Így nehéz lesz címmel közölt írást Facebook oldalán Bayer Zsolt, aki ezzel egy a Mandineren megjelent cikket kommentált.

Bayer: Ezeket a szardarabokat kell eltakarítani. Mint a szart.

A fideszes publicista szerint ugyanis:

A kutya se volt itt rasszista meg fajgyűlölő, se ezek a felvilágosult újkommunista, új-jakobinus szardarabok mindent megtesznek azért, hogy rasszista meg fajgyűlölő legyen mindenki.

Bayer szerint pedig nem fajgyűlölőnek kell lenni, az hülyeség.

Hanem az újkommunista meg új-jakobinus felvilágosultakat kell eltakarítani. Mint a szart. Egyszer s mindenkorra végre. Minden közéleti tevékenységből, minden közügyből, minden hivatalból, minden hatalomból, mindenhonnan, ahol normális, emberhez méltó ügyek s gondok vannak.

- jelentette ki, hiszen szerinte ugyanis és nagyon fontos, hogy ezek nem újak. Ezek pontosan ugyanazok!

Az eredeti cikk szerint a minneapolisi tanárszövetség és a minneapolisi állami iskolák szervezetének megállapodása szerint elbocsátáskor alapesetben az életkor számít, de ha egy tanár a "tankerület képzettséggel rendelkező tanárai között alulreprezentált csoport tagja", akkor leépítéskor, illetve áthelyezéskor a tankerület eltérhet az életkoralapú elbírálástól.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
veled az élen mocskos majom ne a feleséged mőgé bujj majomarcu paraszt
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
veled az élen mocskos majom ne a feleséged mőgé bujj majomarcu paraszt
amortizáltok
veled az élen szarhalmaz vagy mint a kékes ÚGy magasodsz MAKI parszt bájer
Peller Anikó
@Eladott Ország: Jézus, ennek tényleg ilyen segglik szája van? Eddig még nem is tűnt fel.
drrotf
Micsoda irodalmi tehetség!Szardarabot úgy kell eltakarítani mint a szart!Nincs kedve ilyenkor sírni a Mesternek?
justhpeter
Járjon úgy mint a csillárunk. Égjen is és lógjon is.
Australia1610
Miért kell ezt a kommunista újságírót hallgatni nap mint nap. Halgatassék már el örökre. Ne publikálják, ne csináljanak ennek a sz@r kupacnak reklámot
Clavigo
trágyaszájú ,tölcsérseggű buziqrva bajjjjjer
kulabombaafityiszre
Akkor lehet veled kezdeni,mert te vagy a legnagyobb szardarab meg a feleséged aki a magyar emberek vérével üzletelt a multikkal.Rohadnátok meg.
Nessy
Árulja már el valaki, hogy mi köze a "lovagelvtársnak" a Minneapolisi pedagógus leépítéshez?? Ha egy másik országban megjelenik egy cikk, ami nem zeng hozsannát Orbánról és a kormányról, akkor jön a reklamáció, diplomata berendelés, Kovács Zoltán cikke az ottani újságokban, a szuverenitásról, és hogy ne szóljanak a belügyeinkbe!
Néro2
Szarozd már állandóan otthon a tolvaj feleségedet meg a kurva anyádat te tetű. Egy ilyen mocsadékot nem is értem , hogy tűr meg a föld a hátán. Egy rohadt simlis erkölcstelen patkány vagy.
Eladott Ország
@Ludmilla: ma, 19:08 ◘ Málna elment a susnyásba a vibrátorral.
Istenakinincsen
"felvilágosultakat kell eltakarítani.Mint a szart."- jelentette ki báygúnár lovagkeresztes író-publicista efftárs!
...Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy ha a felvilágosultakat eltakarítja akkor csak a szar marad:)
gina
Ilyen nagyobb sz@rdarab miatt kellene tisztába tenni ezt az országot mint te mocskos proli, örülj hogy nem a 40 es években éltél mert most a te szappanoddal kellene felmosni a sz@rt ilyen mocskok után
Logogrif
Roppant érdekes, amikor egy szardarab filozofál...-clevercogs...
vitriol
Közismert, hogy a fidesz és szavazói útszéli stílusban kommunikálnak: az alja népség azért, mert iskolázatlan, a luxusfideszesek pedig azért, "mert megtehetik"! Ami bajjert illeti, ő mindenkin túltesz, bárkiről bármit mond, az saját személyére jellemző!
Peller Anikó
@Macccska: Nekem úgy tűnik hazudsz. Itt ez a cím, eleve hazugság:

"Minneapolisban kötelezővé tették, hogy leépítéskor először a fehér tanárokat rúgják ki"

Pont nem tették kötelezővé, mert elbocsátáskor alapesetben az életkor számít. Hogy hogyan az nem derült ki.

Etttől eltérhetnek -ami nem kötelező mert csak lehetséges- amennyiben kisebbségi csoportba tartozik a kirúgandó egyed, tehát piroshajú, ereszmászó, cigány vagy néger.

A dokumentum azt is kimondja, hogy a diákoknak hozzájuk hasonló fajú oktatókra van szükségük a lehetőségek szerint. Tehát nem kutya vagy disznó. Emberszabású.

Tipikus példája a fidesz hazugságoknak, felületesen szemlélve -ahogy szoktok- csúsztatásnak tűnhet, de valójában vérciki hazugságok halmaza. Ez a fidesz,

mandiner.hu/cikk/20220816_rasszizmus_blm_black_lives_matter_fekete_feher_igen_nem_tanar_leepites
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 19:52 Ilyen alapon mindenki "rasszista". Feketelistára teszed a felvilágosultakat és eltakarítod?
"Szent" István király a vármegyék alkotója nem volt rasszista? Keresztények eltemetik a halottaikat...
"István Koppány testét felnégyeltette, és testrészeit hónapokig kifüggesztve tartották az ország négy várának kapuja felett – Győr, Esztergom, Veszprém és Gyulafehérvár[51][52][53][54] – jelezve, hogy mi vár a királlyal ellenszegülőkre, utóbbi városban kifejezetten az erdélyi gyula figyelmeztetésére. Ezzel István ősi emberi és magyar törvényt szegett meg, amely szerint a halottakat el kell temetni. Ez a tette elrettentésre szolgált, kegyetlen bánásmóddal fenyegetve azokat, akik nem engedelmeskednek a királyi hatalomnak."
Ezt ünnepeljük tüzijátékkal és még sok borzalmas elfeledett félremagyarázott tettét.
VASTAGBŐR
Ez a zsóti egy igazi kincs. Már csak el kellene temetni ...
Mivan a plazmával zsolesz ? Megy biznisz ?
percsi
Ennek az egyik legnagyobb szardarabnak vérplazmával kellene betömni a száját! Van bőven az asszonynál!
Istenakinincsen
@percsi: Ezen a primitív évezredes korszakon nem képes az emberiség túllépni. A magyarázat nyilvánvaló. Túl sokan vagyunk és túlontúl sok a primitív ember. A baromfitartók jól átlátják a problémát. Csak a tyúk szót kell átírni ember szóra:))
"Mi a különbség a gyakorlatban a ketreces és a szabadtartásos tyúktartás között?
Sokan azt gondolják, hogy a szabadtartás kíméletes és ezért megfelel az erkölcsi meggyőződéseknek, az állatvédelmi elképzeléseknek. A gyakorlatban azonban arról van szó, hogy ugyan tényleg nem egy kicsi alapterületű ketrecben van 20-30 baromfi összezárva, hanem nagy területen mozoghatnak, viszont a létszám is hatalmas: 10-20 ezer állat is lehet egy helyen, egymástól nem elválasztva. Ekkora létszámnál a folyamatos hierarchiaharcnak köszönhetően nagyon sok a veszteség, a "veszekedés", egymás csipkedése. 20-30 baromfi között ugyanis viszonylag gyorsan kialakul a rend, nagyobb létszámnál azonban folyamatosan keverednek az egyedek, emiatt újra kezd kialakulni egy rangsor, állandósul a harc, több a sérülés, nagyobb az elhullás aránya.
izéke
Költözzetek csak mind a várba,így elég lesz egy bomba :D
tothjani
“A populizmus nem más, mint a demokráciához igazított fasizmus.A fasiszták nem pusztán cinikus hazudozók voltak – maguk is hinni akartak, és hittek is a hazugságokban. A fasiszta hazugságok közül kulcsfontosságú volt az, amely szerint a diktatúra a demokrácia legvalódibb formája. Ebből kifolyólag nem hittek a demokráciában, hanem a diktatúrát tartották megfelelőnek, ahol a vezér dönt mindenről. Szerintük ez az “igazi demokrácia”, hiszen a vezér a kiválasztott, aki az egész népet képviseli, de legalábbis azt, amilyennek a népnek kell(ene) lennie. Tehát a nemzetet és az országot a vezérrel azonosították, aki pedig nem értett velük egyet, azt nem tartották a nemzet részének, hanem ellenségként tekintettek rá.”
(Federico Finchelstein, argentin történész)
Peller Anikó
@tothjani: A minidúcsénk példaképe, vezérlő csillaga, a cigányvajda elborult agyának csiszolója (ám egy sarokcsiszoló is csodákra képes).

Talán éppen rokona ennek a másik fingelsteinnek. Mi meg jól megszoptuk, az elvetett magja termékeny talajra talált. Tégy bármit, aztán hazudd le az égről.

Populizmus = hazugságok végtelenített halmaza által legalizált szabadrablás.
Nyírfa
@Istenakinincsen: tegnap, 20.52

Végre valaki, aki nem isteníti Istvánt. Nagyon régi teóriám, hogy a magyarok erőszakos térítése máig ható traumát idézett elő. Azért akar a nép annyira kereszténynek tűnni, mert valójában idegen számára az európai kultúra, így ezzel a nagy akarással viszont játékszerré vált a mindenkori hatalom kezében: úgy manipulálják a lakosságot, ahogyan éppen az érdekükben áll.
Véleményem szerint a már régebben itt élő és a betelepedett népcsoportoknak köszönhető, hogy a magyarok végül megpróbáltak beilleszkedni, tegyük hozzá, kevés sikerrel. Orbánék "népnemzeti" kipcsak-nyomulása ezért nem veri ki a biztosítékot, hiszen a mai napig a gyökereit keresi-kutatja a nemzet egy jól behatárolható része. Nem is lenne ez a probléma, ha közben nem utasítanák el az európai integrációt - ha már egyszer ittragadtunk.
fergeteg
Az eltakarítás az kevés. Jön az eső és kikelnek.
Nyírfa
@Istenakinincsen: tegnap, 21.45

Ezzel most nem értek egyet. Nem a mennyiség és nem a sokféleség a probléma, hanem az adott halmaz minőségének a nem megfelelő színvonala. De ez sem általános, mert nem létezik általános ember, csak általánosító.
Nyírfa
Ápropó: meggyőződésem, hogy az indentitását csak az félti - és hivatkozik a tetteiben a szuverenitás minenhatóságára - akinek nincs. Ez olyan alapprobléma, amely által az érintett egyén, csoport, nép marionett bábuként mozgatható.
NKF
Ezt a Peller Anikót valaki nyomja már a bránert a torkára!
csak úgy....
bayer, a fideszék kulturbunkója az igazi szardarab! a stílusa és a származása is bunkó proli..
laja70
Ezt a nagy határ szart mikor távolítják el???!!!
Józsipapa
akkor már kezdheted is magaddal...
te szardarab...
Józsipapa
és a többi szardarabot is eltakaríthatod...
gajdisz elvtársat...apáti buzibencet...
bencsikes stefka pityut...
pilhált apástól fiástól...bohár köcsög danikát...
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 07:57 Bocs, csak egy rossz példa volt a miértek miértjeinek megértéséhez. A viselkedés a tyúkoknál hasonlóan ösztönös mint az embereknél..
Annyi a külömbség csak hogy, az ember gondolkodik és van aki kihasználja az "adott halmaz minőségének a nem megfelelő színvonalát"...sőt tesz is róla! Az ezer éves legendák tévhitek és félremagyarázások közt rengeteg példa van erre(többféle témában). István király is ezért verte ki a biztosítékot nálam. Sokan is nem tudják mit ünnepelnek és miért.
Nincs valódi ok az ünneplésre már régen.
kulabombaafityiszre
@Maccska: tegnap, 19:52
Így van.A ma még élő mszmp központi bizottság ott ül a fideszben,miközben orbánod akinek az apja függetlenített párttitkár volt azaz jó elvtárs miiliárdos lett a kgb-s putyin faszát szopó kicsi fiának köszönhetöen.Így van,ezek ugynazok,hiszen a kgb-s putyin faszát szopó gazdád a viktormihály elmondta neki nem a kommunista rendszerrel volt baja hanem a vezetőkkel.Ezek tényleg ugyanazok.
Dr. Proktor
@kulabombaafityiszre: Pontosítok: az volt csak a baja hogy nem ő a KB első titkára, miniszterelnök és államfő egy személyben!
Akkor még volt ranglétra amin végig kellett mászni...
balos
@Nanya: A segge,mert mikor megszólal tele lesz szarral ahol éppen vartyog!
kulabombaafityiszre
@Dr. Proktor: ma, 06:57
Akkor mostanra meglett minden amit írtál.:))
amortizáltok
na szétesett a bajer hát akkor szardarabokat menjünk szedni üsse kavics az utolsó morzsáig aztán normalizálodunk .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.