Közleményben fejezték ki szolidaritásukat az időjósok nemzetközi hálózata.

42 ország 65 meteorológusa tiltakozik az OMSZ-vezetők kirúgása ellen
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Sokkolta az időjósok nemzetközi hálózatát az OMSZ-vezetők menesztése, a Climate Without Borders ezért közleményben fejezte ki szolidaritását két magyar kollégája mellett – írta meg az atv.hu.

Amikor a magyar meteorológusok veszélyt láttak az előrejelzésben, azt tették, amit bármelyikünk tenne: figyelmeztettek az életveszélyre

– jelentették ki a közleményben, hozzátéve, hogy minden tudomány a bizonytalansággal foglalkozik, de a meteorológiánál szerintük nincs nagyobb bizonytalanság.

Néha a legkevésbé valószínű forgatókönyv az, amelyik bejön – mint szombaton Budapesten –, és azok, akik szeretnek biztosra menni, azzal vádolnak minket, hogy tévedtünk

– írták a kiállásban. Azt is hozzátették, hogy ahogy a klímaváltozás egyre nagyobb méreteket ölt, a bizonytalanság úgy fog egyre inkább fokozódni.

Forrás: atv.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
El tudom képzelni a Navracsics fizimiskáját, ahogy kényszeredett vigyorral lesz kénytelen bagatellizálni ezt az esetet, amikor a reménybeli EU-s milliárdokért kunyizik Brüsszelben, és próbálja elhitetni az ottani politikus társaival, milyen magas szintre fejlődött a magyar intézményi és politikai demokrácia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@KisTehen: Proballak nevelni, ha mar anyad nem tette meg.
justhpeter
Mindenkinek KUSS ! Felénk ma este már Palkovics mondja az időjárást. Hogy barom hozzá ? Na és ? Mihez nem az ? Hogyan lehet a legnagyobb analfabétát kiválasztani a kormányban ? Hát Találomra !!!
simmering73
"Mindenhonnan máshonnan, Ausztriától Új-Zélandig az látszik, hogy a fél világ megrökönyödéssel és sajnálattal vegyes röhögéssel figyeli, hogy Európa sötét bugyrában egy elszabadult önkényuralom hisztérikus tisztogatásba kezd, amiért az időjárást sajnos annyi minden mással ellentétben nem sikerült totális kontroll alá vonni. Majd legközelebb akkor lesz érdemes ezzel a témával foglalkozni, amikor az OMSZ teljes munkaközössége kivétel nélkül veszi a kalapját, és hagyja, hogy a Gulyás Gergellyel versenyt futva hazudozó Palkovics kiváló tudományos humánerőforrást kerítsen az OMSZ-hez. Holliktól Kósáig csupa szakmai kiválóságok tolják az állampárt szekerét, nem lesz nehéz találni néhány multifunkcionális droidot a feladatra."
kolozsvaros.com/2022/08/25/kozben-a-sajat-maguktol-is-megvedett-akcios-csirkeszarnyveggel-es-ideologiai-moslekkal-etetett-magyar-emberek/
balos
@Yoda69: Ezen a barmon még a sírjánál is röhögni fog a rokon-saga!
balos
@Yoda69: Mondod te,akinek a tehén volt a radi-átor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.