A tervek szerint a gazdák a pesti alsórakpartot foglalnák el, hogy felhívják a figyelmet arra: a kormány „kisemmizi” a vidéki embereket, miközben csak néhány agrárbárót szolgál ki.

A gazdatüntetés főszervezője kéréssel fordult a traktoros résztvevőkhözillusztráció egy korábbi tüntetésről, MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A főszervező, Szabó Bálint ma reggeli bejelentkezésében kéréssel fordult azok felé, akik traktorral indulnának el a tüntetésre:

Az országos gazdademonstrációra készülünk, de arra kérünk minden gazdát, aki traktorral indulna neki, hogy várjanak, amíg hivatalosan bejelentik, hogy elmarad a tűzijáték.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@fergeteg: ma, 10:21 ☻ A milliárdos támogatásokat a román cigányod strómanjai és hűbéresei, oligarchái kapják és nem a gazdák, azért mentek fel Pestre! Kenyérosztás már csak azért sem nem lesz, mert a brutális rezsiköltségek miatt sok pékség be fog zárni, és ez több vállalkozóra is igaz lesz, pedig az elmebeteg bűnöző cigányod azt igérte, nem lesz rezsiáremelés, ráadásul Európában nálunk lesz a legmagasabb gáz-és villanyszámla! Rohadjatok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Orbán köszöni a részvételt, haza lehet menni lúzerek... :)
percsi
@Németh István: "@Eladott Ország: miként az Óz a csodák csodája háromszoros baromfasz megszólalt, sajnos nincs ember aki bármit is méltányolni tudna a baromságaiból - ezért csak azt mondanám magam is, hogy egy aljas bitang!"

Valami magyarázat van hozzá józsi? Vagy ismét hasmenésed van, és ki kívánkozott a fo...
A volt osztálytársaid biztos büszkék rád!
terlasz
Mit akar ez a szélhámos bohóc? Rossz ómen...
Németh István
A tűntire kitérve az ilyen szervezés inkább árt mint használ! Ami a magyar politikai biztonságnak csak jó! Jó a folytonosság okán, jó a tüntetésre hívottaknak a magyar nemzeti ünnep tiszteletben tartása okán is > remélve, hogy felmérik a balliberális csőcselék álnok és aljas ÉS a pont ellenük irányuló tevékenységét!
Össze kell fogni, annak érdekében, hogy az Európai vezetés közösség romboló és a nemzeteket tönkretenni akaró munkálkodása ellen hatékonyan fel tudjunk lépni!
A józan gondolkozásnak és ítélőképességnek hely van és különösen a napjainkban, amikor aljas moslék usa és a pénzvilág érdekeltségei okán nemzeteket akarnak tönkretenni és az emberek millióit gyilkolják le hatalmas anyagi károkat okozva! Tennünk, és összefognunk kell! Remélve azt, hogy lesz egy olyan vezetőnk aki képes lesz az irányítása útján az Európai jövőt megalapozni!
drrotf
Dr.Szabó Bálint, mint ügyvéd, hogyan lehet egy országos gazda tüntetésnek a főszervezője, aki irányítja a felháborodott gazdákat.Megválasztották ezt az embert a tüntetés főszervezőjének, vagy maga nevezte ki magát erre a posztra?Nincs a gazdák között egy olyan ember, aki tényleg tudná a gazdák érdekeit képviselni, aki hiteles képviselője az ügynek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.