A facebookos rendezvény összegzése alapján a gazdatüntetés nem takar mást, minthogy „augusztus 20-án vidéken az autópályákon és főútvonalakon 6.00 órától, Budapesten a Duna partján a belvárosi rakparton 18.00 órától” tüntetni fognak számol be róla a Telex.

Országos gazdatüntetéssel készül augusztus 20-ra a meztelenül égő szalmabálához kötözött politikus
Szabó Bálint, a Szeviép cégcsoport alvállalkozóinak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján 2017. március 31-én. Ezen a napon a Szeviép-ügy miatt alakult ki vita a szegedi közgyűlés ülésén. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Jelen állás szerint Szabó Bálint szegedi független önkormányzati képviselő az esemény főszervezője aki elmondta, álló és mozgó tüntetést jelentettek be a rendőrség felé, amely engedélyezte is augusztus 20-ra a Dózsa György út egy részének lezárását. Összefoglalva a képviselő úgy fogalmazott a programról:

Augusztus 20-án vidékről indulunk, autópályákon haladunk, Budapest fővárosában, a belvárosban a rakpartokon találkozunk.

Szabó állítása szerint a gazdák 100 különböző helyszínről fognak gyülekezni. Hozzátette: a demonstrációt augusztus 20-tól augusztus 31-ig kívánják folytatni, a „traktorok a rakparton maradnak” később is, egy álló demonstráció részeként.

A tüntetések célja a lap szerint az, hogy

az aszály miatt kárt szenvedő gazdákra felhívják a figyelmet;

és felkérjék az Agrárminisztériumot, hogy nyilvánítsák az aszályt elemi kárnak;

a madárinfluenza, sertéspestis kapcsán keletkezett károkat is fedezze, hasonlóan, mint „a Covid esetében”.

Szabó Bálint múlt évben február közepén eltűnt egy napra, akkor állítása szerint a makói tanyavilágban, cipőfűzőjével egy villanyoszlophoz kötözve, szinte minden ruhájától megfosztva, egy égő szalmabálán tért magához.

A képviselőt elmondása szerint a futópályán lepték meg és közölték vele, hogy

éjfélre érjen át Romániába, különben a családjának baja eshet.

Több mint 40 kilométeren át gyalogolt, miközben fenyegetői kísérték, végül megkötözték. 

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Német István: Pityu, CÖFögni szabad? Békamenet?

Esetleg őket is fel kellene négyelni? Mondjuk az is érdekelne amikor 2009-ben szétverétek pestet, azokat nem kellett volna felnégyelni? Úgy kb mindet?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Kár hogy nem négyelték fel! bizonyára nem kívántak kellemetlenségi következményt maguknak! pedig csak egy szar hernyót vagdostak volna fel!
Az un. paraszt tüntetésre van pénze a parasztoknak, akkor nem kell nekik adni egy fillért sem, még hogy sürgősségi biztosítási díj fizetése, meg kedvezményes vetőmag! Egy nagy lófasz mindazoknak akik tüntetni jönnek! minden porcikájuk rohadjon szana-széjjel, mert már csak azért is, hogy ezt a NEMZETI Ünnepünkön merészelik ezt megtenni! ócska szar parasztok, de szó szerint!! DE a legnagyobb ócska főszar aki ezt szervezi!
Peller Anikó
@Német István: Pityu, CÖFögni szabad? Békamenet?

Esetleg őket is fel kellene négyelni? Mondjuk az is érdekelne amikor 2009-ben szétverétek pestet, azokat nem kellett volna felnégyelni? Úgy kb mindet?
Emmersson71
Jakab István Magosz-vezér jön a traktorjaival?
Néro2
Remélem. Úgy látszik már nem hat az M1-M15 kesma meg egyebek mindennapi hazudozása.
kisfalud
@Emmersson71: Jakab Gizda egyenlőre az új asszonykáját vezetgeti, nem a tüntetést, mert most nem illik neki a fővárosban trakizni, mint egykor amikor a Vitya volt a felforgató.
csak úgy....
tessék mondani! -magyarországon, minden idióta politikus el tudja adni magát?
-még ez a bálás zakkant is?
Maccska
@Maccska: ő a magyar ellenzék színvonalán van.
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 19:21 Cseppet se zavarjon hogy a paraszt termeli számodra a szarnakvalót! Nincs mit ünnepelni Pupák Pista!
verőce21
@csak úgy...: Itt csak te tudod eladni még magad ezen a lipsi blogon, te sintér...!
csak úgy....
@verőce21: kérdeztelek-e, te ütödött jámbor,hogy min jár az eszetlen,fideszre kész üres fejed? -te veröce szégyene..
verőce21
@csak úgy...: Megint vinnyogsz patkány?
Gyurka80
@Peller Anikó: 2009-ben? De buta vagy! Amúgy demszky megoldotta traktornak behajtani tilos táblát rakatott ki a nagy demokrata, vagy nem.
Clavigo
@Gyurka80: Te is megjöttél félkegyelmű..? Ez a barom @verőce21: nem a mutterod véletlenül ?
csak úgy....
@verőce21: 23:13 te egy emberi sekély,egy posvány ,aki az érveit patkány módon...,semmit mondva! :) persze ma már említettem,hogy piszokúl unlak,-erre te kullacs...:)
verőce21
@csak úgy...: te egy emberileg sekély, egy posvány ,aki az érveit patkány módon közli...!
csak úgy....
@verőce21: töletek nem házasodott be valaki-valamikor a winchester családba? -
tudod,az ismétlö puskások közé... :)
verőce21
@csak úgy...: Te ugyanaz az ócska kis szaros DS ügynök maradtál, mint Makizaj
DR PRÉDlKÁTOR
@Peller Anikó: hello nyanya! Nem alszol még? Nyuggereknek már este 7-kor az ágyban a helyük! :)
Peller Anikó
@Gyurka80: Ok, kösz, szóval az indokolatlanul kirobbantott elégedetlenség miatt, 2006.
Ősz Ödön sk.
ómió
Ebben az aszálykárban még benzinpazarlásra is "fussa"?!
kisfalud
@ómió: Látod pazarolnák a naftát, (amit a saját pénzükön vennének), pedig nem is Amerikába akarnak menni közpénzért vásárolt tömjénfüst terápiára, hatvan millióért.
ómió
@kisfalud: A nagy aszálykáraik miatt különösen van rá pénzük!? Akkor, szólni kell a kormánynak, túl sok kártérítést "lebegtetett meg"!
kisfalud
@ómió: Igen szólni kellett volna a pénzünket herdáló illetékesnek, ezek a gazdák összesen nem tudnak annyit eltapsolni, mint Orbán a saját hobbijára. Hogy a kormány mennyi kártérítést lebegtetett meg? Jól fogalmaztál, a lebegtetéssel mert a gazdák a területük után fizetnek egy alapba, kötelezően, amit a kormány lebegtet meg azoknak, akiket abba az övezetbe soroltak, ahol aszálykár keletkezett. Szóval a kormány egy kanyilót sem ad, és még jó lenne ha közös pénzt nem lopnák el ahogy már szokásukká vált.
Gyurka80
@Peller Anikó: Nekd indokolatlan volt, hogy hazudott böszmeferi reggel...stb és csődbe vitte az országot? Van nálad baj!
Istenakinincsen
@Németh István: tegnap, 19:21 Mit és kit ünnepelsz huszadikán Pista te ökör? Szent Istvánt vagy a Szent 0rbán királyt?
Az álkeresztény fejedelmet aki dicső király lett? Tanulj egy kis történelmet, de csak annyit ami igaz belőle!...Mivel azt többnyire a győztesek írják nagyrésze hazugság mellébeszélés és legenda.
Olvass:hu.wikipedia.org/wiki/I._Istv%C3%A1n_magyar_kir%C3%A1ly#:~:text=Istv%C3%A1n%20Kopp%C3%A1ny%20test%C3%A9t,a%20kir%C3%A1lyi%20hatalomnak.
ómió
@kisfalud: Ha azt a kormányt keresed, amelyik "egy kanyilót sem ad", akkor, ha visszarévedsz Böszme efftársadék egykori "kormányára", majd másrahazudás nélkül is ráakadtál, melyik volt az! Egyúttal náluk még a részedre mára betanított "eltapsolni, ellopni" efftársi "bűvszavak" értelme is továbbhazudás szükségessége nélkül nyer értelmet!
kisfalud
@ómió: Hány éve is volt a Fletó? Miért mutogatsz vissza, ahogy írni szoktad, és hány éve van hatalmon a fidesz? Mi is történt az öntözés érdekében az adója növelésén kívül? Semmi. Mert az ígéret az volt, hogy megszünteti és nem csúcsra járatja Orbán a korrupciót. Az se zavarjon, hogy bírósági eljárások sora folyik a NER társak ellen, és az EU is azért vonakodik fizetni, mert kézen közön eltűnik a pénz. És akármilyen mocskos is a szád ezt nem írja felül, az ordenáré szöveged.
ómió
@kisfalud: A "minden relatív" törvényszerűsége nálad mára efftársilag már szimpla "visszamutogatássá" szelidül, ha a sajátjaidról van szó!? Hacsak úgy nem! És mondd csak, mióta is vált ilyen akut szükségszerűséggé az öntözés igénye? Csak nem az idei évtől? Ilyen-olyan aszály - a mostanihoz képest aszályocska - persze eddig is volt mindig, de azokkal szemben mindig volt más, prioritást élvező teendő. Hát, attól tartok, most már majd nem lesz! Bírósági eljárás pedig semmivel se folyik több "NER társ" ellen, mint "efftársi társ" ellen, még úgy se hogy ezerrel hazudod rájuk a "korrupciót"! Az EU pedig azért ült rá a nevünkben is felvett magyar pénzekre, mert a brüsszeli efftársaitok "habtiszta" bolsi hazugságaikkal (ahogy te tolod itt a szöveget) hatékonyan tudják gátolni - nyilván "merő efftársi hazaszeretetből - annak Magyarország részére való kifizetését!
Dr. Proktor
@kisfalud: ... ómió elégedett ,mert elérkezett számára az igéretek földje...
Van akinek ennyi is elég a boldogsághoz, hiszen övé a mennyek országa is!
Nessy
@ómió: Mennyi volt 2010-ben az álladósság, és mennyi most? Mennyi volt egy euró, és mennyi most? Mennyi IMF hitel (alacsony kamattal) volt akkor, és mennyi most? Ja most piaci hitelek, titkosítva! Hasonlitsd össze a számokat, és utána mesélj!
fergeteg
A JÓISTENHEZ fordultatok volna esőért. Ez az év bukta számotokra,de a jővő év jobb lesz.
Aki 20-án traktorral tüntet az felhergelt magyarellenes idióta.
fergeteg
Akkor felmentek Pestre tűzijátékot nézni.
Olcsóbb lenne tömegközlekedéssel.
kisfalud
@ómió: Elég különös viszonyt ápolsz a valósággal, látszik nehéz eljutni az ideg és elmeorvosi szakvizsgálatra, és a kezelésekre.
szaboria1
Az tuti, hogy ORBÁN megijedt, mert ma mást sem látni mint fél óránként a határról katonai teherautók mennek el pest felé.
Amennyiben igaz, hogy 1800 traktoros akar fel vonulni az nagy káoszt idéz elő.
Sajnos szomorú tapasztalatom volt Szegedtől Bajáig busszal utaztam csak az elszáradt kukoricát és napraforgót láttam.
Gyurka80
@kisfalud: És még milyen korrupció volt böszmeferi alatt (nokiás doboz, metró mutyi és 40cm!-es kilátó stb!
kisfalud
@Gyurka80:Igen az ilyesmik miatt kellett mennie a Fletónak. Orbán ennek a felszámolását ígérte, aztán a "Lőrincnél" landolt a pénz, a lopást meg csúcsra járatták. A volt 12 állami gazdaság is előkerült a "komcsiktól", a Viktor strómanjaitól, Simicskától kettő, a Bognártól is kettő stb. Nézz csak körül a tokaji negyven millió, amikor nem volt aznap közgyűlés csak csepp a tengerben, a kőbányák, székház, autópályák túlárazott építésének nyertesei, közgép, aztán most a végén baltás gyilkos eurómilliói, lélegeztető gépek vakcinák, kínai vasút és egyéb dolgok a pávatánccal, szóval a tönk szélére lopta Orbán az országot, de előre megyünk és nem hátra... Ezért pucol még a legkisebb kisvárosaink polgijának mindegyik gyereke is a halódó nyugatra, ezért tanul a teljes politikai vezetésünk minden retyerutyája nyugaton. Ennyire nem akarják élvezni a pöttyös seggűek tündérországot?
Istenakinincsen
@Rockxy: :)Jól látod! Ez a vég kezdete.
Istenakinincsen
@fergeteg: Nincs véletlenül egy eladó traktorod tolólappal? Sürgős lenne!
Gyurka80
@kisfalud: Nagyon egyoldalúan látod, elfogult vagy az elvtársaiddal szemben!
Gyurka80
@kisfalud: Ha elhiszed, hogy gazdatüntetés lesz a te bajod!
kisfalud
@Gyurka80: ma 21:25. Ez biza' komoly, megdönthetetlen tételes cáfolat!!!
ómió
@Nessy: A 2010-es államadósság 22000 milliárd volt. Ezt mára annak éves kamatos kamatai már önmaguk 40000 milliárd fölé emelték! "Sirály", mi!? Bolsi "vívmány"! Pedig 2010. után még az "olcsókamat" IMF hitel - ha már így kell hazudnotok - "alacsony kamataitól" is megszabadultunk! "Euróárfolyamilag meg szóljatok már Gyuri gazdi efftársatoknak, kevesebbet "játszadozzék" a forinttal! - hátha "megszívleli!
ómió
@kisfalud: Úgy tapasztaltad, hogy nehéz eljutni ideg- és elmeorvosi szakvizsgálatokra!? Amúgy, gyakran igényled őket? De, akkor, miért hazudnád rám az egészet?
kisfalud
@ómió: Egyszer próbálkoztam aztán azt mondta a szakorvos ismerősöm, felesleges erőlködni, mert te annyira rendben vagy, hogy sosem lesz belőled miniszterelnök.
Németh István
@Peller Anikó: te lennél az első szétverendő! És különben a parasztoknak - és szó szerint a szemét mocskos telhetetlen parasztoknak - akiket a balliberális csőcselé uszít VELED együtt a büdös picsába a helyük! A többieknek is akik adják a "bankot" az uszításra, moslék léhűtő paraszt csapatnak! BÁR megsúgom ezek a parasztok még szaros vellát nem fogtak a kezükbe legfeljebb újságpapírt a segg törlésre!
Peller Anikó
@Gyurka80: 14:53, Tényleg nokiás doboz? Megáll az ész igyot,

"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl?d=m%3E
Gyurka80
@Peller Anikó: Ennyi hülyeséget összehordani már művészet.Az meg, hogy van olyan hülye aki a manyup lenyúlását elhiszi az csúcs.
Peller Anikó
@Gyurka80: Hol van a manyup hülyegyerek? Talán átutalták egyéni számlákra?

Azt hiszem igen. Az összes egyéni számlákra került és elveszítette közpénz jellegét.

Akarod, hogy megnevezzem azt a két három egyént akinek a számlájára került? Mert azoknak akik összekuporgatták öreg napjaikra, azoknak semmi nem jutott belőle, elpárolgott, megvédték maguknak eleid igyot.
kisfalud
@Peller Anikó: Csak azokat az egyéni nyugdíjszámlákat, amit a MANYUP lenyúlásakor a választói szemébe hazudott, hogy mindenkinek nyilvántartják a befizetéseit, sosem csinálták meg, minek is a birkák így is tovább bégettek mert azt hiszik nem az ő bőrükre, zsebükre megy a lopás.
Volt már ilyen 1956-ig, aztán elhalkult a vastaps, kis időre csend lett. A többit pedig már ismerjük de kevés szó esik az azt követő szovjet-orosz tesók rendcsinálásáról, mert kínos lenne a Putyin tömjénezése közepedte. Persze minden diktátor azt hiszi, ilyen többé nem fordulhat elő!
Gyurka80
@Peller Anikó: Hülye a számládon van,nyugdíj egyeztetéskor meglátod azokat az éveket. Különben is nem elvették, hanem ODAADTUK, van aki benne maradt idióta!
Istenakinincsen
@Németh István:augusztus 17., 22:41 Erre elfelejtettél válaszolni! Bizonyára elkerülte a figyelmedet, pedig én szeretem a válaszaidat!
"@Németh István: tegnap, 19:21 Mit és kit ünnepelsz huszadikán Pista te ökör? Szent Istvánt vagy a Szent 0rbán királyt?
Az álkeresztény fejedelmet aki dicső király lett? Tanulj egy kis történelmet, de csak annyit ami igaz belőle!...Mivel azt többnyire a győztesek írják nagyrésze hazugság mellébeszélés és legenda."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.