A vezetők kirúgása nem volt elég.

Így járatja le a közmédia az OMSZ-t, miközben átmossák az emberek agyátillusztráció, M1

Ahogyan arról mi is írtunk, az OMSZ elnökét és szakmai elnökhelyettesét is menesztették, miután a szakmai előrejelzéseik miatt, illetve a felelős operatív törzs tanácsára elmaradt az augusztus 20-i tűzijáték. Ennek kapcsán az OMSZ már egy közleményt is kiadott, de jelenleg nincs előrelépés az elbocsátások ügyében.

Ugyanakkor a kormányközeli propagandamédia minden eszközzel igyekszik legitimálni a saját döntését. Például azzal, hogy az M1 adásában próbálja lejáratni a Meteorológiai Szolgálatot.

Vágó István egy Facebook-bejegyzésben mutat rá, hogy a csatorna híradójának értékelése szerint a „lekicsinyelt látványpékség” – azaz ők maguk – pontosabb és hitelesebb előrejelzéseket készítenek, mint a Meteorológiai Szolgálat.

A műsorvezető így kommentálja az esetet:

Pilóták, sportolók, mezőgazdasági munkások és főleg a Nemzeti Ünnep Lebonyolításáért Felelős Operatív Törzs: legközelebb forduljatok megbízható prognózisért az M1 híradójához!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Gulyás most mondta a kormányinfón, hogy eddig is több gond volt az OMSZ-szel és a tűzijáték ügy az utolsó csepp volt. A pofám leszakad úgy hazudnak mint a vízfolyás. orbán nem került elő, mert Semjén vezette a kormányülést. Tuti kezelésen van a hordóhasú. Ja megkérdezték ki ment a katonai géppel Moszkvába tegnap? Nagy Márton energia ügyben. Mondja az óvodás buciképű.
KisTehen
a libsik szeretik a vicceket, csak nem értik :)
Pálinkás Pál
micsoda egy buzifejű ez?...követelmény fideszéknél?...
ómió
Ez az OMSZ - esetleg - nem járatta le már saját magát!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.