Két embert fenyegetett meg a nála lévő konyhakéssel egy férfi Pesterzsébeten, hogy adják át az értékeiket, ám azok nem teljesítették ezt. A két sértett egy közelben ebédet rendelő rendőrnek szólt, a késes támadót tíz perccel később már el is fogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint augusztus 16-án 12 óra 30 perc körül egy férfi késsel a kezében lépett oda egy gyalogoshoz a XX. kerületi Ady Endre utcában, amellyel megfenyegette őt és az értékeit követelte.

Ebédért sorban álló rendőr kapta el a késsel fenyegetőző férfit

A késsel fenyegetőző kék pólós férfi a lottózóban

Fotó: police.hu

A gyalogos nem adta át az értékeit, hanem ellökte magától a támadót, aki ezt követően bement egy lottózóba, és az ott tartózkodó egyik férfitől követelt pénzt és őt is késsel fenyegette. A férfi a szúrások elől elhajolt, emiatt a támadó arcon ütötte, majd kiment az üzletből. 

A két megtámadott egy közeli kifőzde parkolójában észrevette az ott parkoló rendőrautót, majd az üzletben ebédért sorban álló rendőrnek jelezték az esetet, aki a személyleírás alapján utolérte az elkövetőt, miközben erősítést kért a XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányságtól.

"A 39 éves Sz. Attilát 10 percen belül elfogták, majd lefoglalták tőle a bűncselekményekhez használt konyhakést. A férfit kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete és kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
azt miért kell kinyújtani a képet?...csak nem cigány az elkövető?...
Jozefina
Gratulálni lehet érte és köszönet illeti!!! Pintér is tudja??? Talán egy kis lóvét adhatna neki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.