a napi 12-13 ezer menekült a te zsebedre megy!!! Ezt szíveskedj nem leszarni, mert az azt jelenti hogy mindannyiunknak kevesebb jut! Szolidarítson a mocskos hazaáruló kúrva édes anyjuk a moslékoknak, élősködő gecik! a puccsista tróger zelenszkijjel együtt aki a föderációs orosz hazát el akarta adni! a mocskos undorító zsidó szar alak! Miből vatta az ingatlanát Izraelben és hogyan is?!?
Eladott Ország
@Maccska: A képen nem egy afgán család, hanem Magyarország miniszterelnöke látható, aki roma léttére fasiszta lett! Szégyen!
uploads.disquscdn.com/images/65de4a3ea8fa0ef4a9257b8485de8f20d98592ae331ae716ea0df8e889e1ca91.jpg?w=800&h
Amit legtöbbjünk még csak szégyenkezve mert kimondani , azt a New York Times kimondta. Orbán által kiépített rendszer lényegében fasiszta. Nincs még Gestapó, de az állam feletti ellenőrzés így is teljes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272325469_4535353376592665_328051281538257071_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_2QJXAjfZAQAX-7Bh_-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9qUKrYRjJlAw97pcJIvrYscGC-fJ2sS_O9bC7g3BdtLQ&oe=63003622
"Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik, hogy akkorára nöhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga a demokratikus állam. A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy, csoport, vagy bármely ellenörzést gyakorló magánhatalom által
- lényegében fasizmus..."
(Franklin Delano Roosevelt)
Baker
Gondolom, a kóla-mámorban fetrengő libernyákok tapsoltak...
tony-66
nem kifizetni a tisztelet jàrulékot !, és kitiltani egy életre MAGYARORSZÀG-terûletérôl !
csagyi
@tony-66: Hát persze hiszen mi pártoljuk a szólás szabadságot. Igaz buksika?
Lepényleső
...amikor egy diktátor miatt elítélnek milliókat,- ahogy mi is éljük napjainkat?
csagyi
@Németh István: 12:17 Rendes és kulturált ember nem zsidózik! A többi embertelen bemondó embereknek pedig nem ajánlatos.A te beírásaid azonkívül,hogy tök baromságok még hemzsegnek is a gonosz,szélsőséges,durva gondolatokkal és mondatokkal.Jó lenne ha magadba tartanád a sajátos műveltségedet! Magyarul,nagyon-nagyon magyarul:húzzál el a jó büdös p-vel kezdődik és ba-val végződik. Hess madárka...
Rockxy
semmi kemény nincs ebben.
olyan, mintha Julcsanéni tépte vóna szét.
pedig Julcsanéni kemény csaj.
Németh István
@Lepényleső: @csagyi: @Rockxy: Ti a három nem grácia hanem fő-hülye! mit tudtok ti az életről! Mit tudtok a politikai eseményekről? Azt amit a szerencsétlen hülye aki feltűnési viszketegségben szenvedve megmutatta miként kel lehányni! >>> veletek együtt!
Lepényleső
@Németh István: Személyeskedés helyett azt még soha nem is próbálta,hogy értse amit olvas? Amikor ha
eljut odáig,megláthatja az sem áll öntől majd oly távol,hogy esetleg pl; érveljen,
- ne írjon hasonlókat,hogy a többségnek anyanyelvét szégyenlenie ne kelljen.
Németh István
@Lepényleső: sajnos a te lepényed szarral van bekenve! Lesheted ahogy akarod, adódik ebből hogy értheted is, mi több felfoghatod érdemes -e belőle falatoznod!
A fotó szét tépése egy agresszori, minden képen a kivagyiságot bemutatnia akaró feltűnési viszketegségben szenvedő sikertelen ember igyekezete volt!
Aztán ezen elmélázhatsz ahogy akarsz! de gondolkozz mielőtt lepénylesőzöl !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.