Gyurcsányék újra tönkretennék az országot – közölte a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel.

A Fidesz reagált a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára: Gyurcsányék újra tönkretennék az országot

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, "a baloldalt azonban mindez nem érdekli" – tették hozzá.

"Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal"

- fogalmaztak.

Hozzáfűzték: a "baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt".

Forrás: mti.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
itt a fidesz ne reklamáljon számolják végig mit tettek az országgal és a népével ha felsorolom 3 nap kevés lesz hozzá uúgy hogy a fidesznek POFA BE és alapállás vagy a népharag,lehet válogatni is kinek kell pld a 20 i tüzijáték ORBÁN Nagyfőméltoságos putyinov főispán uratoknak ??? a saját pénzét herdálja ja akkor számon kell kérni ki nem szarja le őt pl én sem mert mások megtették ezekért lett a BETEGszállitás PL. pontosan kórház oda vissza 16 ezer FT és akinek nincs ja megdögölhet ezzel is orbánt segiti? bassza meg orbán amit alkotott az a GAZEMBERSÉG!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tonyróma
A rettegés foka!Fideszes szappanopera...rész!
ómió
Bizony, a Böszme is megmondta, hogy készülnek! És pont' erre!
Aki Én
Mi a faszt lehet ezen még tönkre tenni?
percsi
@csak úgy...: Az a kérdés, ki az aki kormányozni tudná az országot? Ki az, aki lenne annyira erős, hogy letudná váltani a jelenlegit, elszámoltatná azokat, akinek közpénz tapadt a kezéhez?
Nem lenne szabad a fid. mocskolását figyelembe venni. Gyurcsány veszélyes rájuk, ezért képesek az ország pénzét hazug reklámokra költeni!
ómió
@Clavigo: Ott az elmeosztályon te mindenkiben az Emesédet látod? Szar ügy lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.