Erős hétvégén van túl a forint, ám mára ez már a múlté, így azok a posztok melyek a stabil hétvége alatt születtek, mára meglehetősen rosszul öregedtek. 

"Így örvendezik az idióta fideszes, és veszi el az Önök pénzét" – Hadházy kiakadt a pofátlan EP képviselőn

Erről számolt be most Facebook oldalán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Így örvendezik az idióta fideszes propaganda, amikor néhány napra 400 forint alá megy a kormány által szétvert forint. Nem sokáig maradt aktuális a poszt…

- jelentette ki bejegyzésében, majd kitért arra is, hogy a világon talán csak a törökök pénze romlott annyit az elmúlt időszakban, mint a mienk.

A Fidesz a forint rontásával is az Önök pénzét veszi el, ráadásul higgyék el, sok dúsgazdag fideszes lesz, akik a pénzromláson is rengeteget keres. Ennek fényében különösen pofátlan az EP képviselő vicces posztja.

- tette hozzá.

Mit tud egy mobil 260 ezerért ami a nagyokkal akar versenyezni? Megéri az árát, ha játszani keresünk telefont, vagy csak parasztvakítás? Erre keressük a választ!

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dobzse
Függetlenül, hogy Hadházi micsoda, ekkora tolvaj bandát, mint a mostani orbán brancs, magyar föld talán még soha nem hordott a hátán! Aki ezeket önszántából támogatja az meg bűnrészes. (Nem az M1 által agymosottak, azok csak félrevetett emberek.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Libbantölő
Mocskos gyúrcsány bérenc szarházi! A pofád be lesz törve te ganéj!
csak úgy....
a szellemi betegek,mint pld. ezek- @Maccska: @Pegero: @Libbantölő: ...és társaik,mindíg is ragaszkodnak a szerintük jóhoz és megszokotthoz, a múltat szidalmazva ,közben leszarva a jövöt...
gina
@Pegero: A tiéd meg egy mocskos sz@ros arab menj az Allahozhoz te nyomorult agyhalott panelproli, örülj hogy megtür OV cigányod, nem vagy a fajtája hahahahhahahahah
Dobzse
Függetlenül, hogy Hadházi micsoda, ekkora tolvaj bandát, mint a mostani orbán brancs, magyar föld talán még soha nem hordott a hátán! Aki ezeket önszántából támogatja az meg bűnrészes. (Nem az M1 által agymosottak, azok csak félrevetett emberek.)
gina
@Pegero: Tudod mi a te nivód te senki, "" mint a barátaidé.. olvasd " Mindegy mennyi az EURO, mi foritban fizetünk, lehet 800 is kit érdekel "" ez a fideszesek megszólalása, a nivó ott van igaz.. Pagero buta 1 Bites arab
gina
@Libbantölő: Fidesz sz@rházi neked kuss van igaz a te eszedhez ennyi lehet 800 ft is az EUro itt forint van, ez a nivód te agyhalott
percsi
@csak úgy...: Ezek idehelyezett firkászok, ők is a közpénzt dézsmálják, ezért irkálják a begyakorolt halandzsát. Nézz át rajtuk, már úgy sincs sokáig munkájuk!
verőce21
@csak úgy...: 22:00) Mi a te jövődet sz@rjuk le, te buta Paraszt!
csak úgy....
@percsi: sosem tudtam átnézni a sötét butaságok fölött! -tartok töle,hogy életképesebbek mint te azt gondolod,mert bennük lakozik az orbáni "erö" ,aki
él-élt és élni fog...
csak úgy....
@verőce21: vergödszke,ti a saját jövötöket szarjátok le! :) -te buta paraszt,de had ne ragozzalak,mert marhára unalmas vagy! -tudom,hogy szereted orbánt és azt is,hogy esténkét reá vered...,de fogadd el végre,hogy nem mindenki táplálhat ,hozzád hasonló szerelmet az irányába mert nem mindenki perverz ,mint pld.te ..
csak úgy....
@verőce21: már megint én,mikor te sokkal hülyébb? :) - kopj le rólam mert untatsz a bugrisságoddal és mindeneddel,amit hazudozol magadról! te egy tanulatlan,bugris prosztó,aki fölszopta magát anyagilag,de! ...nem akarlak még jobban megbántani,-szerintem nézz magadba ,csak legyen valaki a közeledbe,ha elhanyod magadtól magad..
verőce21
@csak úgy...: a bunkóságod, anyádtól vagy apádtól örökölted, te marha?
verőce21
Szerintem ugyanannyi ellenzéki képviselő is "rengeteget keres" a forint romlásán, mint kormánypárti, hogy a forint ellen spekulál...!
kereső
A "kurta-kinte" emlékezetűeknek idézném- orbán viktor "örökös miniszterelenök", 2004-ben ellenzéki korából mondottakat. Ekkor a forint árfolyama 245Ft/eur. volt:
Annak idején a mai miniszterelnök hosszan fejtegette:

a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.

A Fidesz elnökének akkori véleménye szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenteni, elcsalva azok értékéből.

A gyenge forint gyenge államot takar, csak gyenge emberek akarhatnak gyenge forintot"

Ugye igy van sz@rrágó fideSS-esek???
Dr. Proktor
Az egyik fideszes alapfelfogás: ne lásd a fától az erdőt! A másik: mindig lépegess a kocsirúdra kötött szénacsomó után, hátha egyszer eléred...
Toller Béla
A kormány már nem ura a belyzetnek, hanem a rabja ! Itt már mindenki annyit lop, amennyihez hozzáfér. Ha az egyik nap eladott valamit százért, akkor másnap száztízzel kezd, hátha elmegy...és be is jön sokszor ...
kereső
@Maccska:figyelj x@rrágó, kormányon nem annak van jelentősége, hogy mit mondanak- annak van jelentősége!!!,amit tesznek.
Aki Én
@Maccska: hogy jön ide Hadházy esküje? Itt a forint katasztrófáról van szó. Azt cáfolnád esetleg, te nagyon buta ember?
@verőce21: esetleg te?
balos
@Dr. Proktor: Sorry!Ezek a fasz-erdőtől nem látják a való világot!
ómió
Hát, ez a Hullaházy efftárs már szinte mindent meghazudik nekünk!?
emerencia
@TASzSz: Az "orsós kormány" nem "helyettünk" fizet, hanem a mi és a szövetségeseink adóbefizetéseiből ad egy kicsikét vissza igazságtalanul, hogy ezzel is egymásnak ugrassza a magyar lakosságot a divide et impera jegyében. Ezért elvárja, hogy fejünket csendesen lehajtva vagy egymás torkának ugorva tűrjük el Orbánék gátlástalan, kapitális disznóságait mellyel a hazánkat tönkreteszi.
TASzSz
@emerencia: Még annyival kiegészíteném, hogy a CSOK 10 millát is küldje vissza, s a másik 10-re kérjen devizaalapú elszámolást + változó kamatozású hitelkonstrukciókat, valamint az otthonteremtési program 3+3 millióját is küldje vissza (mellesleg számlát vett a többség KATA vállalkozóktól), aztán a február 15-én visszakapott adóvisszatérítést (milliós összeg házastársak tekintetében) ugyan utalja vissza, de gyorsan !!!
emerencia
@TASzSz: Ok, de azt ne feledd, hogy a magyar társadalom jelentős többsége csak morzsákat kapott vagy még azt sem, hiába fizette tisztességesen az adókat és járulékokat akár több évtizeden át. Nem véletlen, hogy a lakosság háromnegyed része az uniós szegénységi küszöb alatt él. Mindannyian a hazánk lakosai vagyunk, nemcsak a NER kedvezményezettek.
Aki Én
@ómió: Egész pontosan ebben mi a hazugság???
kereső
@TASzSz: Miért is kéne visszautalni? El vagytok ismét tévedve a NER erdőben. Majd, ha csak is és kizárólag a fideSS szimpatizánsai , szavazói adóznak ebben az országban, akkor követelőzhedtek, na de amig ez nem igy van, addig- csöndben kéne kussolni. Vagy annak , aki nem fideSS szavazó csak kötelességei vannak, jogai meg semmi- annak nem ugyanúgy járnak a juttatások, mint a ficsakosnak? Miféle útszéli tempó ez? Nem tudom mi lenne veletek, ha csakis és kizárólag nektek kéne eltartani ezt az országot, és léhútő politikus gárdáját, ja meg az egyházakat. Be kellene ezt fejezni...
Aki Én
@TASzSz: Ez ellopott ezermilliárdokat ki fogja gyorsan visszautalni?
Libbantölő
@gina: mocskos ringyó eridj vissza a sarokra!
TASzSz
@emerencia: 33 év alatt nem emelkedtek a fizetések nyugati szintre, még csak törekvés se volt rá ! Sose! 12 éve viszont a családok kapnak...
TASzSz
@kereső: Elolvastad az első HSZ-em? tegnap 21.59?
Aki Én
@TASzSz: Szomorú látni, hogy mennyire nem tudtok átfogóan gondolkodni.
Ha nem lopnának, sokkal több maradhatna a családok zsebében, nem lenne ekkora szükség a támogatásokra...
Azt is megkellene nézni, kinek adják a közpénzt. Mondjuk a milliárdosoknak nem igazán kellene, az nem is megy vissza a gazdaságba.
Ez a rossz családtámogatási rendszer vitte fel az ingatlanárakat is.
Azt sem látjátok, hogy az egyik kezükkel adnak, a másikkal a sokszorosát veszik el, kirabolták az országot.
mondtam sokszor. Normális ember a saját családjával kritikusabb, mint ti ezekkel a hazaáruló tolvajokkal.
Aki Én
@Pegero: Mi baromság? Cáfolnád Hadházyt?
Érdekelne miben hazudik.
Macskaszem
@TASzSz: Igen, Név szerint ismerjük azokat a családokat, akik nagyon kapnak.
Az ország meg versenyzik Bulgáriával az utolsó helyért, annak ellenére, hogy mi kaptuk a legtöbb uniós pénzt, mert a mocskos fideszgecik ellopták.
emerencia
@TASzSz: Akik pedig nem esnek bele az önkényesen meghatározott éppen aktuális orbáni "család" fogalmába, dolgozhatnak kizsákmányolva, napi gondokkal kínlódva. A kormánynak tudomásul kell vennie végre, hogy minden itt élő honfitársért egyformán felelősek függetlenül attól, hogy ki hogyan éli a magánéletét, hány éves,az ország mely részén él, beteg, stb.
balos
Ehhez csak annyit tennék hozzá:hogy zavaros vízben lehet "halat" fogni!
ómió
@Aki Én: Amiben megszólaltok, mi a hazugság!? Röviden szólva minden!
Aki Én
@ómió: Egész pontosan ebben mi a hazugság???
TASzSz
@Aki Én: Szomorú látni, hogy te csak azt és úgy akarod látni, ahogy te szeretnéd!
TASzSz
@emerencia: Mindenképpen! Az elmúlt 33 évben a te egyéni igényedre ki figyelt?!
Aki Én
@TASzSz: Ez nem befolyásolja a tényt, hogy úgy van, ahogy nem szeretném látni.
Sajnos tényleg mindent úgy nyaltok be, ahogy a szátokba adják.
Nem véletlen, hogy a fdeszt túlnyomó részben az alulképzett réteg támogatja.
TASzSz
@Aki Én: Na, ezért nem juttok semmire! Degradáltok, uszítotok, lenéztek másokat, mert máshogy gondolkodnak, mint ahogy ti (elvárjátok) ! Ahelyett hogy a fotelforradalmár ex-komcsi barátaitokat ugrasztanátok ki a nappalijukból!
Hajrá! Nézzük, a következő időközi választáson (pl.: önkormányzati) mire mentek! Nyilván, ha a FIDESZ nyer, akkor megint én vagyok a bűnbak, mert elmegyek szavazni! Te elmész?
ómió
@Aki Én: Már a "minden" szó jelentésével is gondjaid vannak?
Aki Én
@TASzSz: Nem degradál senki, tényeket közlünk. Aki nem érti orbánékat, az nagyon ostoba. Elmegyek, de nem tudok meggyőződésből szavazni, ahogy a többség.
Látod, ez a baj veletek. Azt hiszitek, hogy aki nem fideszes, az ex-komcsi. Pedig a fidesz-kdnp-ben konkrétan több az ex-komcsi, mint az úgynevezett baloldalon.
Nem 7 millió ex-komcsi, libsi van ebben az országban, hanem 7 millió orbánellenes. Na, ettől még nincs kire szavazni, mert először az ellenzéket kellene leváltani. A lényeg, hogy a túlnyomó többség nem orbánista.
Azok nélkül a hazaáruló kormány sem tarthatna ott, ahol.
Aki Én
@ómió: Neked vannak gondjaid a válasszal. Persze tudtam, hogy fingod nincs, csak hazudozol.
Ne komplikáld túl, csak mondd meg miben hazudik.
Aki Én
@TASzSz: 21:59 Ez egy nagyon ostoba, demagóg, fideszeseket félrevezető írás. Ráadásul köze nincs a valósághoz.
És milyen igaz, hogy az elmúlt években is szerettük volna a világpiaci árat fizetni, de sajnos a kormány a felére esett világpiaci árra rápakolt rendesen.
A pénznemünk értéke, az inflációnk... a világ legszarabbja.
Ábel
@Pegero: És akkor ezzel mi a probléma? Ő a legjobb fidesz disznóságok felderítője.
TASzSz
@Aki Én: Na, akkor itt a lehetőség! Lehet világpiaci árat fizetni a balosoknak, ha 144 m3 fölé megy a fogasztásod! Nekem alatta lesz, élek továbbra is a rezsicsökkentés adtalehetőséggel! S szépen kérlek, ne is akarj meggyőzni semmilyen módon a te "igazadról", mert én azt tiszteletben tartom, hidd azt, amit jónak látsz! Majd itt meg fogom kérni a balos társaidat is egyenként, hogy a MAME-jeikben ne fikázzák a FIDESZ szavazóit, mert mi elmegyünk, véleményt nyilvánítunk, odatesszük az X-ez, vagy + jelet, ahova eddig, ti pedig cselekedjetek ugyanúgy ahogy eddig is! S ettől te nem leszel kisebb az én szemeben! Sőt jó egészséget, boldog családi életet kívánok!
emerencia
@TASzSz: Szó sem volt az én "egyéni igényemről". Sokan vagyunk ebben az országban akik nem igénylik, hogy a minket szolgáló politikusok felügyeljék és megszabják személyes életünk részleteit. Éppen az a baj, hogy az illetékes potentátok betegesen beárazzák a társadalom klf.csoportjait és jogosulatlanul beleszólnak a magánszférájukba, értékrendjükbe. A kormánynak az lenne a feladata, hogy élhetővé szervezze az országot melyben a szabad, felnőtt polgárok gond nélkül gondoskodhatnak a szeretteik és saját igényeikről, életviteléről.
Aki Én
@TASzSz: nem sokat értettél meg.
Hasonló jókat kívánok!
ómió
@Aki Én: Majd, ha a "minden" szó jelentését megértetted, bolsiék vezérhazudozója, akkor rájössz!
TASzSz
@emerencia: Az az USA! Amiről írsz az a totál liberalizmus = rend halála!

www.youtube.com/watch?v=CHSVRSd4GZ4

Na, aztán ki rak rendet?!
Aki Én
@ómió: ...nagyon komoly érvrendszered van.
Sokakat meggyőzhettél már, ahogy látom :)
Nem tudod miben, de hazudik.
Ez igen :)
ómió
@Aki Én: Látom, a "minden" szó jelentése nálad még mindig a világűr sötétje! Vagy csak a fejedé?
Aki Én
@ómió: Ebben a történetben konkrétan mi a hazugság, és azzal szemben mi az igazság.
Nem tudsz válaszolni, ebben biztos vagyok.
Na, látod, hogy a hazudozásodat, mellébeszélésedet még te sem tudod védeni, sutyerák komcsicska?
Eladott Ország
@TASzSz: mas, 08:16 ☻ Már semmi sem megy normálisan ebben az országban. Csak erőből izomból. Ha beledöglenek akkor is megcsinálják, csak azért, hogy úgy legyen, ahogy ők akarják. Nincs kiszámíthatóság, nincs jogbiztonság, nincs demokrácia. Ki akar így itt vállalkozni? Ki akar így gyereket vállalni? Ki akar így itt élni? Ki akarja a fideszt?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299004631_5327186750690810_2678450817688319590_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qVZXs4MqZosAX-kizA0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT84ofA4VI0fKwukkdTG4EP0F_-IPL0e816M4OsvrtZ9Sg&oe=63031041
Enrico Letta az Olasz Demokrata Párt elnöke kijelentette: „ - Nem fogjuk engredni, hogy Olaszországot olyan állammá tegyék, mint Orbán Viktor Magyarországa!”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299988217_1408225649657338_1069430587041622710_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=co9YcFtvu4kAX_OGWmj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-f1imyWZrR8z8YsXV2Lb7f08wsjDPTYIqTdbN7abHYfA&oe=6302F95F
Eltürtük, hogy fekszámolják/ellehetelenítsék/ kiüresítsék/bekebelezzék/uralják:
-alkotmányt-választási rendszert-nemzeti választási irodát-parlamentet-köztévét-jogállamot-demokráciát
Eltűrtük, hogy lezüllesszék/tönkretegyék/kirabolják/zsákmányukként kezeljék
-magánnyugdíjat -egészségügyet-oktatást-önkormányzatokast-falvakat-városokat-megyéket-országot, a benne élőket.. az egész magyar társadalom támadás alatt áll, és eszerint is kellene végre viselkenie...
pbs.twimg.com/media/Elvi6kcX0AQee-c?format=jpg&name=medium
emerencia
@TASzSz: A liberalizmus nem ördögtől való mert van benne rendszer.
TASzSz
@emerencia: Aha! Hol? Most az USA? Nézz utána!
Németh István
Érdekes, hogy a fentiek egy jelentős része > mármint a nemzet ellenes reakciósok, miként azé a szarházi hadházi, meg a társai ajvékolásainak nyalnak be! Olybá tűnik hogy a seggfejeknek fingjuk, nincs a napi történésekről, arról a nemzetet anyagilag leszívó csatornák elzárási igyekezetéről amelyet a kormány tesz és meg kell, hogy mondjam egyre eredményesebben!
Ugye vegyük csak a KATA esetet > az aranyos betörő elvtárs kiszemelte a "Róbert bácsi" lakhandiját egy kis jó lenyúlásra! A "Róbert bácsi" környezetében lakókat már lenyulogatták, hát a
a "Robi bátyó" gondolt egy nagyot és mindenféle lakhandi erősítést megtett ami csak szükségesnek látszott! No jött a betörő elvtárs oszt észrevette, hogy a helyzet váltózás okán pofára esett! No menten szalad a bírósághoz, hogy nem tud "dolgozni" mindenáron akadályozzák a családja javára történő anyagiak megszerzésében! Azonnal járjanak el a "Róbert bátyó ellen" Hogy szüntesse meg a lakhandi fokozott védelmét, arra semmi szükség nincs az egy a dolgozói munkásságát akadályozó a családja ellátását veszélyeztető tényező! Ez súlyos törvénysértés > akadályozni a lenyúlást, és ráadásul nem előre tájékoztatva a munkára éhes betörő elvtársat!? felháborító akár az Alkotmánybírósághoz is elmegy, még az Eu parlamenthez is! NAHÁT!
Remélem a "Róbert bácsi" esete, víz helyett felismerést önt a fejekbe! ÁMEN!!!
ómió
@Aki Én: Látom, a "minden" szó értelmével csak-csak nem sikerül megbirkóznod, bolsiék fajkreténje! Helyette még mindig inkább a sutyerák komcsicskaságodat, azt a mélyvénás faj-idiótát hazudnád rám megint! Ne görcsölj, mert csak tovább zülleszted vele az amúgy is súlyos beteg mentális állapotodat!
Aki Én
@ómió: ...mondom én, még ahhoz is hülye vagy, hogy a saját butaságaidat megvédd :)
ómió
@Aki Én: Látom, a "minden" szó értelmével megbírkózni, nálad az "efftársi mentálpotenciál" határát jelenti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.