Az Index számolt be arról, hogy a Magyar Közlönyben megjelent kormány rendelet alapján, az építési és beruházási miniszter elhelyezését biztosító épület a létesítménybiztosítási intézkedés céljából kijelölt létesítmények és értékek közé került.

Lázár János védelmet kap
Fotó: Lázár János építési és beruházási miniszter interpellációra válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én. MTI/Bruzák Noémi

Ugyan arról nem esik szó a rendeletben, hogy az épület hol található, de

információk szerint a Lázár vezette minisztérium jelenleg a Miniszterelnökségnek otthont adó Kossuth tér 2–4. szám alatt található.

A létesítmények védelméről szóló 1996-os rendelet értelmében a kijelölt létesítmények folyamatos őrzését és védelmét a Készenléti Rendőrség végzi.

A védelem kiterjed a létesítmény technikai biztosítására, a be- és kilépő személyek, valamint csomagjaik ellenőrzésére, a létesítmény közvetlen környezetének, továbbá az érkező szállítmányok és küldemények biztonsági ellenőrzésére, valamint a külső-belső őrzésre – írja az Index.hu.

Forrás: Index

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Lassan a készenléti rendőrség csak a kormányt fogja védeni, mert annyi szerencsétlen, védelemre szoruló miniszter és államtitkár van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nehogy egy-egy "kóbor demokrata efftárs" betévedjen!?
namihami
Saját hülyesége ellen? Akkor a legjobbakra lesz szükség.
Lepényleső
Talán nem alaptalanul,- és vélhetően nem is érdemtelenül?
szép új világ
@Nessy: Ők is tisztában vannak azzal, hogy az "óriási fölény" az csalás eredménye, közelebb áll a valósághoz az, hogy óriási fölény inkább azokra vonatkozik, akik páros lábbal rúgnák szét a seggüket.
volvós
Na akkor a nagyorrú helyi kiskirály nyugodtan sz.pathat zárt ajtók mögött TEK-esekkel a kapu előtt ilyen D.Zsuzsa & Co kurvákkal esetleg homokosokkal...
vitriol
Akit nem véd a tek, és a hadsereg, az "annyit is ér!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.