A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója az ellenzék helyzetéről is beszélt egy rádióműsorban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 07:41
siki te nagyon hülye, talán már nem Európa közepén, a Föld szívcsakráján élünk? Paranoiád miatt látsz mindenütt ellenséget. Anti-Atis, őt a jóbarátok vették körül, téged ártani akaró rossz emberek. Nem is emberek, egy titokzatos háttérhatalom ügynökei, pajeszos jogászok, alkuszok, firkászok, bankemberek.
Jól mondom, te gyagyás?
Neked idegen a kultúra és a humanitás, rettegsz is rendesen.
Tedd.
Ugye te sem tartod magad homo-nak?
A nemleges válasz után benézhetsz a zárójel mögé:
(Homo sapiens sapiens, néha homo ludens. de szeintem még a Homo erectus állapotot sem érted el, mert ahhoz gerinc kell, és nem csak egy farok)
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 08:02
siki te nagyon hülye, keresd meg a tablettáidat, oda gurulhattak az ágy alá, ahová a múltkor is.
Emmersson71
@Shikari: A fasiszta nézeteid nem kultúra Európában!
Németh István
Az elemző bácsi takarodjon a büdös picsába! Biztos rosszul esett neki hogy nem kapott semmiféle kitüntetést meg díjat stb. Persze az ilyen hülye ne is számoljon ezzel!
Na most >> az idegen hatom fogalma > akkor köszönt be egy akármilyen szervezet, egy valamiféle közösség esetében amikor kívülről akarják meghatározni, hogy hogyan vegyél levegőt, hogyan élj, egyél igyál pl, 8 cm-es EGYENES uborkát fogyassz és a disznót sem etetheted moslékkal, vagy 20 fok lehet a lakásokban, a ruhádat ne mosd ki hanem csak szellőztesd, stb. Ez egy uralkodási mánia ez egy moslék idegen garnitúrának a megengedő megnyilvánulása, miközben ők élősködnek feletted a kötelezettségeiknek nem tesznek eleget, de tőled követelnek elvárnak stb: Tehát az elemzőkémnek a büdös kurva anyját! >> az idegenek uralma nem kell Magyarországnak! -ha nem csalatkozom 45 évig és még egy kicsit tovább is volt benne részünk!
Emmersson71
@Shikari: A Fidesz fut kommunista mezben..ami szinte fasizmus!
Emmersson71
@Shikari: Csak azt mondom erre, amit a Guernica kapcsán Pablo Picasso mondott a náci tisztnek...

- Ezt maga csinálta?
- Nem, EZT MAGUK CSINÁLTÁK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.