Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MVM kalkulátorán számolva az derült ki, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Tigáz és egy kis cég többet kér fogyasztóitól, mint a többi kilenc szolgáltató.

Választ követel a DK a kormánytól: "Mennyi pénzzel gazdagodik a Fidesz csúcsoligarchája a rezsiemelésen?"
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Korábban hiába kérdezte az MSZP frakcióvezetője a kormányt arról, hogy miért nagyobb a földgáz számla, de most végre kiderült. A DK most arra vár választ a kormánytól, hogy "mennyit keres a családok rezsijén Mészáros".

Azonnali válaszokat várunk a kormánytól: mennyi pénzzel gazdagodik a Fidesz csúcsoligarchája a rezsiemelésen?

- olvasható Barkóczi Balázs, az ellenzéki párt szóvivőjének bejegyzésében.

Az országgyűlési képviselő azt mondta, a kormány elismerte, hogy drágább a gáz a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Opus-Tigáznál, mint az állami MVM-nél.

Most, hogy a kormányzati rezsiemelés keretében a hétszeresére emelkedik a gáz ára, Mészáros Lőrinc még többet kereshet majd a magyar családok rezsijén – fogalmazott Barkóczi Balázs, aki szerint "az országnak joga van tudni, hogy menyi pénzzel gazdagodik a Fidesz csúcsoligarchája a rezsiemelésen".

Gyomorforgatónak nevezte, hogy miközben "az országon elhatalmasodott a rezsipánik", addig "Mészáros Lőrinc csak még gazdagabb lesz a magyar családok nyomorán".

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Van egyáltalán "valami", amin ezek nem tudnak gazdagodni- kirabolni az országot? Ezek az akasztófára érettek gazdagodtak a járvány idején- emberek halálával üzérkedtek. Gazdagodnak a válságon- az ő pénztárcájuk hizik a "háborúban"- az emberek fizetik meg a háború árát- mészáros lölö/orbán viktor zsebe telik tőle.
Tudatosan szitják az inflációt, rontják a forint vásárló erejét, az árfolyamát. A végső cél- az ország teljes kifosztása, tönkre tétele- a saját hasznukra. És egyre szaporodnak a piócák. És hagyjuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@durbincs: sumára ? mikula ! Gye moszmány isa mekumó !
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Azt milesz majd ha megtudja ? Swarceneggernek ad kitüntetést ? a Karmalitába Viktor ?és @fideszes gyökér: maga a gyökér ? mit szól ehez ? mint ha @simmering73:+ @mackoka46: lenne ?
ómió
@fideszes gyökér: Látom, téged is az efftársi értelemdeficit sanyargat!
fideszes gyökér
@ómió: Több pénzt a Mészáros Lőrincnek, mert attól felcsökken az infláció.
durbincs
@icegygenabro: @Horizont: @Jozefina: mert maguk hülyék ? és csak 2 bányelemiig tudtak iskolát végezni ?
icegygenabro
@durbincs: van lerohadt farkú? Rám cuppantál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.