Palkovics László pénteken délelőtt tíz órától tartott előadást a Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésének éghajlat szekciójában, mindössze néhány nappal azt követően, hogy menesztette az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezetőjét.

A hvg.hu újságírói szerették volna meghallgatni a technológiai és ipari miniszter előadását, azonban a helyszínen tíz óra előtt nem sokkal jelezték:

a sajtót kizárták a rendezvényről, még a fotósok sem mehetnek be.

Civilek egyébként demonstrációt rendeztek a helyszínen, viszont a miniszter kisbusza úgy érkezett meg, hogy se a tiltakozók, se az újságírók nem tudtak a közelébe menni.

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ráadásul még gyáva is! Sem a szavaiért, sem a tetteiért nem vállal felelősséget a nyilvánosság előtt.
Nessy
Ráadásul még gyáva is! Sem a szavaiért, sem a tetteiért nem vállal felelősséget a nyilvánosság előtt.
Nessy
@sgl: Az kötelező feladat kormányzati szinten.
Eladott Ország
Ezt a hörcsögpofájú érthetetlen majmot, akihez jeltolmács kell úgy hadar, ráadásul értelmetlenül, az akadémiából is ki kell(ene) zárni! MTA-tagok szerint Palkovics László méltatlanná vált a tudomány eszményéhez...
telex.hu/belfold/2022/08/24/magyar-tudomanyos-akademia-stadium-28-kor-palkovics-laszlo-miniszter-omsz-augusztus-20-tuzijatek
Macskaszem
Vastag bőr van azon a csodásan lógó hörcsög pofáján. Ha volna benne egy molekulányi jóérzés, messziről elkerülte volna azt a helyet. Persze akkor nem fideszes lenne.
134.bátor
Mindközben fűt- fát îgèrnek az EU pènzekèrt...itt jogállam? Itt sajtószabadság? Itt normális èlet? Nèzzetek már ide Brüsszelből,hogy mindennap hazudnak ezek!!!
evacica
Palkovics az Akadémia és a tudomány szégyene! Úgy fog bekerülni a történelembe, mit aki lefejezte a az akadémiát csúfot űzött a tudományból! gy semmire kelő alak aki minden csak nem tudós! Talpnyaló udvaronc aki a pénzért mindenre képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.