A Telex stábja Heves megyébe látogatott, és olyanokat kerestek, akik régebbi családi házban laknak, hiszen őket fogja a legjobban érinteni a rezsiemelkedés.

Csalódtak Orbánban a Fidesz-szavazók: becsapva érzik magukat és félnek – ez a magyar valóság

Mindenkinek rossz lesz, a lakók szerint, akik a gázt már be se merik kapcsolni, hiszen annyiba fog kerülni a gáz. Sokan már azon gondolkoznak, hogy fognak spórolni, és ezt az átlagember be is látja.

10-11 köbmétert minden nap elhasználok. Akkor hol van az a 144 köbméter egy hónapban?

– mondta egy hölgy, aki 12 éve mindig a Fideszre szavazott, és nagyon meglepte őket, hogy nem tartják be a fő ígéretüket.

Mások általány díjra álltak át, amely szintén többe fog kerülni, de legalább kevésbé fog fájni, olyan is van aki szerint mindenkinek rossz lesz. Többen leszerelték a gázkazánt, mert eleve, annak idején is többet fizetett és mással fog fűteni.

Azt mondta Orbán Viktor a választás előtt, hogy biztosítva van az olcsó gáz. Azt most meg mennyi lesz, ki sem bírjuk fizetni. Ez hogy van?

– panaszkodott egy és a több lakó is rögtön helyeselni kezdett, akik bíztak a kormány ígéretében és most átverve érzik magukat. 

Szégyellhetnék magukat ezzel kapcsolatban. Ők maguknak beosztják a milliókat, észre sem fogják venni. Tőlünk elveszik, és ők abból élnek. 

– mondta egy felháborodott idős hölgy aki szerint ők itt nyomorgnak ezekből a pénzekből, amiket löknek nekik.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Nem láttak Á-t a szitán választás előtt, pedig szerintem rajta volt az egész ABC.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Al X
Nem láttak Á-t a szitán választás előtt, pedig szerintem rajta volt az egész ABC.
Nessy
@Al X: Ha mondtad egy hű fideszesnek, minden voltál, csak nem kedve szomszéd. Most lapít, Én nem teszek megjegyzést, van elég gondja,
Eladott Ország
"Az épületek energetikai minősítése alapján egy C kategóriába sorolt 100 négyzetméteres ház fűtési energiaigénye 20 ezer kilowattóra, egy köbméter gáz pedig mintegy 10 kilowattóra előállításához elegendő. Ennél a háznál csak fűtésre éves szinten 2000 köbméter gáz fog elmenni, és persze ekkor még nem volt szó arról, hogy a gázzal melegvizet állítunk elő vagy főzünk. Tehát a 3000 köbméteres gázfogyasztás még egy ilyen jó besorolású, egy C kategóriás háznál is könnyen elérhető." Azaz 250 köbméter havonta. A házak többsége C besorolásnál rosszabb.
www.dehir.hu/debrecen/vigyazzon-konnyen-on-is-nagyfogyasztova-valhat/2012/10/31/
"Augusztustól Magyarországon a kormány által megállapított átlagnál több gázt fogyasztók az egész kontinens egyik legmagasabb gázárát fogják fizetni: Németországban 550 forint körül van a földgáz köbméterenként, ez most a csúcs. Az átlagnál többet fogyasztó magyaroknak azonban 747 forint lesz – mondta Felsmann Balázs, a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont főmunkatársa Válasz Online-nak"
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299845258_616415166724206_6181046423214129855_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=aQNgr9GZdc0AX-etdvV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_7MZpkLPUePnU-QfOHgQKbPdnQ3wJSbPDVFLFFWx-ncA&oe=630EC423
Apfelbaum
Nincs baj fideszes talibok..
Télen a -20 fokban a konyhában az üres hűtő felett logo orsós kép előtt fogtok halálra fagyni a pofa zacskótokban a csirkefarhát darabokkal ti büdös orsós hívek...
Clavigo
Vazzzze,,nem tudom sajnálni a hithű alatvalókat .
Qqberci
@Clavigo: Csak az a baj, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk... De jobbára csak sírunk...
Nessy
Azt hiszem jó páran most télen fogják megérteni, mit jelent József Attila egyik verssora: " Repedt kályháján macska ül"!
mackoka46
Miben csalódtak ? Ma is legalább olyan aljas, mint korábban.
Gyurka80
@Eladott Ország: Hazudsz libbant! 3000kbm gáz ára 1.115.051Ft tehát 1kbm ára 371FT, írod a németeknél 550FT.Melyik nagyobb idióta! Mondjuk 3000kbm-t aki fogyaszt az fizessen is, az rengeteg!
balos
Sírni tudnék,hogy a geci regnálása alatt ennyien nem akarták látni,hogy kigyót melengettek az adóinkból!FRemélem a 2/3 mire újra tavasz lesz elolvad,mint a le nem esett hó!Azért azt sem kéne elfelejteni,hogy a valaha a vízek országa voltunk,most a szahara is rajtunk röhög!Tetejébe még államosítja a vízi vállalatokat,amiket majd a lölö fog még jobban kizsigerelni!
Gazella
@Gyurka80: bazd meg! A németek még mindig jobban járnak a gázzal mint mi a magyarok!! Gyurka geci
Horizont
Nem sajnálom őket. Az elmúlt évek alatt millió kisebb nagyobb jele volt, hogy baj van.Ha más fel se tűnt legalább a nyugdíjuk emelését nézték volna meg. Hát így jártak.
laja70
Nincs reklamáció!!! Erre szavaztak, élvezzék!!!
Istenakinincsen
@mackoka46: ma, 21:03 Mi tudjuk, hogy ugyanolyan aljasok, mint korábban, de az egyszerű ember aki csak élni akar az hitt nekik és megbíztak bennük. Ez lenne a normális és teljesen egyértelmű. A kormány aki arra lett megbízva hogy az embereket szolgálja hátat fordított nekik és leszarják azt amire felesküdtek. Nem vagyok biztos benne hogy teljes mértékben a fideSS szavazók tehetnek róla, mert ez olyan bizalmi kérdés.Csalódás fel sem merült bennük mert hittek nekik. Azért lett rájuk bízva a politika, mert ők ahhoz elméletileg jobban értenek és hogy az embereknek ne kelljen ezzel foglalkozni. Ehhez képest mi van? Az emberek dolgoznak politizálnak és utcára kell hamarosan vonulniuk...
Ez a dilettáns hazug kormány felesleges teher az emberek nyakán!
Macskaszem
Fidesz szavazó nő azt mondja szétkaptak egy szekrénysort, hogy tudjanak vele fűteni télen, de mégis jobb a fidesz, mert MZP-ék már tönkretették volna az országot. Igazi fideszhitű birkáknak fingjuk sincs semmiről.
Gyurka80
@Gazella: Azért járnak jobban, mert drágább? Van nálad baj!
nejlontacskó
@Macskaszem: Ez van sajnos.
Fideszes hülye hölgy arra sem képes, hogy két-három napra előre gondolkozzon.
Mert bizony, az a négy részes szekrénysor, nem bírja tovább.
Gyanítom, hogy a szekrény fogyásával, fordított arányban fog viktorka édesanyja, egyre inkább meg kurvulni, de akkor már, BASZHATJA!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ki kérdezett téged? Megint ökörségeket beszélsz nem látod papagáj?
A németeket úgy hasonlitsd már össze hogy vedd figyelembe az ottani fizetéseket és a támogatások mértékét is.
Vagy az úgy már túl bonyolult számodra?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Olvasd el mégegyszer, hátha megérted: " Németországban 550 forint körül van a földgáz köbméterenként, ez most a csúcs. Az átlagnál többet fogyasztó magyaroknak azonban 747 forint lesz".
Istenakinincsen
@Gyurka80: Elárulhatnád konkrétan, hogy mit akarsz ebből kihozni?
Konkluzió:?
kormanyos63
@Gyurka80: Viszont azt is tedd hozzá, hogy a németek 4-5-Ször többet keresnek mint mi!
Tehát ha ott is 747-forint lenne köbméterenként a gáz ára, azt is símán ki tudnák fizetni a fizetésükből!
kormanyos63
@kormanyos63:Ja, és a németeknél, de a többi Nyugat-Európai országban is támogatást adnak a lakosságnak a rezsiszámlák kifizetéséhez!
De nálunk...
Meszy
Magasról leszarom a vinnyogó férgeket, Megszavaztátok a k. anyátokat. Most megeszitek szépen amit főztetek és ha megdöglötök télen a hidegben legalább nem lesz aki a narancspatkányokra szavazzon.
karma1
@Macskaszem: Vegulis stimmel az okoskodasuk: mzp a fidesszel karoltve epp most nyuvasztja ki oket. A problema csak ott van, hogy mzp egy percig sem volt ellenzeki, csak egy kakukk a rigofeszekben
dr. prédikátor
SZOPJATOK CSAK TI IS HÜLYE AGYMOSOTT FITYMASZRA SZAVAZÓ BIRKÁK!!! EGY KILÓ KRUMPLIÉRT ELADTÁTOK A BECSÜLETETEKET O1G NEK!!!
Peller Anikó
"egy hölgy, aki 12 éve mindig a Fideszre szavazott"

Na nedves hölgy, akkor most elkezdheted bekapni a faszot, ha jön a mikulás akkor visszanyal a fagyi kulás.
balos
@Nessy: Tévedsz!Majd akkor néz nagyot,mikor elzárják az áramot!Akkor már,csak a nyelve segítheti át a bajokon!
Maccska
Tele van Európa fidesz szavazókkal.Egyik jobban fél mint a másik.
Az angliai fideszeseknek most fogják felemelni 80 százalékkal az energia árát.
Nem kellett volna orbanra szavazni.
De a német,olasz,holland stb fideszesek is megszívták.
Németh István
Az Istenke barmai valószínű gén-kezeltek lévén igen nagy barmokká nőtték ki magukat! A kezelést a moslék kommunista maradvány csőcselék a médiákon keresztül egyre csak nyomja, nyomja >> nem veszik észre, hogy a saját félrevezető aggályoskodásaikat a leghülyébbeknek tudják beadni annak a gyurcsány szerinti 15 ezernek akik a gén-kezeléstől már meggárgyultak!
Na most a fenti elvtársak >> @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @fideszes gyökér: @kormanyos63: @karma1: @Al X: @Meszy: az észt a seggükön keresztül kívánják a fejükbe tömni ezért van az hogy a fejükben a szar éli eldorádóját! Mikor EURÓPA a magyar módit próbálja utánozni az adottságainak megfelelően - sajnos (a nemzetek nevében mondom, hogy sajnos) több kevesebb sikerrel - viszont búsásan megnyilvánuló irigység köteggel kísérve! >> no, de hát, a barmok már csak ilyenek! >>> Na nedves hölgy, akkor most elkezdheted bekapni a faszot, ha jön a mikulás akkor visszanyal a fagyi kulás
Gazella
@Gyurka80: tanulj meg matekul!
A németek sokkal jobb helyzetben vannak mint mi!!!
sgl
Én csak annyit kérdezek: ha felkészült, hatékonyan, ütősen tudna kommunikálna az ellenzék, megtörténhetett volna a fidesz ámokfutása ha már hatalomra kerültek??
...Tessék mondani, ha Ocsmány Vigyort 94-ben 2002-ben, 2006-ban a sok évet érő bűntetteiért az akkori hatalom elszámoltatja, felelőségre vonja, lenne fidesz diktatúra, ország szétlopás, kultúra szétverés, oktatás, eü lezűllesztése, lehetne NER, stb.???
Még arra is képtelenek voltak, hogy a 2010-es választási ígéretét számonkérjék a fidesztől!
Ez a mai ellenzék hatalmon és ellenzékben is csak egy szarhalom.
Képtelenek felfogni a választás legalább 90%-ban a kommunikáción és az azt közlő médián múlik!
A fidesz 2002-ben rájött, megcsinálta, ellenzékben építette fel médiáját, a mai ellenzék meg hatalmon is csak médiát vesztett. Ki a hülye??
Vásárhelyi M.:
imgur.com/aWMwoqd .. i.imgur.com/fvjKGtw.png
Orwell: uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
telegdilaci
@Al X: Elég sokára nyílt ki a szemük hittek 12-éven át a Hazugság propagandának,ez a nyomorúságos helyzet kellett ahhoz hogy belássák át lettek aljas hazug módon verve! most is a rezsi hazugsággal nyerte meg Orbán az Áprilisi választásokat,viszont még ezután jön a fekete leves! kérjék számon az egy élő Istenüket hogy nem ezt ígérte hazudott félre vezette az egész Országot!
Lepényleső
...és ők vannak sokkal kevesebben,1/4-de a szavazók egészében?
ómió
Sokaknak hazudták be sikerrel az efftársak a "rezsiemelkedést"?
Gyurka80
@Gazella: Neked kell, mert nem tudod mi a több!
Gyurka80
@kormanyos63: Aki azt hiszi egyforma fizetés lehet a németeknél és itt, annak nincs ki a 4 kereke! Hülye vagy ha azt hiszed a németek örülnek ennek a drasztikus emelésnek, ami csak azért van mert [email protected] a vezetőik!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Azt ha nem vetted volna észre nálunk 371 a gáz a németeknél 550 te gyengeelméjű!
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap, 21:11 ♣ Nagyon megjárta, akinek túlfogyasztása lesz: Európa legdrágább gázát fogjuk fizetni.
Európa legdrágább gázát kell majd fizetniük augusztustól azoknak a magyaroknak, akik a meghatározott átlagnál többet fogyasztanak. Míg Magyarországon 747 forint lesz a földgáz köbmétere, addig Németországban a jelenlegi árfolyammal számolva 550 forint – számolt be a VálaszOnline.
www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220729/nagyon-megjarta-akinek-tulfogyasztasa-lesz-europa-legdragabb-gazat-fogjuk-fizetni-1127437#
Ez nem az idióták és az orbánjugendi [email protected] gyűjtőhelye! Mivel a forintból Orbánék játékpénzt/szart csináltak, a jelenlegi 747 Ft/köbméter gázár még korántsem a végleges, és csak a Jóistden tudja, hogy mennyi lesz a vége!
Gyurka80
@Eladott Ország: Hülyegyerek fogd fel,kalkuláld ki, hogy 3000kbm esetén 371Ft, és akkor nem hiszed el a degeneráltak hazugságait!
Gyurka80
@Eladott Ország: Lopni azt látom tudsz. mint az eltársaid a tacepaóiddal!
Peller Anikó
@Ghurka80: 9:57, "nálunk 371 a gáz a németeknél 550" te gyengeelméjű!

Csak a németek nem 1000 eurót keresnek havonta, hanem 3000 -et, nem baj ugye,

Még szerencse, hogy ilyen hülyékkel van tele a fidesz.
Maccska
@Peller Anikó: a gáz vilagpiaci árát nem a magyarok határozzák meg.Te hülye.
Nessy
@Maccska: Csak a gyenge forint miatt nekünk egy hangyafülnyit többe kerül! + 27% ÁFA.
Peller Anikó
@Maccska: Nem a világpiaci árat hasonlította össze a hurkanikked, hanem a német és a magyar gázárat forintban. És abból azt akarta kihazudni, hogy a németeknél drágább a gáz.

Mint ahogy rászálltatok a nyugati országokra, hogy ott minden sokkal rosszabb mint órba gecisztánban. De ezzel talán a keletnyírségi hírm ondóban kellene próbálkozni, tudod, ott lóg az orrodon.
amortizáltok
jóreggelt MAGYAR LAKOSSÁG kezd visszahullani a szavazási igéret a ti fejetekre is ? hát igen ezt hazudták nektek és vakon mint az ovodás gyermek még hisztek a politikusok meséiben majd amikor orrbán bácsitok átveszi a VIZbázisokat is méginkább fájni fog , mert arany áron kaptok ivóvizet akár mert azt igérik bevállalják a működtetést ugyan ?? ki orbán megy vizóra leolvasónak, vagy csak a sleppje de csak papiron hibaelháritáskor nem lesznek elérhetők? ja
Peller Anikó
@Ghurka80: 9:55, "Aki azt hiszi egyforma fizetés lehet a németeknél és itt, annak nincs ki a 4 kereke!"

Igazad van hurka, csak nem forogsz.

Mert a németek 3000-t keresnek, mi meg (legalábbis a fidesz kommunikáció szerint) 300 ezret havonta.

Kb ennyi ésszel vagytok felfegyverkezve, viszont naponta hülyét csináltok magatokból.
Pálinkás Pál
@Gyurka80: no te [email protected] ennyire szeretsz számolni...tedd már ide a német éves keresetet is...istenbarma fideszcsicska!
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Erre a kérdésre már válaszoltam, hogy akik elhiszik az azonos bért nincs ki a 4 kerekük.
Peller Anikó
@Gyurka80: Ki mondta neked, hogy azonos a bérünk a németekével isten átka? Senki.

A mi bérszinvonalunk kb harmada a néme tekének, miért nem mentél te inkább ekének?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nem csodálom hogy nem érted meg ezt az egyszerű dolgot a böszme fejeddel!
Gyurka80
@Peller Anikó: Ilyen hülye nem lehetsz, én nem azt írtam!
Gyurka80
@Peller Anikó: Fentebb azt írtam aki elhiszi azonos bér LEHET németeknél és nálunk, annak nincs ki a 4 kereke, világos?!
Gyurka80
@Eladott Ország: Idióta vagy, dugulj el!
Clavigo
@Gyurka80: Látom ,,kapod a kezeket gyagyás.. Alakulsz mint púpos gyerek a prés alatt...:):)
Gyurka80
@Clavigo: Hülye, libbantaktól nem is várok mást, de a sok lájkolást nem látod?
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 17:10 ☻ Orbán vagy Európa?! Kérdezgetjük már egy ideje, mert a veszély, a baj, a balsors Orbán képében már rég itt ólálkodik. Mára létkérdés lett belőle. Nyomorogni, vegetálni, kitaszítottnak, megvetettnek, hátul kullogónak lenni, vagy európai emberek, népek módjára ÉLNI. Ez itt a sorsdöntő és sorsfordító kérdés. A bűnöző és politikai prostituált többgenerációs román cigányodnak Európában reszeltek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301954686_3214623578799254_7318165320078076521_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xaKJymqgpQ8AX-wZTQl&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9mYodg7dzFkYH-DA-JppCrE54aIbDHWarhRgrZklmuzg&oe=63110E93
Pálinkás Pál
@Gyurka80: ne csúsztass...a német minimálbért tedd ide...
esperanza
@kormanyos63: Te csak hiszed. Minden 4-5 szor dragabb is kint.
esperanza
@kormanyos63: Hollandiaban csak az kap tamogatast akinek minimal bere van. ( na meg a migransok)
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Mi abban a csúsztatás hülyegyerek? Hogy jobban értsd pesten is magasabb a bér uyganazért a munkáért, mint nyíregyházán, világos?
Gyurka80
@Eladott Ország: Megint szembe mész az autópályán! Tudod 4x 2/3!
Pálinkás Pál
@Gyurka80:ennek mi köze az összevetett német-magyar gázárakhoz,amivel példázódtál...? HÜLYEGYEREK...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Ennek totál szét van esve az agya. Bár néha már az az érzésem, hogy a szemináriumokon azt tanítják nekik hogy hogyan kell teljesen hülyének lenni. Mint ez a másik gyökérmacska meg bedobja a világpiaci árat. Lehet esetleg cipész és munkahelyi ártalom. Világpiaci árral fúrja a cipőket.
nezelodo
Az igazi szembesülése az embereknek még ezután jön el, most még simán odatenné a fidesznek legtöbb az x-et, mert el sem hiszi, hogy sokkal nagyobb a baj, mint mondják. Az meg fel sem tűnik a vidéki embernek sem, hogy a kis nyugdíját amikor hozza a postás, nyomdafestékszagúak a bankjegyek, és hiánytalanul követik egymást a sorszámai. Persze azt sem tudják, mi lesz ennek a közel egy éve tartó pénznyomtatásnak a következménye. Pedig nagyrészt az ő tudatlanságuk tartja hatalomba ezt a maffiakormányt.
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 18:11 Német-Magyar fizetések?...ja az kimaradt? Az meg végképp felháborító és igazságtalan, hogy ugyanazért a munkáért a Németországban élő többet kap mint a pösti és a nyíregyházi meg még kevesebbet kap.
A támogatási rendszert most inkább hagyjuk, mert az már számodra túl bonyolult. Arról már csak suttogni lehet, hogy a magyar lepukkant energiapazarló házakkal is az utcát fűtik rezsicsökkentett módban...ameddig bírják.
Peller Anikó
@nezelodo: sajnos,

- a pénznyomtatás az infláció egyik oka
- a forintot pumpálják
- a hazug sikerpropaganda
- kölcsönkérünk bárkitől, hitelből élünk, a pénznyomtatás mellett
- a stadionok nem termelnek semmit, csak viszik a pénzt
- nagyvonalakban semmi sem termel semmit
- ha mégegyszer halomrajutok tönkrebaszom ezt az országot
- nincs más cél csak a harácsolás
- ennek eszköze a hatalom megtartása, mindenáron
Eladott Orszáq
@Gyurka80: ma, 17:10 ☻ Orbán vagy Európa?! Kérdezgetjük már egy ideje, mert a veszély, a baj, a balsors Orbán képében már rég itt ólálkodik. Mára létkérdés lett belőle. Nyomorogni, vegetálni, kitaszítottnak, megvetettnek, hátul kullogónak lenni, vagy európai emberek, népek módjára ÉLNI. Ez itt a sorsdöntő és sorsfordító kérdés. A bűnöző és politikai prostituált többgenerációs román cigányodnak Európában reszeltek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301954686_3214623578799254_7318165320078076521_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xaKJymqgpQ8AX-wZTQl&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9mYodg7dzFkYH-DA-JppCrE54aIbDHWarhRgrZklmuzg&oe=63110E93
Gyurka80
@Istenakinincsen: Felháborodhatsz, de attól még így volt mindig és így is lesz!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ne fogadj rá! A föld forog, a világ változik, az idő telik-múlik...Te is változni fogsz, ha tetszik ha nem.
...de az is lehet hogy olyan hülye maradsz mint amilyen most vagy. Vígasztaljon az hogy van akinek egy emberöltő kevés:))
Gyurka80
@Istenakinincsen: Fentebb írtam aki azonos fizetést remél, annak nincs ki a 4 kereke, ez rád fokozottan igaz!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Valamit félreértettél. Szerintem tisztában van mindeki a fizetések aránytalanságával és az ottani árakkal.
Aki Én
@Gyurka80: Az a rész megvan, hogy az átlag német fogyasztó ötször annyi gázt képes kifizetni gond nélkül, mint te?
Áruld már el, hány német, vagy Németországban élő emberrel beszélgettél mostanában?
Mert én legutóbb tegnap. Semmit nem éreznek abból a hazugságból, amit itt szórnak a magadfajta agyatlanra.
Csak a magyarok aggódó kérdéseit nem értik.
Nyilván romlott ott is a helyzet, de el ne hidd már, hogy jobban aggódnak, vagy aggódniuk kell, mint nekünk.
Aki Én
A valóság a nem fideszes többséget is nyomasztja, de azok nincsenek meglepődve.
Yoda69
"10-11 köbmétert minden nap elhasználok. Akkor hol van az a 144 köbméter egy hónapban?"
– mondta egy hölgy, aki 12 éve mindig a Fideszre szavazott, és nagyon meglepte őket, hogy nem tartják be a fő ígéretüket.

Majd a 10 fokos lakasban el kell mormolni soros/gyurcsany imat, hatha az segit.
Nessy
@Yoda69: Keressen egy fűtött sport klubot, vagy egy templomot!
117
Az a szomorú, hogy ezt is csak a pénz miatt érzik így. Az, hogy évek óta hazugságban élnek és a lelküket tapossa ez a rendszer, az nem volt kellő ok a csalódásra.
Gyurka80
@Aki Én: Hülyegyerek a németek örülnek neki , hogy a rezsijük 6-7x-esére emelkedik?! Kormányuk biztos szórakozásból vezeti be az intézkedéseket 19fokra fűtés stb, aki nem nézi az M1-et az nem tud ezekről.
Yoda69
@Gyurka80: Te barom! A nemetek fizetese 5-10x-ese a magyarnak. Abbol ok meg sem erzik a rezsi emelest, szemben velunk.
Gyurka80
@Yoda69: Hülyegyerek örömmel fizetnek többet mi?
Eladott Ország
@Gyurka80: A nettó fizetéshez kell viszonyítani a rezsiköltségeket, amiről "bűnöző cigány és zenekara" hallgat. Nálunk sok esetben nem is keresnek annyit, hogy a brutális rezsiköltséget ki tudják fizetni, vagy alig marad megélhetésre. A feketeleves ezután fog jönni, arról nem is beszélve, hogya világpiaci árak is magasabbak mint az EU-ban! Vajoni miért?!
1 köbméter lakossági földgáz ára néhány európai városban:...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299845258_616415166724206_6181046423214129855_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=aQNgr9GZdc0AX-etdvV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_gCiNjwIka5h7RxM06Ni9JCKTQZaNnZjOWjkqiVJDYrw&oe=6310BE63
Tolvajok társasága...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301925573_5551558034913934_2850801026581291739_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=wQGWWCt8gpgAX8_sMPu&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-ek2CHA0KK4nFNIRFtTuC4zgeGequuEUrpB_DYusfKEg&oe=6310EDF3
Yoda69
@Gyurka80: Idiota. Ennyire nem lehetsz balfasz, hogy azt az egyszeru dolgot ne fogd fel hogy a tobbol tobbet lehet fizetni.
Te minek orulnel jobban, ha lenne 5000 euro fizetesed, es abbol 500 euro rezsit, vagy lenne 300.000 forint fizetesed es abbol fizetnel 200.000 forint rezsit?
Remelem veszed az adast isten barma.
Gyurka80
@Yoda69: Én NEM szretnék [email protected] eu-s vezetők miatt többet fizetni! Sajnos kell mindenkinek eu-ban! A dumád nagyon idióta!
Gyurka80
@Istenakinincsen: TE értetted félre! Senkinek NEM kéne többet fizetni ha...
Yoda69
@Gyurka80: Te szerencsetlen majom. Nem az EU vezetok miatt fizetsz tobbet, hanem orbanviktor miatt. Itt o hatarozza meg az arakat, nem az Unio. Az Uniot az sem erdekli ha orban ingyen adja, vagy 10x-es aron a gazt. Amig olyan barmok mint te, hatalomban tartjatok ezt a kreten diktatort, addig ne csodalkozz hogy mindenert tobbet fizetsz.
Gyurka80
@Yoda69: "Itt o hatarozza meg az arakat, nem az Unio" ilyen idiótákkal nincs beszédem!
Yoda69
@Gyurka80: Jobb is, ha elhuzol a faszba, mert lovesed sincs a dolgokrol. Tolod itt az agymoso progandat, meg brusszelezel, sorosozol, gyurcsanyozol. Ennyit tudtok ti fideSS-birkak.
Gyurka80
@Yoda69: Oda meg vissza ahonnan kijöttél te húzzál el!
Havanagi
"Azt mondta Orbán Viktor a választás előtt, hogy biztosítva van az olcsó gáz. Azt most meg mennyi lesz, ki sem bírjuk fizetni. Ez hogy van?" Nocsak,kedves Bözsi ! Csak nem elindult a kételkedés?Eddig hol éltél,hiszen a diliházat mér rég bezárták!Méghogy szomorúak vagytok.!Gyerek,unoka,haza,magántulajdon,semmi nem ugrik be,csak most?Üljetek a kispadon,csókoljatok kezet röfiteknek!
134.bátor
Nekem nem úgy tűnik,hogy csalódtak benne.
Olyanok ,mint a mohamedánok. " Egy az Isten,ès orbán az ő prófètája"
Peller Anikó
@134.bátor: Itt van rögtön ez a gyagyás hurka egy élő példa, sajnos. Kibaszottul okosnak képzeli magát ez a sikari német illuminátum.
nezelodo
Most hírtelen sikerült az ország lakossága nagy részének bejutni a "szemészeti kezelésre"! Igaz a várakozási idő most is majdnem annyi volt április harmadikától, mint az SZTK-ban, de a sikeres kezelésnek hála, kezd kinyílni az érintettek szeme! Hát még mekkorára fog nyílni amikor megkapják az első "rezsivédett gázszámlát" (ami olyan kövérre hízott, mint a rezsibiztos), és meglátják menyi is az ötödárú gáz, Orbán és Szijártó kebelbarátjától a Putyintól. Sebaj, ha eddig nem látta a végeken a lakosság közel másfél évtizeden át a hatalmas átverést, majd most talán megvilágosodik, vagy nem...?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.