Jár az életmentésért.

Magyarország belügyminiszterének ajándéka: masnival átkötött velős csontpolice.hu

A nemzeti ünnepen Magyarország belügyminisztere arany fokozatú érdemjelet adományozott három Pest megyei rendőrnek, miután azok 2022 július 26-án életet mentettek. Főnök, a személykereső kutya jutalma egészen más volt. 

Júliusban a 112-es segélyhívón keresztül kért segítséget egy 49 éves férfi. János egy Vecsés közeli erdőben feküdt magatehetetlenül az avarban. Mozdulni nem tudott, és pontos helyzetét sem tudta elmondani Strehó Zoltánnak, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában hívását fogadó zászlósnak – írja az esetről a Police.hu

A rendőrök késlekedés nélkül indultak, miközben Strehó zászlós tartotta a lelket Jánosban, beszéltette, biztatta, nyugtatta. A terepen a Monori Rendőrkapitányság munkatársai, Huszti Szilvia törzszászlós, valamint Komjáthi Vivien törzsőrmester Főnökkel kiegészülve futott a szinte átláthatatlan erdőben. Az idő szorított, a bajba jutott férfi hangja többször elcsuklott, állapota egyre romlott. Rögvest jobban lett azonban, amikor megpillantotta a rendőrnőket és meghallotta Főnök csaholását. Az egyenruhások is egy emberként lélegeztek fel, amikor életben találtak rá. Kórházba vitték, azóta jobban van.

Magyarország belügyminisztere a három rendőrnek a Rendkívüli Helytállásért Érdemjel Arany fokozatát adományozta példaértékű munkájuk elismeréséül.

Főnök sem maradhatott ki a díjazottak közül, ő speciális jutalomfalattal gazdagodott: egy kék szalaggal díszített velős csonttal.

Forrás: police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Én meg azt hittem, h a ragyás kapta ajándékba a szabolcsiaktól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Én meg azt hittem, h a ragyás kapta ajándékba a szabolcsiaktól.
amortizáltok
azért megkérdezném hány ép foga maradt a főnöknek, szerintem alig valami vagy bele sem kezdett annál több esze van
amortizáltok
azért megkérdezném hány ép foga maradt a főnöknek, szerintem alig valami vagy bele sem kezdett annál több esze van
Eladott Ország
Erről jutott eszembe: Két szaloncukor és egy üdvözlőkártya volt a karácsonyi ajándéka a Pest megyei rendőröknek „Köszönöm, de ezt a két szaloncukrot majd eldarabolom a 3 gyermekemnek. Kérem, inkább tovább ne alázza az állományt” – írta az egyik megajándékozott. De érdekes módon csak tábornoki fizetésemelésre tudtak idén elkülöníteni keretet. Ebből a Te jussod egyelőre két szem szaloncukor. De a legtöbb helyen még ennyi se. Nos, kíváncsian várjuk a nagy bejelentést, még van pár nap az évből. De ha így haladunk, a végén jövő ilyenkor már nem lesz kinek szaloncukrot osztani…
www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2020/12/1-13-resized-970.jp2
Lepényleső
...amiről a húst nyilván a király ette le (ki másnak is lenne erre mersze?),
ezt az ebbel közölve,- kitüntetve van általa,a hús ízét azért csak sejtse?
ómió
Rendőrkutyinak szánta? Nem bolsi vicsorgóknak?
balos
@szópó-ómió: Az a kutya nem rendőr,csak egy intelligen lény egy bunkó mellett,mint magácska is!
vacsi
Szerintem meg nagyon kedves, kutyának való ajándék. A kutya biztosan jobban örült neki, mint egy aranymedálnak.
ómió
@balos: Mi van, bolsiék fajkreténje a bolsiszopó fajtából!? Az a bajod, hogy Pintér neked nem küldött csontit? Vagy amúgy se kéne, mert Gréczy efftársad "falatja" számodra velősebb!?
ómió
@Eladott Ország: A Marx szobrot Brüsszelben - ne "aggódj" - az oda delegált efftársaid rendszeresen koszorúzzák! Nekünk meg itthon elég lesz egy normál kínai egyetem is, ideológia nélkül! Szóval, nem úgy, ahogy azt anno Böszme efftársad Pekingben kisírta számunkra! A kínai elnök meg egyelőre nem dirigál az egész világon, még, ha szeretne se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.