Az Erzsébet hídon már készítik elő a pirotechnikai eszközöket. A rendezvényért felelős operatív törzs mellett már külön időjárási munkacsoport is alakult, figyelik a körülményeket, és ha kell változtatnak a programon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tudják, hogy jön a vihar, de telepítik. Biztosan erre van az előre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@zabál-na:Hidd el,hogy nem utálunk,csak nem szeretjük,ha a szar jelen esetben magácska pudingnak hiszi magát!A szaga is olyan nemzethys!
Nyírfa
@Horizont: 07.25

Ki kell nevetni, ennyi.
Nyírfa
@Horizont: A provokátorok abból élnek, hogy eldobálják a kesztyűket, aztán harcra készen lesik, ki veszi fel. Nincsen dühítőbb, frusztrálóbb a számukra, mint az, ha senki, ugyanis a saját szintükön vívott párbajok jelentik a lét- és önigazolásukat. Hangsúlyozom, a saját szintjükön, amely jellemzően korlátok közé szorított.
Érdemes abba is bele gondolni, hogy kikből lesznek provokátorok, milyen személyiségjegyek, komplexusok viszik erre az útra. Egészséges ember soha nem tenne olyan kijelentést, hogy számára pozitív visszaigazolás, ha utálják.
Az identitásának a tudatában lévő, megfelelően integrált személyiség olyan fokú önismeret birtokosa, amely kizárja a közösségben tanúsított kényszeres magatartásokat, hacsak nem akarja magát szántszándékkal nevetségessé tenni, kiközösíttetni. De ezt, fejlettségi okán, biztos, hogy nem teszi.
Nevetni rajtuk, sajnálni őket, együttérezni velük lehet, de a kesztyűiket felvenni olyan , mintha felszállnánk az ő mókuskerekeikre. Azzal nemcsak magunknak ártunk, de nekik is.
Málna
@Nyírfa: 08:58 "Ki kell nevetni, ennyi." Ez mennyire találó...KELL! Ezt ti csak erőltetni tudnátok, ahogy Horizont gyakran teszi is.
Málna
@Horizont: 11:53 Nem fog menni.:-) De tökmindegy, mert már megint csak ripacskodik a "barátnőd". Nekem édesmindegy, hogy válaszolsz-e a kommentjeimre. Mondjuk annyiban igaza van, hogy jobban járnál, ha nem tennéd...Ő is maga miatt nem szokott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.