Hatalmas vihar tört ki péntek este fél hét körül Orbán Viktor kertje végében, így el kellett halasztani a 20 órára kiírt Puskás Akadémia – Kecskeméti TE labdarúgó mérkőzést.

Lecsapott a vihar Felcsútra
Fotó: Facebook/Puskás Akadémia

Mivel a villámlás a meccs kezdetéig nem hagyott alább, a játékosok 45 perces késéssel futhattak ki a gyepre – számolt be közvetítésében az M4 Sport.

Országszerte heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

A veszélyjelzés szerint Budapestre, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki másodfokú, a többi megyére elsőfokú figyelmeztetést zivatarveszély miatt.

Bővebben itt.

Forrás: M4 Sport

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Oszt eltörölte a föld színéről ? Neeem ? Na majd az idő megoldja ha már a vihar nem tudta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Nyírfa: Megnyugtató amit írsz. Félretettem már az egómat. A másokét viszont akarva akaratlanul látom.Türelmetlen vagyok már ezt is belátom.A hosszabbtávú folyamatokat is látom.Emberi léptékben mérve viszont(számomra) túl hosszú időt vesz igénybe az aktuális változás. Annyi időm már nincs amennyi szükséges lenne hozzá, bár ezeket az alapvető problémákat már két három felnövekvő nemzedék is tudta volna kezelni és helyes irányba terelni.Ez persze megint egy másik téma ami különválasztható, de mindennel összefügg. Csak egy apró emberi ősi tulajdonság, ami korlátozza a fejlődést.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Tudod, hogy mindenhez kell a kritikus többség, előbb nem megy. De a hírnökök, a változás előőrsei köztünk járnak, mintahogy ez a múltban is így volt, és a jövőben is így lesz.
Az érést ne mérd időben, mérd a mindenapokban fellelhető örömökben, a saját képességeid és szándékaid egységében, harmóniájában. És légy jóban azzal a végtelenséggel, amit életnek nevezünk, mert a barátod. A barátunk. Végül is, belőle vagyunk, apánk, anyánk, de húgunk, öcsénk, nővérünk és bátyánk, gyermekünk és szerelmünk is.
Az egom szokott vele perlekedni, de a szívem tele van hálával.
Istenakinincsen
@Nyírfa: :)) Kritikus többség már régen megvan csak szanaszét,időben és térben elszeparálva. Kicsit meglepődtem hogy a gondolati egység is működik. Többször volt már úgy,hogy valamilyen témához hozzá akartam szólni, de későbbre halasztottam és mire odaültem hogy leírom valaki más már leírta pontosan ugyanazt amit kigondoltam...Érdekes.
Nyírfa
@Istenakinincsen: A Népszabadság blogterében, a Nolblogon írt a szatirikus szösszenetek , esszék nagymestere, Föld S. Péter (fsp) . Ő szokta mondani, hogy: " ezt én írtam! :) "
Ilyenkor tudtuk, hogy az "elkövető" cikke, kommentje olyannyira elnyerte a tetszését, vagy olyan mértékben fedte az ő gondolatait, hogy innen kezdve a magáénak tekintette. Persze, csak viccből.
A Nolblogon fordult elő velem is, hogy egy társunk azt írta nekem egy megjegyzésemre, hogy a tudta néllkül írt egy kommentet: ez volt az enyém.:)
Jó ám szinkronban lenni egymással! De még mennyire jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.