AKIK A FIDESZRE SZAVAZTAK AZOK MOST TAPSOLJANAK ÉS ZOKSZÓ NÉLKÜL FIZESSENEK! Mindazon magyar polgárok, akik 2022 áprilisában a Fideszre tették a voksukat, egyúttal szabad kezet adtak a kormánynak, hogy még a hét bőrt is lenyúzza az emberekről. De róluk is. Azokról is, akik a Fideszre szavaztak. Akik meggyőződésből, hitből, fanatizmusból, tudatlanságból, félelemből vagy jól felfogott […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Ejnye no. Mintha valaki arról mesélt volna a múlt nap, hogy minket 1000 éve az összetartozás, a kereszténység tett naggyá Európában! Hol van itt összetartozás, ha a fél ország ellenség? Kereszténység, ha még a Tízparancsolatból is már háromnak a be nem tartása törvényes? ( VII.,VIII.,X,)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@gina: Ribi! Te biztosan valami shitó kis buzi vagy, azért van a nagy pofa! :-))))))))))))))
Nagyon nem irigyellek deviáns! :-)
Shikari
@Nessy: Ne áltasd magad. Egy törpe minoritás acsarkodik a magyarság ellen, amelyik a cipöje sarkáig sem êr fel a magyarsàgnak. Magyar vagyok és büszke a nemzetemre, az identitásomra és a különleges népünkre. Európa nyomorult liberálisai összefogva a degenerált belpesti belterjesekkel megvinnyog bennünket. Gyáva szar alakok, akiket mi csak leköpünk!
Nessy
@Shikari: Ámen! Ez szép volt! Részemről ennyi volt!
Clavigo
@Shikari: Hülye vagy Bugsy...síkhülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.