A kerepesi polgármester magánakciója után.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Egy 160-165 centiméter magas, 30 év körüli, kopasz férfit keresnek, aki augusztus 15-én 11 óra körül a szilasligeti HÉV-megállóban maszturbált, „miközben egy szemközti padon ülő nőt bámult”.

Fotót tett közzé a rendőrség a HÉV-megállóban maszturbáló férfiról

Fotó: Police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2895 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón.

A maszturbáló férfi kapcsán Kerepes polgármestere, Gyuricza László tett fel a Facebook-oldalára először egy sajátos videót, amelyben felhívta a férfi figyelmét, hogy ha 2 napon belül nem jelentkezik a rendőrségen, akkor közzéteszi a térfigyelő kamerák felvételeit. Ezt nemrég meg is tette a polgármester, bár azon a felvételen nem kivehető a bűnt elkövető férfi egyáltalán, ráadásul a polgármester el is bagatellizálta az egészet azzal, hogy a "Húzd meg jobban, menjen a munka" című dalt keverte a videó alá. 

A rendőrség végül csütörtök délután adott ki hivatalos körözést az elkövetőre. 

Forrás: police.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Lölö vezetőszáron való hurcolásáról nem lehetne inkább ? Érdekesebb lenne.
Peller Anikó
Vélhetően azért bagatellizálta el, mert bagatell. Megerőszakolta a gyíkot? Mert ha nem akkor az eset nem rosszabb mint a prájd ezredrésze. Arra is azt kapjuk: ha nem tetszik ne nézz oda.
jesz
a polgit elhagyta ez a pasi? mert akkor érthető ez a szégyenteljes közzététel...a polgi hol veri ki?
magyar1
Elég undormány egy alak, nem csodálom, hogy csak saját magát "szereti".
Dr. Proktor
Írtam tegnap, pedig még nem látszott ilyen egyértelműen, hogy nagyon NER B közepes fizimiskája van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.