Elöljáróban azt jó tudni, hogy Magyarországon nemcsak polgári meteorológiai szolgálat (OMSZ), hanem katonai is létezik. Bár már nem a Magyar Honvédség hatásköre megszervezni és lebonyolítani az augusztus 20-i, ünnepi tűzijátékot, mégis a magas szakmai színvonaláról híres katonai meteorológusokat is illett volna megkérdezni a tűzijáték lefújása előtt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
késő bánat eb gondolat szakmailag ez a parlamenti slepp inpotensek imátkozó ájtatos manók gyülekezete, semmi temperamentum semmi szervező készség bólogatnak mint a 60-70 es évek kutyái a hátsó szélvédőn a ladákban ezért még tulontúl magasan megfizetve, kár a pénz ezekre mennének kapálni 135 ből 3 talán tud mindig a másik az oka a bugyutaságuknak hát mire való ez a szintársulat majd krumplit szedni másra már nem alkalmasak max hagymát csak elfelejtik megszárogatni aztán gajra megy az is sziszink mivel késziti akkor a pörköltet ja konzervból
nemkati
Az OMSZ előrejelzése augusztus 20-án:
"A nap folyamán bármikor, akár több alkalommal is előfordulhatnak záporok, zivatarok. Ezek a tűzijáték tervezett időpontját is érinthetik - írták. A zivatarokat elsősorban felhőszakadás kísérheti. Időnként megélénkül az északnyugati szél."

"Időjárással foglalkozó munkacsoportot hozott létre a kormány az augusztus 20-ai programokhoz kapcsolódóan."

Miért is az OMSZ a felelős a munkacsoport döntése miatt? A leváltott vezetők helyére kinevezendő NER-kompatibilis meteorológusok pontosabban fogják előre jelezni a várható időjárást? És ha nem, velük mi fog történni?
Sima bosszú ez a rossz döntésük miatt, olyanokon, akik nem tehetők felelőssé mások rossz döntése miatt. Mellesleg jó döntés volt az. Csak az elhalasztás a rossz döntés, egyáltalán nem kéne megtartani. Ma hallottam valahol, hogy ez a kormány a karácsonyt is elhalasztaná egy héttel, ha bármilyen probléma merülne fel december 24-én.
surdilloFUJT
@nemkati: A teljes OMSZ-nak fel kellene állni,!!!idegeneket nem beengedni,nemzetközi bíróságra vinni,ha itthon nem érnek el eredményt!!!A túlfizetett semmitérő operativ törzset szétrúgni fizetés nélkül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.