A tűzijátékról egyelőre nem döntöttek.

Novák Katalin kiállt az Országház elé, felvonták a nemzeti lobogótNovák Katalin/Facebook

Katonai tiszteletadás mellett, Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, szombat reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren – írja az MTI.

A lobogót természetesen a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a központi katonazenekar és a nemzeti lovas díszegység.

A ceremónián Novák Katalin mellett más közjogi méltóságok is megjelentek:

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka, kormánytagok, más állami és katonai szervezetek képviselői, a diplomáciai testület tagjai.

Országszerte ünnepségeket, kenyérszentelést és számos más rendezvényt szerveztek, de azokat zivatarok veszélyeztethetik.

Ezért az Országos Meteorológiai Szolgálat a rendezvényekre készülődőket arra kéri: kövessék az időjárás alakulását, a veszélyjelzéseket.

Budapesten a honvédtisztjelöltek avatása utánra tervezett légi parádé elmarad. Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs egész nap folyamatosan ülésezik, figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását, és ha szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépésekről. Az esti tűzijáték megtartásáról várhatóan a délben kezdődő ülésén dönt a testület.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
"Novák Katalin kiállt az Országház elé, ... "
...
.. letette a kiskalapját, elővette a pofagyaluját és várja az adakozókat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
novakot kellett volna felvonni a zászló helyett. Nos annak lenne hirerteke.
sgl
"Novák Katalin kiállt az Országház elé, ... "
...
.. letette a kiskalapját, elővette a pofagyaluját és várja az adakozókat.
Toller Béla
Azért az nem semmi sor: ruszin-szendi gömbölyded formájával, novák sírós-gurulós képződménye, a szalabobro... katonás megjelenése, dinasztikusan...még a magyar zászló volt a leginkább elviselhető darab ! Kabaré !
Néro2
fityma gésának az út szélén a helye. Oda álljon ki. Ott keresse meg a fülbevalójára a pénzt meg ott a helyén is.
Giovanni Alba
Jaj, annyira izgulok, vajon hogyan dönt majd az operett torzó*, lesz-e petárdázás este kilenckor, ha már egyszer kihirdették, hogy a szabadtéri rendezvényeket nyolckor befejezik? Egy fedettpályás tűzijáték felettébb innovatív megoldás lenne.
*inkább operett, mint műtősök, és torzó, mert csak törzs fej (és ész nélkül)
Eladott Ország
"A keresztény Magyarország születésének napján, amely kereszténységet egy súlyos évtized alatt pont úgy elinflált az állampárt, mint a nemzeti fizetőeszközt. Szalay-Bobrovniczky strómanoligarchaminiszter nyomán köztudottan katonanemzetünk minden egyes, magát érintettnek érző büszke tagját tisztelettel üdvözlöm. Azokat is, akiktől Kövér jogát, és azokat is, akiket Kövér és bűnbaráti köre nem tart magyarnak. Már ennyiből is sejthető talán, hogy László közjogi méltatlanság és bűnbaráti köre nem vonta vissza önhatalmúlag a nemzethez való tartozás alanyinak hitt semennyire nem lesz ünnepi ez a poszt (se), de emelje fel a kezét, akinek olyan vad ünnepelhetnéke van annak a tömény foscunaminak a gondolatától, ami hamarosan frontálisan csapódik bele a nemzet sápadt orcájába."
Yoda69
bobovicki meg beugrott valamelyik casinojaba egy kis zse-ert a bohockodas elott?
namihami
Lesz? Nem lesz? Nem mindegy!?!?! Pénz már zsebben.
A többi csupán garnírung a plebsnek. Ha van tüzijáték, azzal legalább elnyomhatják a gyomra korgását.
ómió
Na, neeee!!! Ez tényleg nem efftársi!
Pági
Ellenzéki vezetők közül volt ott valaki?Vagy ennek a társaságnak nem ünnepe aug.20?
Eladott Ország
"Ha a magyar nemzet egésze a ló, akkor a NER melyik része a lónak? Hogy finoman fejezzem ki magam, a nemzőszerve. Hofi erre azt mondta, hogy a "lófilé". Hagyjuk az ünneplést és a dagadt ruhát azokra, akiknek ez a koncentrált szenny simán lemegy a torkán,"
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 10:07 ♦ "Van annak azért egy üvöltően harsány bája, hogy a kormányszóvivőné megmilliárdos ura, aki a hadiiparban közvetlenül érdekelt volt még nemrég, gazdasági fölbefúródás idején, közel fél évvel a háborúból való kimaradásról szóló első állampárti propagandaszólamok felröppenése után azzal nyomul, hogy a magyar kormány Közép-Európa legjelentősebb haderőfejlesztési programját hajtja végre éppen. Hát hiszen „a magyar nemzet köztudottan katonanemzet, FEGYVERREL foglalt hazát és azzal is védte meg”. Vagy úgy. Nem tudom, melyik a gyalázatosabb olvasata ennek az üres melldöngetésnek. Az, hogy egy katonanemzet szuverén kormánya beteges hisztériába vágta magát a Putyin háborújának kirobbanása utáni néhány tanácstalan péniszerdőben rohangálós nap után, hogy azzal keltette a pánikot a választás megnyerése érdekében, hogy a baloldal háborúba vinné golyófogónak mimagyarokat, hogy ötvenhatmilliószor elszavalta, hogy halált hozó FEGYVEREKET nemhogy nem szállít, de átengedni sem hajlandó az országon, mert mindmeghalunk,"
Giovanni Alba
@Pági: ma, 10:15
Mindenki ott volt, akit meghívtak. Hívatlanul, hivatalos meghívó nélkül esélyed sincs "ilyen magas méltóságok" közelébe kerülni, viszont tudjuk az identitászavaros pedellustól, hogy olyan, hogy ellenzék, az nincs is.
Málna
@Giovanni Alba: 09:55 Nem mindegy, hogy döntenek? Nektek úgysem fog tetszeni.
sgl
@Eladott Ország: temozstmijafaszra hőzönx??
A NER az a NER lovagok tömörülése, államformája: FIDESZ.
A legyek is a szarra tömörülnek.
Maccska
@Eladott Ország: ne hofizz.Hofi a pártallam kiszolgálója volt.Egy komcsi fasszopó.
Játszotta a prolit,közben luxus életet élt.De neked senkiházi proletarnak ez bejött,mert észre sem vetted,hogy átbasznak.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:34 ♣ Arra van a p*csa elvtárs! Oda lehet menni a fideszes elvtársaknak a 24. alkalommal leszavazott ügynöktörvény után! Az ügynököket és az elvtársakat elsősorban a fidesz soraiban kell keresni!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277781612_1034589890519812_393018946073725061_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=b4VEFuEFVH4AX8UVLD9&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9rTgCUaWsvZ_MtzFvuybjSAZM62wXkIGHOV4LZpKC1Og&oe=6305939D
Az öreg cigányprímás be akar lépni a fideszbe, de kérelmét elutasították. Szomorúan meséli másnap ismerősének, hogy mi tötrtént. Há' Gazsi oszt' mé' nem vettek be a fideszbe? Mer' aszonták', hogy a kommunistáknak húztam régen. Osztán' miért nem tagadtad le? Hogy tagadhattam vóna' le, amikor mind ott vótak'?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259394137_2979109859013361_4175345559196677325_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=SHOANRcZIJQAX9sXDZF&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-OsKWKRf3gYjcIKX27MaYUjJK3oMqU2_glwv_ReF4oAA&oe=630670AF
balos
@Maccska: Mondod te aki kiadtad a családod egy tömeggyilkos gecinek!Ja a novákkátyát kellett volna felhúúzni a nemzethy zászló helyett,hátha használ a megfázásának!Kilógta volna!
balos
@Eladott Ország: Ezt a viccet még nem ismertem,de ilyen az élet!A valóság nem mindig csapja pofán a geciket!Pedig nagyon viszket a keze-m!
Maccska
@Eladott Ország: nem olvasok titkosírást,komcsikám.
Csizmás Kond
Bár sokak kobakjába nem tud megkapaszkodni a gondolat de attól még augusztus 20. nagyonsok magyarnak Nemzeti ünnep. Azok az egyedek akik nem képesek a másik érzéseit tiszteletben tartani ők se várjanak tiszteletet.
Maccska
@Csizmás Kond: Valószínűleg a normális románokban is több tisztelet van a magyar nemzeti ünnep iránt,mint ezekben a magyar szarházi libcsikben.
Aztán csodálkoznak hogy a magyarság nem szavaz rájuk a választásokon.
lampa laz
Csak nem strichelni állt ki? már így is qrva sok pénzünkben van ez a golyóstollnő. Ebben a formában eljátszani a közt.elnököt ahogy nálunk ezt betöltik, egyszerűen nevetséges.
namihami
Az Országház elé!?!?! Oda minek?
Célt tévesztettél, babám! A Karmelita elé kellett volna, tollal a kézben.
Maccska
@lampa laz: anyád most is kinn áll az esőben a kocsisoron.Ő keresi neked a drogra valót,libcsi.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:10 ☻ Ha neked mindenki komcsi, akkor nézz a többgenerációs bűnöző és politikai prostituált román cigányodra és familiájára! Igaz nektek már a Momentumot is sikerült lekommunistázni, ennyire agyatlan, gerinctelen, parazita, cinikus szarjankók vagytok!
lampa laz
@Maccska: ja, h neked így szerzi be anyád a napi adagodat. elmentek ti a jó büdös qrva picsába ezzel a felfogással, elsorvadt agykapacitással ami neked és a többi sorstársadnak van.
Maccska
@Eladott Ország: nem csak komcsi vagy,hanem rasszista is.
Maccska
@lampa laz: kezelni kell titeket,lúzerek.Az ilyen szövegből értetek.
Lehet hogy te is strichelsz valami buzibárban.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:38 ♥ Nem kell szégyelni senkinel az indentitását, ha büszke lehet rá! De a gazdád akasztófára való, ha lenne halálbüntetés!
Eladott Ország
Nyírfa
@Giovanni Alba: 09.55

" fedettpályás tűzijáték" :))))
Dr. Proktor
Ha az előd golyóstoll volt, akkor most ő a lyukastoll...
Aláírógép!
Dr. Proktor
Apropó: megszentelték az ezerforintos kenyereket?
Irány a kétezer...
Lepényleső
Valahol a világban az esetleges jogtiprók egyike is lehet közjogi méltóság,- ez nem furcsaság?
Lepényleső
...még jó,hogy nem sarki épület,- akkor a cím ki tudja kit,milyen árnyas gondolatra vezethet?
balos
A repedt sarok épületre gondoltál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok