Az operatív törzsön belül.

Új munkacsoport alakult az augusztus 20-ai időjárás figyelésére

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket – jelent meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtöki közleményében.

Csütörtökön az operatív törzs keretein belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és ha szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatjuk – írták.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Jól van jól van, két nap alatt ki tudná kitanulni a meteurológiát? Naugye.
Peller Anikó
Ráadásul operálni is kellett volna. Aztán énekelni se tanult eddig senki, anélkül meg milyen az opera.
Nessy
Szegény meteorológusokon verik el a port!
kisfalud
@Nessy: ma 09:34. Javaslom, hogy lottózzál, látod, ma ha lett volna húzás, telitalálatod lett volna! Persze ezt illiberáliában marha nehéz lehetett megjósolni!
Nessy
@kisfalud: nem vártak az OMSZ véleményére, hanem döntöttek saját kútfőből . Most viszont a híveknek az OMSZ a bűnbak. elbocsájtottak a vezetőket! Felelősség vállalás és a fidesz ég, és Föld! Gyáva banda!
kisfalud
Ideje lenne olyan törvényt alkotni, hogy az ilyen szakemberek védettek legyenek! Remek megoldás lenne az udvari bolond jogállás, azt még a legkegyetlenebb királyok is tiszteletben tartották. Amúgy meg ha bevezetnék, mondhatná a vezér, nem lehet udvari bolond ha nincs király!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.