Nem elégedettek az emberek a válságkezeléssel.

Csökkent a Fidesz népszerűsége

Seszták Oszkár (Fidesz-KDNP), a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye kormánymegbízottja, Tajthy Péter (Fidesz-KDNP) polgármester, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Vinnai Győző, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Gál Zoltán, a Gara-Ép-Ker Kft. tulajdonosa (b-j) átvágják a nemzetiszínű szalagot a megújult játszótér átadásán Paszabon 2022. július 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Csak 8 százalék ért egyet feltétel nélkül, 30 százalék pedig részben a rerzsiszabályok módosításával. Azt a megkérdezettek 52 százaléka ellenzi – derült ki a KutatóCentrum 1000 fős, reprezentatív felméréséből, melyet a 18-64 közöttiek körében végeztek.

Az Orbán-kormány válságkezelésével 62 százalék volt elégedetlen. 18 százalék szerint rosszul, 44 százaléka szerint nagyon rosszul kezeli a kérdést. 22 százalék véli úgy, hogy a kormány jól kezeli az energiaválságot

- áll a kutatásban.

A fideszesek 78 százaléka, a nem fideszesek 10 százaléka véli úgy, hogy a kormány jól kezeli az energiaválságot, ami a Centrum szerint hozzájárulhatott ahhoz, hogy a kormánypárt támogatottsága 2022 júniusa és júliusa között az összes megkérdezett körében 12 százalékpontot zuhant.

A gazdaságilag aktív népesség kétharmada, 67 százaléka azt várja, hogy az eddiginél többet kell fizetnie a rezsiért, 14 százalék véli úgy, hogy nem változik a rezsije.

11 százalék kizártnak tartja, hogy a téli fűtési szezonban ne legyen elég gáz, 34 százalék ezt nem tartja valószínűnek, 38 százalék viszont valószínűsíti a gázhiányt – állítja a Centrum.

Forrás: atv.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos nem eléggé, mert még mindig szabadlábon vannak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Azért érdekes állat a fideSSre szavazó!Azt élvezi,ha hülyének nézik a sötétségét!Hozzájuk képest a Mindent elhisz Nagymama egy zseni!
ómió
De, hisz' az efftársaknak az államcsődhöz még kezelendő válságra se volt szüksége!
evacica
És mekkorát fog esni ha megkapják majd a rezsi számlákat is, főleg télen! Pörög az infláció! A sok nyugdíjas aki a fideszre szavazott most imába foglalatja Viktorra nevét, én is azt teszem persze én nem rászavaztam, de amit kívánok neki az remélem el is éri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.