Megnövekedett katonai járműforgalom várható az ország több területén a napokban – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) kedden az MTI-vel.

Mindenkit figyelmeztettek: Katonai menetoszlopok lepik el a Magyarországot
Amerikai katonai harckocsi halad Győr belvárosában a Saber Guardian 2017 nemzetközi gyakorlatsorozat során 2017. július 3-án. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Azt írták:

katonai menetoszlopokra kell számítani szerdán és csütörtökön 19-22 óra között a hegyeshalmi határátkelőhely – M1-es autópálya, 67-es számú kihajtó (Tata) – 1-es számú főút – Tata, Klapka György-laktanya útvonalon.

Péntek reggel 7.30 és szombat hajnali 2 óra között a tatai Klapka György-laktanya – M1-es autópálya – M0-s autópálya – M3-as autópálya bevezető szakasz – budapesti Városliget útvonalon kell katonai menetoszlopra számítani, továbbá vasárnap este 9 óra és hétfő reggel 4 óra között a Városliget – M3-as autópálya bevezető szakasz – M0-s autópálya – M1-es autópálya – tatai Klapka György-laktanya útvonalon.

A Magyar Honvédség arra kéri az utazókat, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják, a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű

- jelezték.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Clavigo: Mennek békegalambot lőni...
Néro2
@Qqberci: Azt csak eregeti bab után a Vezííír.
Jozefina
"Vörös jelek a Hadak Útján:
Hunniában valami készül,
Rongyos hadak, roppant hadak
Seregelnek vígan, vitézül..."
"Itt van a nép, trónt ülni fog most
Ezer évig férge a rögnek,
Itél a nép, ítélni fog
S ezerszer jaj a bűnösöknek."
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/hadakutj.htm
balos
@Jozefina: Drága!Ezek a fostalicskák,még hírből sem ismerik el,hogy meztelenül jöttek és úgy is fognak megdőgleni!
Toller Béla
Okos ! A városligetben éjszakáznak a tankOk, ott kő kövön nem marad, lehet majd építkezni, visszafelé is arra mennek, rá az M0-ra. Bravo, bravo, bravo ...az akasztás mikor lesz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.