Lassan vége a nyárnak, és akármilyen drága is a paradicsom, paprika, meg a hagyma, a csirkecombról nem is beszélve, be kell, hogy férjen egy jó kis lecsó, méghozzá bográcsban és úgy ahogy azt a cigány gasztronómia leírja, de nem a már untig ismertetett nokedlis, hanem a káposztás változat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a cigány lecsó alapja ,hogy csak lopott hozzávalókból áll...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.