A közösségi médiában fotótűzként terjedő támadást derítettek fel a debreceni rendőrök.

Elfogta a rendőrség a férfit, aki éjjel a nyílt utcán meg akart erőszakolni egy nőt Debrecenben

Fotó: pixabay.com

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A poszt egy támadásról szólt – írják a police.hu-n.

Még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelte és több méteren keresztül vitte magával.

A sértett sikítani kezdett és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. Erőfeszítései célt értek, a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről.

A nyomozók minden részletre kiterjedő felderítésbe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsoltba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás arra is fényt derített, hogy a támadónak nem rablási szándéka volt, sokkal inkább szexuális vágyait akarta kielégíteni.

A bűnügyesek 2022. augusztus 16-án a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogták el a 33 éves elkövetőt. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.