A XIX. kerületben fogták el a XVIII. kerületi lopás elkövetőjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 17-én 12 óra körül a kerületben lévő Építő utcában két nyakláncot tépett le egy nő nyakából, majd elfutott. 

Letépte az idős nő nyakából a nyakláncokat – pár óráig örülhetett csak a tolvaj

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

A közlemény szerint az idős nő a kutyáját sétáltatta, amikor a férfi mögé lépett és némi körülnézés után ráfogott a két nyakláncra és megpróbálta kitépni azokat, de a nyakláncok elszakadtak és csak a darabjait tudta megszerezni – majd elfutott.

A rendőrök a tolvajról részletes leírást kaptak, és keresni kezdték a tettest. Végül a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság egyik járőre egy kispesti bevásárlóközpontban felismerte a feltételezett elkövetőt, akit el is fogott 15 óra 55 perckor. 

A 28 éves F. Norbertet a XVIII. kerületi kapitányságra vitték, ahol ki is hallgatták a lopás miatt. A férfi ezt el is ismerte, de csak annyi magyarázatot adott terhére, hogy nagyon fáradt. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Kerületeken átívelő nyomozás és hajsza. Pintérnek csak jár valami kitüntetés érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.