A megemelkedett rezsiköltségek miatt kérdőívet küldött a szülőknek az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium igazgatója, hogy felmérjék, kik azok, akik hozzá tudnának járulni a villany- és fűtésszámlához a pár hét múlva kezdődő tanévben.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
@fergeteg: Dögkutat emlegettek ránk.Ez már mindennek a teteje.
Nyírfa
Az itt kommentelő "jobboldali kultúrkeresztények" megnyilvánulásai bizonyítják a magyar nép szélsőjobboldali tagozatának szellemi, erkölcsi toprongyát. Beárazták magukat, egyben kijelölték a helyüket a történelem szemétdombján.
drrotf
Magyarország előre megy nem hátra!Mondta az úr, az Orbán úr!Közben meg az állami iskolák fenntartására az iskolák kérnek segítséget a szülőktől, úgy mint régen !Régen nem volt az ilyen kérés különleges, csak akkor nem állami iskolák voltak.A szülök közössége adta össze a pénzt az iskolák működtetésére, a tanítók fizetésére. de hát ez a múlt volt!Akkor most merre van előre?Csak nem hátra, a múltba?
Németh István
@Eladott Ország: @balos: NEM kérhetnek pénzt az iskolák, nem engedélyezte a kormány a kunyerát! @drrotf: előre megy az ország az olyan szemetek és moslékok betartása ellenére is amelyt a ballibernyák kommunista zsidó rohadékok hang-vernek merő irigységből s tehetetlenségükből >> mert a sok szar ellenére is jobban és reményteljesebben élünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Sülysápnál
Itthon - 2022. September 27., 09:21
Halálos baleset történt Sülysápnál
Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben