Szent István király ünnepén Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára Facebook-bejegyzésében a magyar ateisták keresztényellenes kampánya ellen szólal fel. A kereszténydemokrata politikus szerint a szervezet megfeledkezik arról, hogy éppen a keresztény kulturális keret teszi lehetővé számukra, hogy elindítsák a kampányt, amellyel sok keresztényt megbántanak.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára...""
Hát ez besz@rás!!! Ilyen funkciót kitalálni?!?! Na, ehhez kell a fideszes/fineszes fírnyák. Kifizetni (a mi adónkból) már csak ujjgyakorlat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Eladott Ország: ""Az apa férfi az anya nő, Gáspár fiam buzi...--- de a Szájerrel és a Melegmáléval is szoros kapcsolatot ápol az egész család---rajta keresztül. (a szó legszorosabb(!!!) értelmében)
Néro2
Azért felhívnám ennek a nem tudom hány-adik(adék) álom titkárnak a figyelmét arra az apró tényre , hogy egy háza ölt ölt és ölt a kereszt nevében , máglyát rakott vízpróbát folytatott kínzókamrákat alkotott ministráns gyerekeket dugott ...
Úgyhogy inkább ahogy jelenlegi főnöke mondta annó térdre imára mert van mit gyónni.
Egyébként meg ha csak a tízparancsolutukat betartanák már nem is lenne semmi probléma.
Inkább kussoljál és vedd fel a 30 ezüstödet az csendben kevésbé égő.
namihami
@Eladott Ország: ""Feltoljam hátul is? ... Hugyos nem voltál te ilyen válogatós.""
És ebben az a siralmas, hogy a fideszbuzikkal a fene se törődne, ha nem pont ők vernék a nyálukat éppen ezügyben.
Ahogy a Pride-ot se tartanák meg (szerintem), ha nem éppen azt a réteget akarnák irritálni, akik a leghangosabban tiltakoznak ellene. Örjöngő dühvel mennek neki annak a felvonulásnak, amivel az LMBTQ tagok vonulnak. Aztán jön a Szt István napi fideszvonulás, ahol olyan szereplőket, tárgyakat és maszkokat sikerül megcsinálni és utcára vinniük, hogy még a buzifelvonulók is megnyalnák mind a tíz ujjukat a látványtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.