Az operatív törzsön belül.

Új munkacsoport alakult az augusztus 20-ai időjárás figyelésére

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket – jelent meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtöki közleményében.

Csütörtökön az operatív törzs keretein belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és ha szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatjuk – írták.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Operett-törzs, vigyázz, mert el fogja b@szni a sorosbrüsszelgyurcsány!...
Maxipocak
Ez is annyira kellett, mint p.nára a fogsor.
Clavigo
Bazzzeee,,,, Minden ünnepet benyálaznak,,be- lekenik szarral...a' la Felsőcsutka. A Mikulás- Télapó eddig még megúszta a putris dizájn- t..A piros " szerkó " azért már szemet szúrt a Putrisnak...
Nessy
Valahogy én jobban hinnék egy tanult meteorológusnak, mint valami kinevezett politikusnak, vagy pártkatonának! De néha indulás előtt ajánlatos kinézni az ablakon. Mi így úsztuk meg anno a vihart a tüzijáték előtt. El sem indultunk.
Macskaszem
@Nessy: Ha ennyi elég lenne, akkor nem tudnának egy rakás pénzt kiszórni az operett törzsnek.
jesz
sokan emlékeznek arra a 20.-ai ünnepségre, amikor vihar tört az ünneplőkre...sajnos négy halott is volt...nos a fidesz tanult ebből, és ezért állít fel egy operatív törzset, ami mindenre feszülten figyel, főleg a vihar előfordulására...hiba, hanyagság elő nem fordulhat...(nem úgy, mint azon a szomorú napon)

...azon a csúfos ünnepen is volt operatív törzs, csak a jó időt kihasználva elment a főirányító a szeretőjéhez egy kellemes töcskölésre...annyira töcskölt, hogy nem vette észre a húsz nemfogadott hívást, amit Pártai küldött neki, hogy nagy vihar közeleg, sőt...csak amikor kitört a vihar, akkor kapcsolta be a telóját, és a tévét...

...de akkor már baszhatta...
Néro2
A huhaanyámat ! Hogy mire van itt píííz' Egy egész munkacsoport. A bérük meg gondolom 30 évre titkosítva lesz.
Egyébként mit fognak csinyáni ? Legyezővel hesegetik a felhőket , hogy a gatyájából kilátszó seggel ünneplő Nép szárazon tudjon éljenezni újabb tízmilliárdok szétszórásának ?
Meg mi az , hogy új munkacsoport ? Találtak megint egy rakás ünokapöcsöt ?
namihami
""Új munkacsoport...időjárás figyelésére.""
Munkacsoportban fogják nézni az eget!?!?! Ez biz kemény munka lesz. Gondolom, legalább államtitkári besorolásban és bérezéssel.
Toller Béla
Ez olyanféle, mint a tojásbizottság, anno ! Azt hittük, az a legröhejesebb ...
Pálinkás Pál
remélem a tetves fidesznyikeken kívül senki nem kíváncsi erre a szarra?...ez szimplán a puhos cigány megalomániája...
Eladott Ország
Az új munkacsoport még hány millát nyúl le?! "dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről." Megállítják a vihart?!
nezelodo
Zabszem van a fijjuk seggében mert ha megismétlődik a 2006-s vihar, akkor rájuk ég az a sok mocskolódás amit megengedtek maguknak utána. Az akkori halálesetek meg ugye a külhoni tesók dunai, szigorúan tiltott csónakos tűzijáték nézése miatt történt.
Ezért van azóta, ha meglebben a szél már magasfokú riasztást rendelnek el, ha kell, ha nem.
amortizáltok
@Néro2: már van" ne tudja meg soha senki hogy még mindig valakire várok " ILYEN lazán dalolva vernek el milliárdokat naponta nem bánnám ha alájuk vágna az időjárás is
amortizáltok
@Maccska: ja hogy te lennél komcsi mert életemben nem voltam, 9 életedet is veszitheted sicces ha igy mellé trafálsz de miből gondoltad hogy komcsi ? ezt meséld el vagy tudod én is finom leszek ott ahol vagy dögölj meg Tetszetős úgye? az ajánlás nos álj elő a farbával!!
Nyírfa
Ingyen adom a tanácsot: tűzijáték, rendezvények lefújva, aki útnak indul bármely céllal, az tegye saját felelősségére.
Munkacsoport nélkül, saját kútfőből, szívesen.
Gazella
Hulljanak a milliók a törzsön belül és az égen!! Hajrá fidesz faszok! Sebaj! Majd amikor pofán basz a rezsiszámla!! Juhéé egyből ráérzel a moslék ízére!!!
vitriol
orbán munkacsoportja majd megtiltja az égieknek, hogy beavatkozzanak a kormány szórakozásába. Ha a min.elnök a népakarat ellenére úgy döntött, hogy félóra alatt milliárdokat akar szétszórni, akkor csúnya dolog, hogy ennek a nép nem akar tapsolni!
nezelodo
Ebben a száraz időben kész öngyilkosság még a tűzijáték is, mi több szándékos gyújtogatás. Nem ártana egy kis önmérséklet a "sikereink" efféle hirdetésében is.
jesz
mint írtam, az egykori szomorúan végződött tüzijáték az időjárás alapján irányító tiszt kanosságán bukott meg...töcskölés közben jött a vihar, amit a combok közt nem hallott...
ESCOBAR
Akkor most nem a KISGÁL(J)ZOLTÁN az egyszemélyes felelős 100 milláért!
Nessy
@jesz: Anno kb. 1 órával előbb akartunk elindulni. Kinéztünk az ablakon, és maradtunk! Mert a felhők vihart ígértek!
Apfelbaum
Eső csepp figyelő biztost kell kinevezni...
Horvátországban már van hasonló,de ő az eldobott xaros pelenkát számolja
kisfalud
Aztán ha jön a vihar mit csinálnak az utcán tolongó szájtáti tömeggel? Körbe kordonozzák őket, mint a birkákat és esernyőt tartanak föléjük, amíg a TEK elűzi a vihart, esetleg jégelhárító rakétákat vetnek be? Ez utóbbi az alföldi parasztoknál a fejükben már úgyis hatásos, mert szerintük amiatt nincs eső, nekem is elmagyarázta az egyik ezt a sületlenséget. Szóval a lényeg, az őrzők vigyáznak a népükre, meg arra, nehogy a nyakukon maradjanak a milliárdokért vásárolt játékszerek...
ómió
Csak nem az ilyenkor volt egykori efftársi káoszt előznék meg!?
balos
@ómió: Veled együtt most az egyszer megszemlélhetitek a bableves fogyasztása utáni "szélvihart",mint vip vendégek a seggem partjánál!Természetesen a kordonon kivűlről!
Clavigo
@ómió: Öreg,,téged ebből is kihagytak ? Valszeg túlképzett lehetsz a 42- es IQ- dal...
ómió
@balos: Ez a proli haverjaidat érdekli! Azokat a magadfajta fajkretén tetvesbolsikat! Őket "invitáld"!
ómió
@Clavigo: De "felvágós" lettél, bolsiék elmebetege!? Kimenőt kaptál az efftársi vigyorgóból!?
Nessy
Remélem, elég a munkacsoportnak, ha kinéz az ablakon, és látja az eget.
balos
@szópó-ómió: Szerencsére nem vagyok érdekelt ilyen nemzethy gecik ünneplésének finggal történő kitüntetésére,még akkor se,ha erre felkérsz!Viszont nincs olyan ismerősöm,mint az ilyen fajikretén,mint nedveske és családod!
ómió
@balos: Mi van, bolsiék szopófenomén fajzakkantja!? Kimenőt kaptál az elmeosztály efftársi tagozatáról?
balos
@fasszópó-ómió:Tényleg neked kell anyukádat teherbe ejteni,hogy még egy ilyen kreténkét babusgasson a fostalicskában?Kár volt belé apud botja,mert a Notre Dam toronyőre hozzád képest Hamu Pipöke volt!
nezelodo
@Nessy: aug. 20. 13:03. Ezek nem az eget kémlelték, hanem lelki szemeik előtt Orbán összevont szemöldöke jelent meg. Akármi is történt, az borítékolható volt hogy jól dönteni se igy se úgy nem tudtak volna.
Peller Anikó
Jól van jól van, két nap alatt ki tudná kitanulni a meteurológiát? Naugye.
Peller Anikó
Ráadásul operálni is kellett volna. Aztán énekelni se tanult eddig senki, anélkül meg milyen az opera.
Nessy
Szegény meteorológusokon verik el a port!
kisfalud
@Nessy: ma 09:34. Javaslom, hogy lottózzál, látod, ma ha lett volna húzás, telitalálatod lett volna! Persze ezt illiberáliában marha nehéz lehetett megjósolni!
Nessy
@kisfalud: nem vártak az OMSZ véleményére, hanem döntöttek saját kútfőből . Most viszont a híveknek az OMSZ a bűnbak. elbocsájtottak a vezetőket! Felelősség vállalás és a fidesz ég, és Föld! Gyáva banda!
kisfalud
Ideje lenne olyan törvényt alkotni, hogy az ilyen szakemberek védettek legyenek! Remek megoldás lenne az udvari bolond jogállás, azt még a legkegyetlenebb királyok is tiszteletben tartották. Amúgy meg ha bevezetnék, mondhatná a vezér, nem lehet udvari bolond ha nincs király!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.