Azért délben fújták le az augusztus 20-ai tűzijátékot, mert nem vállalhatták a politikai felelősségét annak, ha ezt esetleg órákkal később teszik meg – mondta egy, az RTL Híradóhoz eljutott hangfelvétel tanúsága szerint Palkovics László miniszter pénteken Szegeden, a Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésén.

Kiszivárgott hangfelvétel: politikai oka volt, hogy már délben dönteni kellett a tűzijátékrólFotó: MTI/Mónus Márton

A hangfelvétel szerint Palkovics erre a következőképpen fejtette ki mondanivalóját:

Az, hogy este 6-kor mondjanak le tűzijátékot, lehet, hogy megtörtént, de ennek a következményeit azért egy olyan helyzetben, amikor egyébként a tűzijáték… és ez már a politika része, hogy a tűzjáték az egy nem kívánt valamivé vált időközben, mert politikai támadások érték, hogy mi a fenének szerveznek tűzijátékot. Ebben a helyzetben nyilván nem lehetett annak a felelősségét vállalni, hogy este 6-kor mondjuk le, vagy valami történik.

Az OMSZ vezetőségét hirtelen leváltó miniszter az előadása után azt mondta, megtapsolta a közönség. „Úgy láttam – manapság azért ez is eredmény –, hogy amit itt elmondtam, részben a klíma területéről, ezen belül az előrejelzésről, az OMSZ-nek a tevékenységéről, az mintha támogatást kapott volna” – fogalmazott.

Forrás: rtl.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ti csinaltatok politikat a tuzijatekbol te mocsok bolsevik. Minden mas orszag, vagy magyar varos torote a tuzijatekot. Nem csak azert mert gazdasagi valsagban vagyunk, hanem azert legfokepp, mert a szomszedban egy durva haboru zajlik, amelyben szazak halnak meg naponta, es ezrek vesztik el otthonaikat. Ilyenkor mar csak szolidaritasbol sem ünneplünk. Erted, te kocsog allat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ti csinaltatok politikat a tuzijatekbol te mocsok bolsevik. Minden mas orszag, vagy magyar varos torote a tuzijatekot. Nem csak azert mert gazdasagi valsagban vagyunk, hanem azert legfokepp, mert a szomszedban egy durva haboru zajlik, amelyben szazak halnak meg naponta, es ezrek vesztik el otthonaikat. Ilyenkor mar csak szolidaritasbol sem ünneplünk. Erted, te kocsog allat?
Nessy
Az nem politikai ok, hogy tömeg biztosítása érdekében két napig érvényes kedvezményes retúrjeggyel csábítják Pestre a vidékieket?
gina
Szemét nénikétek mocskos fidesz szemetek, a nép nem akarja ezt a cirkuszt, de mintha süketek lennének, ja persze valaki a haverok közül nyer rajta eleget, gyülölöm ezeket a kormány patkányokat
Ábel
Ezek 13 éve, soha semmiért nem vállalnak felelősséget.
justhpeter
Mi a külömbség a magyar és az orosz kormány között ?
- az orosz kormány fele orosz, a másik fele szemét
- a magyar kormányban nincs orodz
Gazella
@justhpeter: ma 5:42 a magyar kurványban román romák vannak és vakhithü geci seggnyalók
balos
@justhpeter: Azért egy dns vizsgálatot megérne az eset!
balos
@Yoda69: Ezek legfeljebb érdekből voltak bolsik,de már akkor is a nyilas eszme volt az etalon,de mivel akkor ez még nem volt fizetős így azt segget tolták!Nemzethyesen!
Toller Béla
Az lesz lacikámn, hogy délben döntünk, akasztunk, este, az ítélethozatalkor meg majd késő lenne már !
Edebácsi
Az már viccnek is rossz, hogy egy tüzijáték "politikai felelősséget" jelent! Ha a Fidesz ennyire átpolitizált mindent azzal, hogy mindent a maga javára akar fordítani, semmit sem hagy meg a köznek, a közösnek, akkor minden józan megítélésnek vége!
117
Palkovics "kalácsképű óriáscsecsemő" László a hibás. Ki kell rúgni.
jesz
hazudoznak össze-vissza...egyszerűen nem akarták, hogy Orbán megszakítsa a szabadságát...
-a tüzijáték várhat, majd valakivel elvitetjük a balhét...
Peller Anikó
"ez már a politika része, hogy a tűzjáték egy nem kívánt valamivé vált, mert politikai támadások érték, hogy mi a fenének szerveznek tűzijátékot. Ebben a helyzetben nyilván nem lehetett annak a felelősségét vállalni, hogy este 6-kor mondjuk le." vallotta ez a pondró.

Inkáb kirúgod az urológusokat teállat, az egész rendszeretek rohad, hazugságra épített cigánybirodalom lom recseg ropog, hogy dőlne rátok az ég átok.
csak úgy....
akkora seggfejek,utoljára a rákosi rendszerben irányították magyarországot!
ómió
Pedig az efftársak nem is a tüzijáték lefújását akarták, hanem "csak" az árát!
Peller Anikó
@ómió: nem nyomi, az árát ti akartátok, ráadásul hitelből.

Mi nem akartuk sem a hitelt, sem az eszement durrogtatást, mert megszorítás van folyamatban.
verőce21
@csak úgy...: (09:57) a te állításaid semmire sem bizonyítékok, te egy szellemi kódis!
verőce21
@csak úgy...: A csattogós szárnyú lepke a te szinted gyagyás...!
csak úgy....
@verőce21: mi az a csattogós szárnyú lepke,te búgócsigás fenegyerek? :)
unlak farkasom!
verőce21
@csak úgy...: Az a tologatós, te gyagyás..., úgy teszel, mintha nem ismernéd...!
csak úgy....
@verőce21: még mindíg nem unod a gyerekeskedést,te visszamaradott kertitörpe?
játsz a cselédlyánnyal!
verőce21
@csak úgy...: A csattogós szárnyú lepkédet tologassad, a te szinted gyagyás..., nem egy politikai blogba írogatni...!
Peller Anikó
@verőce21: 10:29, arra azért kiváncsi lennék te miféle bizonyítékot bírnál előhozakodni a rendszereteted védelmében. Amikor már tkp mindent elbasztatok. Lop, csal hazudik.

Nincsenek tanárok, nincsenek ápolók, orvosok, sofőrök, nincs egészségügy, a pénct elloptátok, nyakunkon az infláció meg egy elmebeteg troll hadsereg.

Kivétel lehet a határkerítés, ami azért kereken túl lett árazva ahogy kell. Van még valami? Segíthetsz.
verőce21
@Peller Anikó: Talán a tűzijáték...? :)
Peller Anikó
@verőce21: Kössz. Ezt belátásnak veszem. Akár meg is jöhetne az eszed.
amortizáltok
ja hát akkor ez olyan megrendelésre van kapjátok be akkor vagy senki nem meri megmondani nem uraljuk a természetet sem az a felettieket meg pláne nem.Bár orbánnnak ez falra HÁNYT borsó lepörög
ómió
@Peller Anikó: Azért akartuk mi az árát, mert ti egyfolytában azon nyavalyogtatok, hogy "adjuk a szegényeknek", akiket talán még Böszme efftársatok "képezett"!? Meg, mert az árát már átutaltuk a tüzijáték szállítóinak? Ha már hazudozol, bolsiék fajkreténje, legalább konzekvensen kéne!
telegdilaci
@Yoda69:Milyen gyalázatos minisztereink és kormányunk van,miért nem az Operatív törzset fejezték le hiszen ők feleltek ezért a döntésért, annyi gerincesség nincs bennük hogy vállalnák a felelősséget a saját hibáikért a rossz döntéseikért,nem másokat kellene hibáztatni!
telegdilaci
@Yoda69:Ők nem vállalták a felelősséget inkább kirúgtak az állásából két ártatlan Embert gerinctelen férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.