A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban, ha egy hozzátartozó még a kórházból való elszállítás előtt látni akarja rokona, családtagja holttestét, akkor annak megtekintéséért 5500 forintot kell fizetnie - Kunetz doktor különvéleménye...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Németh István: fogadok pisti,hogy a te rokonaid nem fognak az utolsó láthatásért fizetni..
-örülnek majd ha megszabadultak a mocskosszájú,bunkó rokontól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@Németh István: azért megkérdezném ki a franc a kövér ott tudod ? max pénzszóró nem azonos a fényszóróval ugyanez pl a kata mama pl . slepp és cselédség cselédség?? mire költ a sajátja mind ingyen van és megmarad? lakás rezsi a luxus a ki és be ruccanások aztán majd élte végéig hát ez is nagy vámszedés a kisemberektől, ez jól van igy ? nem hinném. de ezt akarta a nép? kétlem mert az átkosnak nevezett is jobb volt ettől.
Németh István
@csak úgy...: @Nessy: @sunoge: @amortizáltok: HÁT ugyancsak le vagytok amortizálva! ma jobban éltek mint 12-13 évvel ezelőtt, kinyílt előttetek a világ, van remény és lehetőség az életre, van munkátok tudtok dolgozni, ha akartok > és ha nem akarnátok éhen dögleni!
A mocskos kommunista maradványok mint ti csak sápítoztok lusta ganaj banda! Az irigységtől majd meg szakadtok > amikor a szovjet, és a párt-kormányi lenyúlások mellett kiraboltátok a gyárakat üzemeket a kis telkecskéitekre, ment a szajré > az volt az igaz időszak nektek! Most nincs gyurcsány lopni sem tudtok - a szerencsétlen kórházaktól is sajnáljátok a pénzt a halottaitok ellátásáért, mondjuk a búcsú láthatásáért!??? miféle ganajok vagytok! A volt szeretteiteket se szerettétek, látni se akarjátok őket, mert fizetnetek kel?? milyen gecik vagytok?? megáll az eszem!
Nessy
@Németh István: Kéretik ismeretlenül nem sértegetni senkit! Egyébként nem akarja megismerni a pokol legmélyebb bugyrát?
Németh István
Azt szíveskedjetek látni és belátni >> @Nessy: és társaid >> a Magyarországi jelenlegi helyzet jobb és sokkal biztatóbb lehetne HA a moslék balliberális kommunista itt ragadt szemetek nem a mindenáron való károkozásokra koncentrálnának > a migránsok kezelésétől kezdve a az Eu járandóságokig, stb. ha felmérnétek azt az óriási károkozást amelyet a gyurcsányék okoztak a nemzeti javaink eladásával, leamortizálásával; csak egy pl. a gáztározók eladása amelyet a kormány sürgősséggel még regnálása után nem sokkal visszavásárolt, de említhetem a kórházak gyalázatos helyzetbe hozását is! >>>ezt mind tudjátok! előttetek történt és a kiváló irányba haladásunk is tény! Ezt gátoljátok ti is a gazdáitokkal együtt! Nincs miről beszélni! Aljas szarok vagytok!
Nessy
@Németh István: Akkor csak egy mondat! A kórházak adósságállománya június végéig 29 milliárd, az egyetemi klinikákkal együtt 35 milliárd forint. Évről évre felmerül ez a költség, ami az infláció miatt egyre több lesz, de évek óta nem rendezi a kórházak, klinikák finanszírozását a kormány! Erre soha nincs keret, másnak van prioritása! A primitív, mocskos szöveg magát minősíti! Szép estét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.