Szent István országát évszázadokon át nagy erővel és akarattal tartották meg őseink. Ma is a békeszerető, erős Magyarországot ünnepeljük – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter szombaton Veszprémben.

Varga Judit szerint Magyarország a békét őrzi azzal, hogy nem segíti fegyverrel Ukrajnát
Fotó: Facebook/Varga Judit

A tárcavezető kiemelte: Szent István az ősi tudásra építve, hittel, erős szellemmel és erkölccsel megingathatatlan államszervezetet hozott létre, így őrizve meg bennünket a jövőnek.

Varga Judit azt mondta, az ukrajnai háború, az energiaválság és a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére van okunk ünnepelni, hiszen a magyar nép számtalanszor bebizonyította, hogy egymással összefogva erősebben kerül ki a válságból, mint amilyen előtte volt. Hangsúlyozta, jogosan lehetünk büszkék jogi tudásunkra, történelmünkre. "Ez erőt ad, amikor be akarják olvasztani hazánkat a szürke falanszterbe" – fogalmazott.

Kitért arra: egy társadalom fokmérője az, hogyan kezeli a kihívásokat.

Magyarország a nyugodt építkezés mellett tette le a voksot, nemet mondva a fegyverszállításra, és évszázadok óta Európa békéjének őreként munkálkodik

- közölte az igazságügyi miniszter.

Varga Judit kijelentette: a magyarokra jellemző összetartás erejével képesek leszünk ismét talpra állni a világban zajló nehézségek közepette, ez pedig okot ad az ünneplésre.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"évszázadok óta Európa békéjének őreként munkálkodik"

Mint például Hitler szövetségese? Putyler seggnyalója?
propeller.hu/itthon/3852246-brutalisan-utokepes-bayraktar-harci-dronok-beszerzeset-fontolgatja-kormany
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Made in fidesz! Csak nekünk van igazunk! Csak a mi gondolkodásunk a jó! Nekünk ne beszéljen senki! Majd mi meg mondjuk mi a jó! És a birodalom elbukott. Varga Judit egész Európát megváltoztatjuk. Micsoda egy öntelt majom ez a képződmény! Inkább maradt volna a foci dekázásnál , a focinak már olyan mindegy , de az országnak nem. Kedves Judit! Én a Duna folyásirányát szeretném megváltoztatni-sztem’ önökkel ez biztos menne – hogy ekkora tinó legyen valaki! Ezek a gyökerekkel az a baj, hogy hisznek baromságaikban, de remélem a sitten lesz idejük elgondolkozni.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/257632689_2974328579491489_4370873901822020126_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=4NW3c62t3esAX-CdWZE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8o5jwTsMlUn1b0jlpCJRJ9oIIlzClTVCiDphIoMYDbSg&oe=63073820
kereső
Varga /magyarné , (I)gazságügyminiszter majd akkor szóljon, ha elszámolt a pegasus üggyel, a völner üggyel, a nyaralójára felvett csokkal. Mindaddig, amig ezt nem teszi- semmi más , mint egy fideSS-es propagandista. Akit úgy is kell kezelni- mint goebbels egyik legjobb magyar tanitványainak egyikét. Egy fasiszta szócső, aki csak akkor nem hazudik a többivel együtt, amikor éppen nem vesz levegőt.
balos
Egy tömeggyilkos kurmány gazság-ügyi mutyiban könyékig bele nyúló picha jobb,ha nem "dob kőt a vízbe",mert a "vízgyűrűk" messzire érnek!
Nessy
Azért ma már megtanulhatnának pártunk és kormányunk prominens tagja kissé hihetőbben tudatosan valótlant állítani. Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.