A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban, ha egy hozzátartozó még a kórházból való elszállítás előtt látni akarja rokona, családtagja holttestét, akkor annak megtekintéséért 5500 forintot kell fizetnie - Kunetz doktor különvéleménye...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Németh István: fogadok pisti,hogy a te rokonaid nem fognak az utolsó láthatásért fizetni..
-örülnek majd ha megszabadultak a mocskosszájú,bunkó rokontól!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
ÉS!!! EZ TELJESEN RENDBEN IS VAN! Az elhunytnak a Tb. jogosultsága a halála napjával leállt!
A rokonok, hozzátartozók, de akárkik ha látni akarják az elhunytat még, akkor azoknak kelljen is fizetni! Ez így van rendjén minden pénzbe kerül!
Miért fizetne az állam akár egy fillért is azért mert valaki meghalt!? Persze más az ha az esetnek fokozatai vannak > valakik pl saját halottjuknak tekintik az elhunytat akkor azoknak fizetniük kell a számlát!
Németh István
DE és mindezzel együtt a Dr. Kunetz úrnak a büdös kurva anyját a gittegyletezéssel együtt! nagyon remélem az orvosi praktizálását is eltíltják, a legjobb esetben és legfeljebb egy eldugott faluba körorvosa lehet DE ez is megfontolandó mert az ilyen személy közelről sem biztos hogy megfelel a saját esküjének! Még egyszer a büdös kurva anyját gitt-egyletezze!
csak úgy....
@Németh István: fogadok pisti,hogy a te rokonaid nem fognak az utolsó láthatásért fizetni..
-örülnek majd ha megszabadultak a mocskosszájú,bunkó rokontól!
Nessy
Isten óvjon egy ilyen empatikus, szerető hozzátartozótól. Ez a jó lélek élerükben sem sokat törődhet velük!
amortizáltok
@Németh István: azért megkérdezném ki a franc a kövér ott tudod ? max pénzszóró nem azonos a fényszóróval ugyanez pl a kata mama pl . slepp és cselédség cselédség?? mire költ a sajátja mind ingyen van és megmarad? lakás rezsi a luxus a ki és be ruccanások aztán majd élte végéig hát ez is nagy vámszedés a kisemberektől, ez jól van igy ? nem hinném. de ezt akarta a nép? kétlem mert az átkosnak nevezett is jobb volt ettől.
Németh István
@csak úgy...: @Nessy: @sunoge: @amortizáltok: HÁT ugyancsak le vagytok amortizálva! ma jobban éltek mint 12-13 évvel ezelőtt, kinyílt előttetek a világ, van remény és lehetőség az életre, van munkátok tudtok dolgozni, ha akartok > és ha nem akarnátok éhen dögleni!
A mocskos kommunista maradványok mint ti csak sápítoztok lusta ganaj banda! Az irigységtől majd meg szakadtok > amikor a szovjet, és a párt-kormányi lenyúlások mellett kiraboltátok a gyárakat üzemeket a kis telkecskéitekre, ment a szajré > az volt az igaz időszak nektek! Most nincs gyurcsány lopni sem tudtok - a szerencsétlen kórházaktól is sajnáljátok a pénzt a halottaitok ellátásáért, mondjuk a búcsú láthatásáért!??? miféle ganajok vagytok! A volt szeretteiteket se szerettétek, látni se akarjátok őket, mert fizetnetek kel?? milyen gecik vagytok?? megáll az eszem!
Nessy
@Németh István: Kéretik ismeretlenül nem sértegetni senkit! Egyébként nem akarja megismerni a pokol legmélyebb bugyrát?
Németh István
Azt szíveskedjetek látni és belátni >> @Nessy: és társaid >> a Magyarországi jelenlegi helyzet jobb és sokkal biztatóbb lehetne HA a moslék balliberális kommunista itt ragadt szemetek nem a mindenáron való károkozásokra koncentrálnának > a migránsok kezelésétől kezdve a az Eu járandóságokig, stb. ha felmérnétek azt az óriási károkozást amelyet a gyurcsányék okoztak a nemzeti javaink eladásával, leamortizálásával; csak egy pl. a gáztározók eladása amelyet a kormány sürgősséggel még regnálása után nem sokkal visszavásárolt, de említhetem a kórházak gyalázatos helyzetbe hozását is! >>>ezt mind tudjátok! előttetek történt és a kiváló irányba haladásunk is tény! Ezt gátoljátok ti is a gazdáitokkal együtt! Nincs miről beszélni! Aljas szarok vagytok!
Nessy
@Németh István: Akkor csak egy mondat! A kórházak adósságállománya június végéig 29 milliárd, az egyetemi klinikákkal együtt 35 milliárd forint. Évről évre felmerül ez a költség, ami az infláció miatt egyre több lesz, de évek óta nem rendezi a kórházak, klinikák finanszírozását a kormány! Erre soha nincs keret, másnak van prioritása! A primitív, mocskos szöveg magát minősíti! Szép estét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.