Facebook oldalán mutatta be a független parlamenti képviselő, hogy hogyan is kell stikában rezsit emelni.

Ordenáré nagy, ótvaros propaganda hazugság: így emelik stikában a rezsit és lopják el a vízvagyont – lerántotta a leplet Hadházy

Előző posztjában beszámolt arról, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművek sorra mondja fel a szerződéseket azokkal a háztartásokkal, ahova egy akármilyen kis mikrovállalkozás be van jelentve. Ezeknek a háztartásoknak ezentúl közületi szerződést kell kötniük, ami a JELENLEGI árak szerint 10-30 százalékos áremelkedést jelent a vízdíjaknál, de innentől kezdve bármikor szabadon emelhetnek, bármennyit.

A politikus bejegyzésében kitért arra, hogy a HVG megkérdezte a Tiszamenti Regionális Vízművet, hogyan keresik ki azokat a magánlakásokat, ahová egy-egy akármilyen kis mikrovállalkozás is be van jelentve. És a válasz pont annyira sunyi, mint maga az eljárás:

Társaságunk a vállalatirányítási rendszerét, felhasználói nyilatkozatokat és nyilvános adattárat vetett össze a jogszabályellenes állapot megszüntetése érdekében.

A politikus szerint azt állítják, hogy egyenként keresgetik ki a céginformációs adatbázisból a címeket.

Az eljárásban amúgy is az áremelés ténye a legfelháborítóbb, hanem a sunyiság, illetve az, hogy a hivatkozott rendeletben nem találni utalást sem ilyen lehetőségre. Persze a legnagyobb disznóság az az ordenáré nagy propaganda hazugság, amivel a Fidesz az elcsalt választást megnyerte: hogy nem lesznek rezsiemelések (illetve csak akkor, ha az ellenzék nyerne).

- tette hozzá, és elmondta, hogy ezt az ótvaros hazugságot minden nap az orruk alá kell dörgölni, akkor is, ha nyilvánvaló, hogy a vízdíjak befagyasztása nem fenntartható.

A többnyire önkormányzati tulajdonű vízművek az alulfinanszírozás miatt pénzügyileg lerohadtak, munkatársaik alulfizetettek és a hálózat felújítására gyakorlatilag sem volt pénz az elmúlt években. Így áll elő az a helyzet, hogy az ivóvíz harmada-negyede elfolyik.

- jelentette ki, és szerinte a Fidesz persze röhög az egészen, az önkormányzatoknak felajánlja, hogy kisegíti őket abból a helyzetből, amibe ő maga terelte őket az árak befagyasztásával.

Egyetlen kis feltétel van, az egész vízvagyont át kell adni az államnak. A menetrend világos:

majd ezután lesz pénz és áremelés, majd az egészet szépen odaadják Lőrincnek, vagy Orbán valamelyik másik strómanjának.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Előre megyünk nem hátra ott má nincs senki.ÉKorea a mi ellenfelünk, má putyin is befogadta a bandájába őket, és a mi csüngőhasú disznópásztorunk is megtalálja az ő snájdig barátját benne.Románia Bulgária szép emlék amikor a farvizen eveztek, Mára csak az iszapot lapátoljuk utánuk a Velencei tavaon. Nem az ellenzék béna, hanem a nép van elhülyülve teljesen a sok handabandától. Az ország híven követi ezeket a szélhámosokat, mint akinek leszívták még a maradék agyát is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Előre megyünk nem hátra ott má nincs senki.ÉKorea a mi ellenfelünk, má putyin is befogadta a bandájába őket, és a mi csüngőhasú disznópásztorunk is megtalálja az ő snájdig barátját benne.Románia Bulgária szép emlék amikor a farvizen eveztek, Mára csak az iszapot lapátoljuk utánuk a Velencei tavaon. Nem az ellenzék béna, hanem a nép van elhülyülve teljesen a sok handabandától. Az ország híven követi ezeket a szélhámosokat, mint akinek leszívták még a maradék agyát is.
Istenakinincsen
Mindent megszereznek a bukás előtt! Víz, gáz, villany, üzemanyag, média...stb.Így tudják majd bukás után is függőségben tartani az országot.
Gazella
Tudjuk hadhazy. Csak annyira igènytelen nem törödöm lebutitott a magyar nép, hogy fel sem fogja mi zajlik kórülötte.
Gazella
@KisTehen: töröld meg a retkes szádat muuuuuu
balos
@KisTehen: A tiedén a szájer ondója!
Peller Anikó
'nem lesznek rezsiemelések, illetve csak akkor, ha az ellenzék nyerne'

Nem tudom miért hazudik ez a Hadházi, hiszen vannak rezsiemelések.
jesz
Aszongya: ...és így lopják el stikában a (...) vízvagyont...

Később: ...az ivóvíz hálózat nincs felújítva..(...) így az ivóvíz harmada, negyede elfolyik (a föld alatt)

Ha átveszi az állam(nevében valaki) akkor megoldódik a repedt ívóvízcsövek cseréje, javítás?...mert addig a becsületes fogyasztóra terhelik az összes, hanyagság (vagy pénzhiány) miatt elfolyó ivóvíz árát...

És akkor ez most így marad? Hadházy közzé tette a felháborító hírt, aztán?
...kacagva fizetjük azt is, amiről eddig szó sem volt?

Hol a lé elvtársak?
jesz
@Sámannus: 18.09...többek közt ezt írod: ..."Nem az ellenzék béna, hanem a nép van elhülyülve teljesen a sok handabandától"...

Itt egy cseppet bátorkodom ellenkezni..., a nép nem hülye...a nép nem kap harcos támogatást akár szavakban, akár az utcán tüntetve az ellenzéki, ingyenélő pártoktól.
Azok, ha értelmes, gyujtóhangú szavakkal bíztatnák a népet, akkor nem bégetne senki a vezérkos után legelve a szaros füvet...nos?

Igazam van, vagy igazam?

Még annyit, mikor hallottad, hogy az utcán elismert (ellenzéki)pártvezetők gyujtóhangú beszédben vázolták volna a szebb jövőt?...
ugyehogy soha...
naugye.
csetere
@Peller Anikó: Éppen ezt mutatja be, hogy sunyin, fű alatt emelik a rezsit.
Sámannus
@jesz: Te sok mindenből kimaradtál. A kérdéseidet a hazugság tengerén kell kezelned, ahol mindig a lakájmédia uralja a terepet. ez ellen egy utcai harcos egyedül marad bármilyen elszánt a megosztottság és a kiábrándultságon kívül nem találsz fogódzót maximum a népünk számára ellenséges a valóság eltakarását szajkózó propagandát. Még az ellenzéki média sem képes irányt szabni, mert az is a kormány jékszerei közé került. Olyan ez mint ha a saját fitymádon rágatnád a bűrt amikor az ellenzéki vezetőkön rugózol, mint ha a kormány/ vagy a fidesz tenyeréből ennél. Már észre sem veszed milyen távol vagyunk attól az ideáltól amikor elvárást fogalmazunk meg valakikről, miközben a társadalom mint az üveg porrázúzódik és nem talál vissza az sokatomos alakjáig. Ez lehet a célja mindenkinek aki más kezéből kapja a moslékot, és nem találja meg a salját helyét egy társadalomban.
A sikerpropagandák elhomájosítják az emberek elméjét. ezt nevezném elhülyülésnek. Elhülyülhet egy értelmiségi is vagy inkább elkurvul, vagyis nem a saját tehetségét kamatoztatja. Sokan mondták és ma is monják, hogy ez a kormány képes irányítani az országot. Képes hát a szakadék felé. A tehteségük a hazudozás a csalás és a szélhámosság. .
Te most bazmeg ki mellé fogsz állni, ha ez a rendszer mint egy kócrongy egy alaktalan bűzös mócsinggá enyészik. Tudsz-e még választani a te fínnyás ízléseddel még normálisnak monható embert akire rábízod a jövődet?
Segítesz-e valamiben az országunkat kirángatni ebből a letargikus mocsárból, vagy megelégszel a gyurcsányozós anyázós ócsárlós propgandával. Képes maradsz-e a tanárok vagy diákok mellé állni, vagy az elesettek mellé a betegek mellé a kitagadott anyanemzetbeliek mellé? Tettél e magunkkért nem csak magadért valamit, amit áldozatnak nevezünk?
Al kell érni egy pontig, ahol megértheted, hogy a politikusnak is vannak korlátai emberi személyisége vonzereje meggyőzőképessége közfeladata, és közismertsége médiaszereplése.
Az elvárás amit megfogalmazol az utcai politizálás...
Sámannus
@jesz: Bocs ez lemeradt, mert hosszanfogalmaztam:

Az elvárás amit megfogalmazol az utcai politizálás olyasmi veszélyt hordoz ahol ismeretlen személyeken keresztül külső államok szervezik az utcai harcosokat. Találkoztam már én is ilyennel Ma is irányítják ilyen eberek az országot, azok ismertető jele, hogy nincs nemzetbiztonsági átvilágításuk, és óriási a médiatámogatásuk.
A nép butaságát ilyen szinten próbálom érzékeltetni. Nincs veszélyérzetünk, pedig az oroszok a mi nyakunkat sokkal jobban szorongatják mint az ukránokét. Hála dicső csüngőhasú vezetőnknekTe is leszopod a mézesmadzagot, meg felveszed az ársapkát. Közben ez a tetves társaság kedvezmény ezerszeresével bassza ki a szemünket úgy hogy szavunk sincs szidjad te is az ellenzéket ne a lakájmédiát te is okos vagy kibaszottul jogosan véded magadat is..
magyar1
Bebaccna ha eladnák az államosítás után! Egyébként meg a vállalkozások ráterhelik az árura és a lakosság fizeti az emeltet vagy ne vásárol. Majd szépen csődbe mennek és adófizető sem lesz.
magyar1
Ez a csapvíz alkalmatlan ivásra, mindig fáj a gyomrom,vastagbelem ha ebből iszok. Remélem tiszta víz lesz ha állami lesz.
Dr. Proktor
@Sámannus: Mint akinek leszívták? Leszívták.. M1, origo, TV2, helyi lapok - soroljam?
Néphülyítés tipikus esete... Van rá vevő, nem kevés és az oktatás jövője is rajtuk alapszik!
Béla333
Egy a bevallottan a maffiára szavazó ismerősöm azzal nyugtatja magát, hogy igaz hogy a választások előtt telibehazudta a maffia az országot és igaz, hogy ritka nagy szarban vagyunk (ő személyesen is éppen most veszíti el a munkahelyét és az albérletét egyszerre), de ha az ellenzék nyert volna, akkor szerinte még rosszabb lenne.
Már fáj az az ostobaság, korlátoltság ami a hülyemagyar maffiahívők fejében van, de szarok az egészre: én ugyan nem fogom őket győzködni, hogy ember: térj már észhez.
Aki hülye, halljon meg!
Dr. Proktor
@magyar1: Márpedig el kell majd adni ha ismét lerohadnak a rendszerek és utána, ha majd a magánok felújítják a csőrendszert és a szivattyúállomásokat - ismét lehet államosítani...
magyar1
@Dr. Proktor: Na akkor nem gond, ha lölo veszi meg, felújítja és visszaadja az államnak. Akkor is mi fizettük.:)
Edebácsi
Nem ez az egyetlen! nem is olyan burkolt szemétdíj-emelés, hogy a zelektív hulladékok gyüjtésére szolgáló zsákok ára eddig benn volt a szemétszállítás díjában, most nem adnak zsákot, hanem külön kell venn, darabonként cca. 100 Ft-ért. Ez kéthetenként 2 zsákkal (1 vegyes, 1 papír) számolva havi 400 Ft emelés!
NKF
Csodálkozom ezen Szarházyn,hogy ennyi ésszel még itt van köztünk!
Miért nem az USA-ba?
Peller Anikó
A Szarházy te vagy. Nyilván nem vetted észre, hogy @Sámannus: hozzád is szólt ezért segítek neked,

@NKF: 'Te sok mindenből kimaradtál. A kérdéseidet a hazugság tengerén kell kezelned, ahol mindig a lakájmédia uralja a terepet. ez ellen egy utcai harcos egyedül marad bármilyen elszánt a megosztottság és a kiábrándultságon kívül nem találsz fogódzót maximum a népünk számára ellenséges a valóság eltakarását szajkózó propagandát. Még az ellenzéki média sem képes irányt szabni, mert az is a kormány jékszerei közé került. Olyan ez mint ha a saját fitymádon rágatnád a bűrt amikor az ellenzéki vezetőkön rugózol, mint ha a kormány/ vagy a fidesz tenyeréből ennél. Már észre sem veszed milyen távol vagyunk attól az ideáltól amikor elvárást fogalmazunk meg valakikről, miközben a társadalom mint az üveg porrázúzódik és nem talál vissza az sokatomos alakjáig. Ez lehet a célja mindenkinek aki más kezéből kapja a moslékot, és nem találja meg a salját helyét egy társadalomban.
A sikerpropagandák elhomájosítják az emberek elméjét. ezt nevezném elhülyülésnek. Elhülyülhet egy értelmiségi is vagy inkább elkurvul, vagyis nem a saját tehetségét kamatoztatja. Sokan mondták és ma is monják, hogy ez a kormány képes irányítani az országot. Képes hát a szakadék felé. A tehteségük a hazudozás a csalás és a szélhámosság. .
Te most bazmeg ki mellé fogsz állni, ha ez a rendszer mint egy kócrongy egy alaktalan bűzös mócsinggá enyészik. Tudsz-e még választani a te fínnyás ízléseddel még normálisnak monható embert akire rábízod a jövődet?
Segítesz-e valamiben az országunkat kirángatni ebből a letargikus mocsárból, vagy megelégszel a gyurcsányozós anyázós ócsárlós propgandával. Képes maradsz-e a tanárok vagy diákok mellé állni, vagy az elesettek mellé a betegek mellé a kitagadott anyanemzetbeliek mellé? Tettél e magunkkért nem csak magadért valamit, amit áldozatnak nevezünk?
Al kell érni egy pontig, ahol megértheted, hogy a politikusnak is vannak korlátai emberi személyisége vonzereje...
balos
@magyar1: Amikor a lölö megkap valami jól müködő,de a gecinek megtettsző dolgot,akkor lehet rá számítani,hogy jól lerágott csontvázat kapunk vissza és még ráadásul kárpótlást is kap az elszenvedett "nehézségekért"!
Aki Én
@NKF: Ezt a történetet sem nagyon értetted meg, igaz?
ómió
Ez a Hullaházy efftárs, azért, mindig meghazudja nekünk!
Aki Én
@ómió: ...ebben mi a hazugság, és ezzel szemben mi a valóság?
ómió
@Aki Én: Kisvállalkozásoknak nem megjáró rezsivédelemért "jajongani", elcsalt választást hazudozni, sunyiságot óbégatni,(pláne, ha egy sunyi teszi), szóval, már megint minden! Próbáld már a cikkből megérteni - nem megy(?) - ne velem magyaráztasd!
Aki Én
@ómió: Köszönöm!
Azt kaptam, amit vártam :)
ómió
@Aki Én: Örülök, hogy nem csalódtál!
CsipkeRózsa
@Istenakinincsen: augusztus 24., 18:18

A fidesz bukása után zsarolásra is használhatják, különösen a víz a veszélyes.
Istenakinincsen
@CsipkeRózsa: ma, 19:04 Víz nélkül nincs élet...a többi talán így vagy úgy megoldható:)
vacsi
"Tiszamenti Regionális Vízművek sorra mondja fel a szerződéseket azokkal a háztartásokkal, ahova egy akármilyen kis mikrovállalkozás be van jelentve. Ezeknek a háztartásoknak ezentúl közületi szerződést kell kötniük, "
Nagyon helyes! A vállalkozások miért kapnának rezsitámogatást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.