Manapság ritka az, hogy az államközeli médiumok bármiben is kritizálják a kormányt, ám most ez is megtörtént. 

Váratlan! Bencsik András Orbánt hibáztatja a tűzijáték körül kialakult balhé miatt: „Komikus, hogy megvolt a kivégzés, és most lefolytatják a vizsgálatot”

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Bencsik András, a Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én. MTI/Máthé Zoltán

„Őszintén fájlalom, de azt kell mondjam, hogy szerintem ez egy elhamarkodott döntés volt.”

- kommentálta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt a hírt, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter kirúgta az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezető munkatársát is.

Bencsik pedig nem állt meg itt: szerinte

„komikus, hogy megvolt a kivégzés, és most lefolytatják a vizsgálatot”

– mondta ezt arra, hogy a Magyar Tudományos Akadémia csak azt követően tudja vizsgálni az OMSZ előrejelzéseit, hogy a szervezet két vezetőjét már elbocsátották.

Bencsik szerint

„mindenki tévedhet, a miniszter ideges volt, idegességében leváltott mindenkit. (…) Ne legyen rá büszke, de van ilyen. (…) De hogy utólag megpróbálunk vizsgálatokat legyártani… ki kellene már jönni ebből a vacakságból”.

Szerencsére vannak olyan igaz jobboldaliak is a stúdióban, akik kirohanása után gyorsan emlékeztették Bencsiket, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón azt mondta, csak az utolsó csepp volt a pohárban a meteorológusok kirúgásánál, hogy nem tudták pontosan megmondani, milyen idő lesz augusztus huszadikán. Bencsik persze erre is kontrázott, hogy jó lett volna, ha kiderül, milyen cseppek is voltak ezek, valamint megjegyezte, hogy ha Orbán Viktor nem nyaralna éppen, akkor nem történhetett volna ilyen.

A szokatlan szócsata a hvg.hu cikkében szereplő videóban nézhető meg. 

Forrás: hvg.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
El nem hiszem.
Hogy veszi a bátorságot?
Szerintem még ma megjelenik bűnbánatos írása.
Vagy a propagandasajtó előveszi a múltját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"ha Orbán Viktor nem nyaralna éppen, akkor nem történhetett volna ilyen." Na innentől vált humorossá az egész.
Peller Anikó
@simmering73: Ez csak világos, a kormány hülyékkel van körbebástyázva, elvtársakkal van kikövezve, az értelem ellenjavallt, mert aki látja és felfogja mit művelnek az veszedelmes hazaáruló. És így kerültek ide a nekünk annyira kedves trolljaink is.
gina
@simmering73: Ha lenne ennek az elmebeteg cigánynak egy kis emberi érzése nem rendezné meg ezt a cirkuszt, de ebből is nyereséget vár biztos a haverjaihoz ömlik a nép pénze, gyülölöm ezt a mocskos beteg cigányt, fulladna meg a tüzijátékába a zsiros disznó
Lepényleső
"Először lövünk,azután kérdezünk!" - Talán újra az ötvenes évek kommunistának mondott világában élünk,
annyi különbséggel,hogy most kereszténynek mondja magát vezérünk,- amit elkövet az nem a mi bűnünk?
Németh István
@Aki Én: @Lepényleső: @gina: @simmering73: @Istenakinincsen: @Yoda69: IGAZATOK VAN!!!
ez a bencsik andrás egy igazi megmondó, igaz hogy egy szar kommunista beépült bérenc, aztán addig bírta amíg végül is kibújt a "szög a zsákból" >> MIVEL NEM KAPOTT MŰSOR VEZETŐI FELKÉRÉST megsértődvén átment > ÁLL -LOJÁLISBA! Na ez a zsidó mentalitás! ti is ilyenek vagytok! Látjátok a nemzet adottságainak jobbra fordulását - még a nehéz körülmények közt is - és az irigységtől megszakadtok, hogy nem tudtok élősködni, lopni, mint a gyurcsány haverotok időszakában! De az aljaskodáshoz értetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.