Nincs is olyan magyar háziasszony aki ne készített volna még paprikáskrumplit. Erről az ételről, ami egyébként a nagy kedvencünk általában azt gondoljuk, hogy” fincsi, de uncsi” Bebizonítjuk, hogy mindössze egyetlen plusz ösdszetevő és egy igazán izgalmas ételt thetünk az asztalra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
hát kerestem a "ösdszet de nem leltem de keresem ! majd irjátok meg szebben okosabban Magyaritva !!!
szeretek enniés várom a tippet
Nyírfa
@amortizáltok: :)

A kurír a rengeteg, sokszor eltávolíthatatlan reklámtól már olvashatalan.
Amúgy a paprikás krumpli úgy finom, ahogy van, különleges összetevők nélkül is. Én szoktam tésztát kifőzni hozzá, mintha pörköltet ennék, aztán már csak nyelni kell mint a nokedlit. :)
Emmersson71
@amortizáltok: Mert az "ösdszetevő", amit keresned kellett volna :)
Egyébként ez csak egy plusz betű, bulvárnál belefér az elütés... Az engem jobban zavar, hogy inkább hozzávalót írtam volna.
amortizáltok
@Emmersson71: @Nyírfa: Nemzeti kaját készitettem lecsó szalonna kolbász "burgonya " 3 tojás pici kecsup fehérbors fél dl caberné meg egy éhező feleség kell ettől tőbb ünnepen,itt nincs rongyrázás sem néznivaló vacsi is a fentiekből szép napot ,Én nem szoktam szakácskönyvből mert az olyan, hogy nem irja ki : gyujtsd el a gázt vagy éppen lopj egy tyúkot,ami éppen van itthon.régota nyitott szemmel a konyhát koptattam , rám ragadt 1-2 , csak 18 Ft volt akkortájt 1 kg COMD ma??? 50 fillér egy gombóc nem az artúrból a fagyiból. "Hol van az a nyár hol a régi szerelem "
Nyírfa
@amortizáltok: 14.50

:) Jó étvégyat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.