Minden eddiginél szigorúbb és átláthatóbb rendszert hoznak létre az uniós pénzek felhasználására és az uniós közbeszerzések ellenőrzésére – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A tárcavezető sajtótájékoztatóján kifejtette: hétfő éjfélig kellett a magyar kormánynak választ adni az Európai Bizottság kérdéseire a költségvetési kondicionalitási eljárásban.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A titkosítás az mennyiben akadályozza a valós tényeket?Szerintem ezek megint találtak a likon egy újabb lukat!
CsipkeRózsa
Az EU fizet ígéretre is? Könnyelműség!
Nessy
Lassan az ország vezetése teljes mértékben "családi vállalkozás" lesz!
Macskaszem
A rendszer olyan szigorú lesz, hogy senkinek sem lesz kedve feljelentést tenni. Ugyanis a csürhe nem az ellenőrzést szigorította, hanem a bűnözés felderíthetőségét nehezítette.
Előírás, hogy a feljelentőnek legyen ügyvédje, csak elektromos úton tarthat kapcsolatot a hatóságokkal, nem értesítik róla, ha megszűntetik a nyomozást, neki kell kideríteni az ügyészségi honlapról, de ha netán továbbengedik, ezer durva akadályt kell megugrania, és rengeteg pénzt belefeccölnie.
Ha az ügy eljut a bíróságig, és az valahogyan dönt, fellebbezni nem lehet ellene. Ha a fideszes ügyész úgy dönt, hogy bukja a pert, még a megvádolt ember ügyvédjét is neki kell fizetnie, sőt a tolmácsot, ha nem tud magyarul, vagy ha siket akkor a jeltolmácsot, amit egyéb esetekben az állam szokott fizetni. Kérdem én, van-e olyan ember, aki ilyen körülmények között feljelentést merne tenni? Szerintem az unió nem hülye, hogy ezt beszopja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.