DK: a kormány ne az iskolák, hanem a minisztériumok fűtésén kezdje a spórolást!

"Kezdjék a Karmelita kolostorral!" – Keményen nekiment az Orbán-kormánynak a DK, amiért a Belügyminisztérium szerint elég lesz 20 fok az iskolákban

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy

ha a közintézmények fűtésén akar spórolni, akkor ne az iskolákkal, hanem a minisztériumokkal, a Parlamenttel, a Sándor-palotával és a Karmelita kolostorral kezdje.

Hegedűs Andrea, a DK országgyűlési képviselője keddi online sajtótájékoztatóján a köznevelésért felelős helyettes államtitkár azon megnyilatkozására hivatkozott, amely szerint elég lesz 20 fokra fűteni az iskolákat télen.

Az ellenzéki politikus szerint ez azt jelenti, hogy a kormány a gázzal való spórolást nem a Parlament, a minisztériumok vagy a hivatalok fűtésén kezdi, hanem az iskolákon.

Amikor a gyermekeink csak kabátban mehetnek majd ki az iskola folyosójára, a milliókat kereső fideszes államtitkárok akkor is ingben fognak szaladgálni a minisztériumokban, ahogy kellemes meleg lesz a Karmelita kolostorban vagy a miniszterelnök dolgozószobájában is

- fogalmazott.

Hangsúlyozta:

a fűtéssel való takarékoskodás nem ördögtől való, de szégyen, hogy "a megszorítások kormánya" a gyermeken kezdi a spórolást.

Nem a gyermekeink és a tanáraink szolgáltatták ki hazánk energiaellátását Vlagyimir Putyinnak, nem ők emelték a hétszeresére a gáz árát, és nem ők nem szereztek elegendő gázt télre, mindezért Orbán Viktor és kormánya a felelős, így elvárjuk, hogy a spórolás is rajtuk kezdődjön – jelentette ki Hegedűs Andrea.

Forrás: MTI

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A kérdés már csak az, hogy mikor merül fel, hogy tanulnia sem kell mindenkinek? Elég, ha elvégeznek valamilyen szakképzőt, beállnak a futószalag mellé és jó rabszolgái lesznek a hatalomnak. Nem kellenek ide kiművelt emberfők, hiszen veszélyes az, ha ezek a szavazóképes fiatalok megértik azt, hogy mégis miért vált olyanná az ország, amilyen jelen állás szerint." Az a szép zöld gyep. Nem fog megfázni, dolgozunk valami rezsikompenzáción.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/293328937_2136252203246169_5246847560940304110_n.png?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pMZ8r0QtJPkAX8omD_U&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9mi91Zu3jPcoFTmjO6p0Wv7sKN8DlzY9vJn3iVGxS3cg&oe=63005302
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Milyen igaz! Én is ott kezdeném, meg a Köztársasági elnök hivatalában, aztán következnének a minisztériumok! Legalább nem lenne melegük!
evacica
@Eladott Ország: nem tudtam lájkolni, de igaz!
durbincs
@Néro2: @Néro2: ha má hot buta ? mért itt reklámozza ,?
durbincs
Félmeztelen nők csókolóztak a miniszterelnöki rezidencia konferenciatermében, akik közül az egyik a miniszterelnök maga lehetett. ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: mert maga be-gyógyszerezett Azovi fasiszta pribék ? mint ez a @Nanya: +@amortizáltok: ?
durbincs
@Dr. Proktor: Na még ez is ? mint ez a @Horizont: nevű Ótvar ? szakadt harisnyába ,piros csámpás lakkcipőbe ,gombás körmökkel ? a segge mögé rejtett péniszmaradékkal ? igaz @Peller Anikó: @csak húgy...: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.