410 forint körül van egy euró.

Itt a dollár-euró paritás, a forint meg egyre csak romlikPixabay

Továbbra sem kedvezőek a külső körülmények a forint szempontjából, hiszen a dollár megállíthatatlanul menetel a paritás felé, ráadásul a gázár is az egekben van – írja a portfolio.hu.

Hétfő délelőtt paritás alá erősödött a dollár az euróval szemben, így már egy az egyben váltják a két devizát, ami majdnem fél százalékos dollárerősödést jelent péntekhez képest. Utoljára júliusban volt a jelenlegi szinten az amerikai deviza, de akkor hamar vissza is kapaszkodott az euró.

Eközben a hétfői napon tovább gyengült a forint.

Kora délutánra 408 fölé emelkedett az euró jegyzése, sőt 410 közelében is járt az árfolyam. A 408,3 körüli árfolyam egy százalékos forintgyengülést jelent péntek estéhez képest.

Forrás: portfolio.hu
Fotó: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
@amortizáltok: Gondolom a nem rom lik. Vagy levágása pár nullának akkor viszatérhet a fillér és megint lehet 3.60 a kenyér.:)))
amortizáltok
@Néro2: szegény orbán átment pinokkióba na nem kár érte de legalább látványos
amortizáltok
1946 ban amikor kijőtt az uj forint ugye bár akkor bödületes mill pöngő meg bill pengő aztán egyik napról a másikra fujta a szél az utcákon a pengőt Géza bának sok lehetett mert sirva kiabálta a rendőröknek állitsák vissza a pengőt hát kaphatott is agyvérzést mert hamarosan sántikálva csak énekelt
Néro2
@amortizáltok: Én pinokkióra utalva állandó hazudozása miatt nevezem Nagy Orrnak. Bán meg az idióta múltbarévedése meg alattvalói szolgasága miatt. Or-bán.
Nagy Orr Bán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.