Gyurcsányék újra tönkretennék az országot – közölte a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel.

A Fidesz reagált a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára: Gyurcsányék újra tönkretennék az országot

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, "a baloldalt azonban mindez nem érdekli" – tették hozzá.

"Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal"

- fogalmaztak.

Hozzáfűzték: a "baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt".

Forrás: mti.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
itt a fidesz ne reklamáljon számolják végig mit tettek az országgal és a népével ha felsorolom 3 nap kevés lesz hozzá uúgy hogy a fidesznek POFA BE és alapállás vagy a népharag,lehet válogatni is kinek kell pld a 20 i tüzijáték ORBÁN Nagyfőméltoságos putyinov főispán uratoknak ??? a saját pénzét herdálja ja akkor számon kell kérni ki nem szarja le őt pl én sem mert mások megtették ezekért lett a BETEGszállitás PL. pontosan kórház oda vissza 16 ezer FT és akinek nincs ja megdögölhet ezzel is orbánt segiti? bassza meg orbán amit alkotott az a GAZEMBERSÉG!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
itt a fidesz ne reklamáljon számolják végig mit tettek az országgal és a népével ha felsorolom 3 nap kevés lesz hozzá uúgy hogy a fidesznek POFA BE és alapállás vagy a népharag,lehet válogatni is kinek kell pld a 20 i tüzijáték ORBÁN Nagyfőméltoságos putyinov főispán uratoknak ??? a saját pénzét herdálja ja akkor számon kell kérni ki nem szarja le őt pl én sem mert mások megtették ezekért lett a BETEGszállitás PL. pontosan kórház oda vissza 16 ezer FT és akinek nincs ja megdögölhet ezzel is orbánt segiti? bassza meg orbán amit alkotott az a GAZEMBERSÉG!!!
Néro2
balázska nálatok jobban senki nem tudja tönkretenni.2010 1 Euró 263 ma 400. menj a jó kurva anyádba.
osztrák benzin 1.83 e * 263 =481 Ft lenne.
Tiétek 1,83x 400=732 ft
Egyébként van és meg tudják venni tönkremenés nélkül. Persze ott nem herdálták el az Országot-
És mégegyszer menjakurvaanyádba tetves tolvaj Nagy Hím Tag társaiddal egyetemben.
CsipkeRózsa
Az országot a fidesz már úgy tönkre tette, hogy ezután a baloldal és a szövetséges pártok már csak felfelé tudják vinni.
Nessy
Ennél jobban? Azt nehéz lenne! Kedves fidesz! Emlékeznek az 1200 év / m3 szociális határra? És a következő mennyiség sem volt tízszeres
kisfalud
Nem értem, amikor a Holdról, sőt már a Marsról is látszik a fidesz választási győzelme, miért rettegnek annyira a Fletótól? Igaz az pedig, hogy hogyan juttatták a tönk szélére az országot Orbánék, az még egy másik galaxisról is látszik. A Fletó pedig, ha módja lenne is rá, egy nagy marha lenne ha ezt a csődtömeget nem hagyná rá Orbánra, vigye csak az el a balhét, és számoljon el.
Pálinkás Pál
hazudtok..ez PR duma az egybites híveiteknek...
Nessy
Javaslom a kormánypárt "bölcseinek" a következő adatok összehasonlítását 2010 - 2022 vonatkozásában:
1. Államadósság
2,Euro/Ft árfolyam
3. Hitelállomány nagysága. Figyelemmel az akkori IMF kamatra, és a mai piaci kamatra.
Az eredmények ismeretében lehet reklamálni!
amortizáltok
Ezt az országot ettől jobban aki tönkre tudja tenni NÓBEL díjat érdemel orbán megtette egyszemélyes Zsarnok pénztárnok és minden volt csak mindenhez finga sem volt max a bosszuja hát " száradjon el a repce levele csak
ne legyen rajtam világ nyelve "de pedig az is ott lesz.
szaboria1
@Maccska: menj vissza a Bajnai átadás után mit is nyilatkoztak: Bajnai nagyon jól kezelte a 2008-ban az országra szakadt világgazdasági válság által okozott károkat 2009-től 2010-re jóhelyzetbe hozta az országot. Még azt is mondták tovább kell folytatni de őszre már más szelet kezdtek fújni. Szép lassan onnantól csak romlik a forintunk és még a jó isten sem tudja menyi hitel adóságunk van.
amortizáltok
@sgl: a z ellenzék feltételei szarok se pénz se sajtó se tévé igy amit az ellenzék akarna annak 1 % jut el az emberekhez de majd a sarló a kalapáccsal meg a csákány a bézból ütővel a térkő felszedve nyomaték volt ám anno Párizsban is és ez ragados példa ám 1848-tól máig is az tudja ezt a putyin pincsije is hogy mit várhat napok kérdése forró lesz az október 23 meg pláne nekik ha két szar közül kell is választani orbánt inkább nen tennén meg erre mert olyan "sehonnai bitang ember ki most ha Kell halni nem mer kinek drágább a rongy élete mint a HAZA becsülete " tán nem tökéletes idézet de rég voltam diák mikor ezt taniták.
simmering73
Ezt az országot jobban tönkretenni? Kizárt.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 18:53
Meg az mnb-be a hitel nagy részét amit a cigány putyin faszát szopó gazdád elbaszott,az imf ki lett zavarva helyette felvettek szabadfelhasználásu hitelt sokkal magasabb kamatra,mert már akkor a kelkótya putyin faszát szopó gazdádnak harcolni kellett valaki ellen.
Baker
@Maccska: nem mondhatta..blabla! De, mondhatta volna, ám Bajnai 1 forintért menedzselte a válság okozta gondokat!
Most is hadonlóan kéne intézkedni, nem a sokadik munkacsoportot felállítani tenger gereblyézésre és köd szurkálásra!!! Úgy szálnak a szélben el a milliárdok semmire, mint Holle anyó párnájából a tollpihék. Csak annak volt haszna legalább...
Baker
Nagyon megy ezeknek a "mi lenne ha" kommunikáció! Pedig azt kéne látniuk, hogy mi történt "az elmúlt 12 évben"!
nejlontacskó
Azért ez a DK tudhat valamit, ha még ettől is jobban, tönkre tudnák tenni, ezt a romhalmazt, amit a Fidesz hagyott maga után...
Eladott Ország
A maffiaállam már tönkretette az országot, de a mélységének még koránt sincs vége! Börtönben rohadtok meg, mocskos tróger banda! Minél tovább uralkodtok, élősködtök a nyakunkon, annál nagyobb lesz a katasztrófa! Az unokáinkat is tönkre vágtátok!
szaboria1
@Maccska: Nézd meg a Bajnai wikipédiát mit tett mint miniszter elnök.
colibri
Óriási tévedésben van a fidesz. Gyurcsányék - még ha akarnák, sem tudnák tönkre tenni az országot - mert már megelőzte őket a fidesz! Ezen az országon már nincs mit tönkre tenni, itt már a pusztítást kellene megállítani, de SOS-ben!
jesz
amíg Gyurcsányék nem mutatják be az árnyékkormányukat, addig a mostani kormánynak nincs oka aggodalomra...
gina
Hahahhahaa ennél jobban már nem lehet tönkretenni mint ahogy 12 évi fidesz moslékok tették, takarodó szemét patkányok
kisfalud
@kulabombaafityiszre: ma 19:20. Ráadásul az IMF hitel azért nem kellett akkor 2,7% kamatra, mert célzott hitel volt, nem lehetett csak úgy lenyúlni, ez volt Orbán fő baja vele. A 2010-es átadáskor egy jelentős készenléti részét pedig az új kormány hívta le azonnal, és politika hadjáratot indított a hitelezői ellen. Aztán jöttek az azeri hitelek, az már megfelelt csaknem 10 % kamatra, Alijev biztos még három nyelvespuszit is adott Orbánnak a baleknak, hogy felvette az uzsorás hitelüket.
Yoda69
Agusztus 20.-an 2000 traktor jon fel Budepestre tuntetni. Erdekes lesz, szerintem a tuzijatek elmarad.
Nessy
@Yoda69: Nem fog elmaradni! A jó népnek kell a félórás pénz égetés!
Yoda69
@Nessy: Hat amilyen zuhany tart felénk, szerintem elmossa mint a szart.
Nessy
@Yoda69: Azért most az esőre nagyobb szükség van,!
percsi
@amortizáltok: Már a betegszállításért is fizetni kell?
Szédület, hova a fenébe tűnik el az eü. befizetések, mert egészségügyre biztos, hogy nem.
percsi
Bravó, bravó, bravó! Hatalmas tájékoztatás, naponta ezt az egy hazugságot fújják éjjel-nappal. Nincs más, hogy tudjunk rajta csámcsogni?
Gyurcsány 2004. szeptember 29-étől 2009. április 14-éig volt a "Magyar Köztársaság" miniszterelnöke, 4,5 év alatt 3x fizetett 13. havi nyugdíjat 2006-2007-2008.
Vitya 2010-2022 között hányszor fizetett 13. havi nyugdíjat?
Szerintem jelenleg az országgal kellene foglalkozni, nem mészáros és a többiekkel, hanem az országgal!
Nagyon remeg a lába, talán fél valamitől?
csak úgy....
@percsi: ez a legnagyobb probléma,hogy a gyurcsány korszakot mérik még sokan a mostani,igazán szarbacsúszáshoz! "Már a betegszállításért is fizetni kell?" -hüle ferkó,csak 300 ft.-t vagy mi a szart akart a kedves polgároktól és nem ezreket,mint most ezek!ennek ellenére tartom magam ahhoz,hogy gyúrcsány takarodj a kisz. cimboráddal együtt a magyar politikából ! meddíg tartjátok még lélegeztetön a hebehurgya volt komcsikat? -köztük a kövér a kedvencem,aki komcsibb a komcsiknál és ütödöttebb ,szemetebb a tanulatlan veres katona öseinél!
nektek ,magyaroknak,le kéne végre rázni magatokról a gyalázatot ,és nem mint a cigány gyerek a zabkörtében...,hogy ez,meg az sem pisás...
justhpeter
Kezd zavarni ez az Orbán vagy Gyurcsány felvetés. Hova álljon az, akinek egyik sem kell ? Nincs ebben az országban egy normális gondolat sem ? Ebben az esetben jöjjön az utolsó és kapcsoja le a lámpát. Végleg.
Tonyróma
A rettegés foka!Fideszes szappanopera...rész!
ómió
Bizony, a Böszme is megmondta, hogy készülnek! És pont' erre!
Aki Én
Mi a faszt lehet ezen még tönkre tenni?
percsi
@csak úgy...: Az a kérdés, ki az aki kormányozni tudná az országot? Ki az, aki lenne annyira erős, hogy letudná váltani a jelenlegit, elszámoltatná azokat, akinek közpénz tapadt a kezéhez?
Nem lenne szabad a fid. mocskolását figyelembe venni. Gyurcsány veszélyes rájuk, ezért képesek az ország pénzét hazug reklámokra költeni!
ómió
@Clavigo: Ott az elmeosztályon te mindenkiben az Emesédet látod? Szar ügy lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.